Ankieta - Deuter na PZ

• No fakt, nie gram flotą, ale też nie chciałbym żeby flociarze latali na mnie tylko z powodu deuteru na PZ, Floty bojowej nie posiadam, a to co lata na expy to smieci.Jak kogos uraziłem, to przepraszam:P

Deuteru na pz trafi zbyt mało żeby miało to istotne znaczenie przy wyborze celu. Należy traktować tą opcję bardziej jako dodatkowy profit do ataku już wybranego celu, a nie jako sposób na zmianę kategorii celu z nieopłacalnego na zyskownego. Obrazowo: typowa wisienka na torcie. Sam flotę mam tylko z eksp, coś tam polata, czasem się obroni (jak ostatnio), a zmianę konfiguracji postrzegam bardziej jako szanse na zwiększenie żywotności tego marniejącego uni.

• ja wcale nie zartuje , flot co raz mniej to bede latal po bunkrach :)

Znam gornikow ktorzy w ogole nie maja obrony i im to nie przeszkadza.

W ogole co to za tekst ze gornicy przestali by grac ? To chyba jakis zart

Nie no nie mogę ,a ja znam flociarzy , którzy w ogóle nie mają floty i wcale im to nie przeszkadza

Catch teraz Ty dawaj jakiś żart:)

• Jestem na NIE

Deuter jest produkowany, jest też możliwość zamiany surowców. Jest możliwość dokupienia go od innych graczy prowadzących inny tryb gry.

A przy tym samym gracze eko mają dobre relacje ze swoimi kontrahentami więc są najczęściej zwolnieni od ataków z ich strony na ich domki.

Dziękuję, do widzenia :trollface:

• Jestem na NIE

Deuter jest produkowany, jest też możliwość zamiany surowców. Jest możliwość dokupienia go od innych graczy prowadzących inny tryb gry.

A przy tym samym gracze eko mają dobre relacje ze swoimi kontrahentami więc są najczęściej zwolnieni od ataków z ich strony na ich domki.

Dziękuję, do widzenia :trollface:

Idz spadaj na kase bo kolor niebieski jedynie po tobie zostal xD

• Bardzo już długi maraton trwa wciąż i chyba będzie tak dalej trwał, bowiem na zewnątrz pory roku zmieniają się, a po prośbach o ankiecie pozostał już tylko smutek i przygnębienie :(

Po odpowiedzi na pytanie tak samo pozostały tylko resztki kurzu, bo chyba administratorzy głusi na nasze wołania są 8|

• Szybciej oddasz konto i przejmniesz na jakims uni z deuterem jak doczekasz sie tutaj :trollface:

Proponowałbym przejsc na u68 tam nie ma problemow z wyludnieniem i aktualizacjami :evil:

Tutaj mam problem w tym, że tagujesz kogoś z administracji a odzew zerowy i nie wiadomo co się dzieje z tematem i dlaczego nie widać podstaw do ankiety :D

I mogę sobie tak tagować Ruda  Panda  Art i dalej będzie tak samo, bo długi maraton nadal trwa i jak widać ma nadal trwać ?(

A i możesz mieć racje z tymi innymi uniwersami, ale jako, że jestem uparty to będę walczył o to co zacząłem , bo czemu i nie :rebels:

• UP :D

Ponawiam pytania:

1. Jakich podstaw nie widać do przeprowadzenia ankiety w grze?

2. Jakie są wymogi uzyskania takiej ankiety w grze?

Napisałem również ticketa z zapytaniem. Proszę szanowną administrację o nie ignorowanie tematu jak do tej pory tylko w końcu o odpowiedź, bo sprawa ciągnie się od kilku miesięcy a to chyba nie tak trudno odpowiedzieć?

• Ja osobiscie jestem za dexem na pz'cie mimo, ze glownie eko klepie. i czekam az to wreszcie wejdzie

Jest to dobre wlasnie dla ekoludkow, ktorzy u handlarza floty zlomuja i jeszcze placa ANTY by miec jakis odpowiedni %.

Majac dex na pz zezlomuje sie bez zadnych problemow i dex tez sie zwraca.

Natomiast jesli chodzi o pz z obrony to jestem przeciwna. Wybralam takie uni na dluga gre, rozbudowalam tak obrony, ze wlotow bede miala w cholere.

Takie rzeczy powinny byc niezmienne, bo wg parametrow planujesz sobie gre i rozbudowujesz sie.

Sama zaczne po bunkrach latac jak to przejdzie.

Na uni gdzie jest pz z obrony praktycznie mam tylko po powloce, by nie zachecac i tu tez bym nie wydawala surowcow na obrone

• Nie wiem w ogóle po co jest ta ankieta, deuter na PZ , to już powinien być standard.

Oczywiście jestem jak najbardziej na TAK !

Lotnik ze mnie żadne , ale fajnie by było jakby loty się zwracały :trollface:

Droga administracjo , mam nadzieje, że temat nie umrze i zrobicie to co trzeba w tym kierunku.