Baliator [B-B] vs. Perezini [uje] ~ 70849.93%

• Niedawno fala nienawisci, dzis lekcja pokory..

Pozdrowienia dla najblizszych.

Dnia 07-09-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Baliator [B-B]

Pancernik 333.333

Obrońca Perezini [uje]

Mały transporter 50.642

Duży transporter 21.743

Lekki myśliwiec 147.797

Ciężki myśliwiec 20.046

Krążownik 16.846

Okręt wojenny 10.971

Statek kolonizacyjny 6

Recykler 60.320

Sonda szpiegowska 209.657

Bombowiec 6.000

Niszczyciel 2.591

Gwiazda Śmierci 108

Pancernik 33.529

Reaper 1.849

Pathfinder 10.110

Po bitwie...

Agresor Baliator [B-B]

Pancernik 322.367 ( -10.966 )

Obrońca Perezini [uje]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

168.112.148 Metalu, 168.112.148 Kryształu i 98.971.154 Deuteru

246.851.300 Metalu, 0 Kryształu i 0 Deuteru

Agresor stracił łącznie 932.110.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 9.100.673.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 3.838.111.200 metalu i 3.246.881.600 kryształu.

Agresor przejął łącznie 682.046.750 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 3.924.094.648

Kryształ: 2.976.353.748

Deuter: -65.518.846

agresor zyskał łącznie 6.834.929.550 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -4.883.622.448

Kryształ: -3.788.074.148

Deuter: -1.111.023.154

obrońca stracił łącznie 9.782.719.750 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Pogratulowalem w grze, nienawisc jescze wieksza.

Graty,

czekam az precel wrzuci cos o niewiadzialnych pz i sprzedanych aktywkach ;)

dla niego to byl lot na pale na poelnej aktywie :)

dla mnie to byl fs na 10 minut na pz w drodze do pracy bo nie mozna uzywac telefonu w czasie jazdy co nie :) tak bylem online jak lecial

tu masz godzine starcia

07.09.2023 09:37:16

raport powrotu floty

07.09.2023 09:37:07

Od: dowódca floty
    Twoja flota wróciła z planety

Pole zniszczeń [1:467:9] na planetę

ETH 2700 [1:467:9].

Flota dostarczyła:

Metal: 1.217.996.151

Kryształ: 174.680.774

Deuter: 131.907.320

raport niewidzialnego pz

07.09.2023 09:27:17

Od: Flota
    Twoje statki typu Recykler (60320 szt.) posiadają łączną ładowność 1.908.717.824. U celu

[1:467:9] znajduje się 0 szt. metalu i 0 szt. kryształu oraz 0 szt. deuteru. Udało ci się odzyskać 0 szt. metalu i 0 szt. kryształu oraz 0 deuteru.

Mialem jakies 8 sekund na podniesienie a z tymi serwerami na fonie se moglem popatrzec jak sie laduje strona :)

pozdro i do nastepnego, oby po tej samej stronie, koza robi muuuu.

• Chlopaki napinacie się ja wam wyjaśnie jak to zrobił, byłeś po prostu obserwowany jakie fsy dajesz, wcale nie musial mieć pztu by to weszło, podjął po prostu próbe która się powiodła. Wiedział na ile % dajesz fs, a kiedy puściłeś fsa miał miedzy skanami swoimi lub też chłopaków od wyświadczania usług. Wystarczy, że wiedział kiedy flota znikła. Gratulacje starcia, zeby spamu nie bylo, obrońcy :szo:

• Chlopaki napinacie się ja wam wyjaśnie jak to zrobił, byłeś po prostu obserwowany jakie fsy dajesz, wcale nie musial mieć pztu by to weszło, podjął po prostu próbe która się powiodła. Wiedział na ile % dajesz fs, a kiedy puściłeś fsa miał miedzy skanami swoimi lub też chłopaków od wyświadczania usług. Wystarczy, że wiedział kiedy flota znikła. Gratulacje starcia, zeby spamu nie bylo, obrońcy :szo:

Ehhh ja mam glebokow powarzaniu ta flote ale same okolicznosci :) nikt nie skanowal nikt nie wiedzial jak puszczam fsy i kiedy bo do pracy chodze kiedy chce (tak koza ludzie maja prace :D), i nigdy nie puszczam tak krotkich fsow ale chcialem wydac surke na badania i flote w robicie to poszlo dokladnie na 9minut i 50 sekund w 1 strone :) nikt w tym czasie nie skanowal a aktywnosc byla :) nie wiem czy musze to zobrazkowac ?

fart nie fart ? moze koza uzywa nielegalnych dopalaczy i hakuje mainframe ogame ;) nie wiem nie znam sie

koza1.jpg

koza2.jpg

pozdro i do nastepnego st byle szybko,

• Y2K troche poczytalem o Twoim ostatnim starciu i postanowilem spróbować po swojemu, niewidzialne PZ i 8 sek wyszlo, dzieki za motywacje.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Po pierwsze lot bez skanu , czyli na slepo nie jest nigdy skuteczny.

Po drugie latalem do perezieniego w ukl z lotka i zawsze ale pisal ze mnie widzi w us albo uciekal flota.

Po trzecie obstawiam ze masz kogos w teamie OGame , nie wiem czy GO czy ktos wyzej kto Ci udziela takich informacji ale zapewne bedziesz sie bronil i zaprzeczal :D:D:D

• Balboa lepiej sie wygadaj kogo masz w teamie ogame ?

Smierdzi mi to wszystko ...

Jak wrocisz to Ci sie wygadam, tesknie za Toba. Nie chce robic offtopu, by kasai nie byla na mnie wściekła, lecz nalegam bys wrocil i podjal rekawice.

• resrekt powiedz mi jak z bluesem razem gracie to macie dwie myszki? bo krzeslo pewnie jedno.

Im wiecej klapiesz tym mniejszy masz szacunek u graczy. Nie wiem czemu koza jeszcze z Toba polemizuje, ja nie prowadze rozmow ze swoimi farmami.

• resrekt powiedz mi jak z bluesem razem gracie to macie dwie myszki? bo krzeslo pewnie jedno.

Im wiecej klapiesz tym mniejszy masz szacunek u graczy. Nie wiem czemu koza jeszcze z Toba polemizuje, ja nie prowadze rozmow ze swoimi farmami.

dobrze szeryfie , a kupisz mi paczke?

dobrze szeryfie , a kupisz mi paczke?

paczkomat paczkomatowi przygadywal.... muuuuuuu

Niby dorośli ludzie, ale jak czytam niektóre posty, to wydaje mi się że macie IQ na poziomie temperatury ciała.:trollface:

Co by nie było, graty za akcję:brawo: i szybkiej odbudowy życzę obrońcy:szo:

• oj tam marudzisz, nikt tutaj nie jest dorosly.. wiekoszc to gowniaki w piwnicy bez zycia co sie jarali ogame 20 lat temu :)

i dzieki teraz wiem ze mam iq okolo 97.9, moze i gupi ale za to nie za madry\!

elo i dzieki za szo juz leci