a co z PZ z obrony ? czy na to też ma być osoba ankieta ? kto by był ewentualnie za ?
Ankieta - Deuter na PZ
-
-
Jako główny farmer serwera:
TAK +1
-
Na razie nie widzę tu podstawy do ankiety.
Ruda w związku z ożywioną dyskusją i powrotem tematu do żywych będziemy wdzięczni za słowo w temacie "braku podstaw".
-
No fakt, nie gram flotą, ale też nie chciałbym żeby flociarze latali na mnie tylko z powodu deuteru na PZ, Floty bojowej nie posiadam, a to co lata na expy to smieci.Jak kogos uraziłem, to przepraszam
Deuteru na pz trafi zbyt mało żeby miało to istotne znaczenie przy wyborze celu. Należy traktować tą opcję bardziej jako dodatkowy profit do ataku już wybranego celu, a nie jako sposób na zmianę kategorii celu z nieopłacalnego na zyskownego. Obrazowo: typowa wisienka na torcie. Sam flotę mam tylko z eksp, coś tam polata, czasem się obroni (jak ostatnio), a zmianę konfiguracji postrzegam bardziej jako szanse na zwiększenie żywotności tego marniejącego uni.
-
Witam
a co z PZ z obrony ? czy na to też ma być osoba ankieta ? kto by był ewentualnie za
He ,he dobry żart:)
-
Witam
a co z PZ z obrony ? czy na to też ma być osoba ankieta ? kto by był ewentualnie za
He ,he dobry żart:)
Jak miałby być PZ z obrony , to nawet górnicy przestali by grać...
-
ja wcale nie zartuje , flot co raz mniej to bede latal po bunkrach
Znam gornikow ktorzy w ogole nie maja obrony i im to nie przeszkadza.
W ogole co to za tekst ze gornicy przestali by grac ? To chyba jakis zart
-
ja wcale nie zartuje , flot co raz mniej to bede latal po bunkrach
Znam gornikow ktorzy w ogole nie maja obrony i im to nie przeszkadza.
W ogole co to za tekst ze gornicy przestali by grac ? To chyba jakis zart
Nie no nie mogę ,a ja znam flociarzy , którzy w ogóle nie mają floty i wcale im to nie przeszkadza
Catch teraz Ty dawaj jakiś żart:)
-
zarty sie Ciebie trzymaja widze
NIe rozumiem w czym przeszkadza PZ z obrony na prawde
-
-
Jestem na NIE
Deuter jest produkowany, jest też możliwość zamiany surowców. Jest możliwość dokupienia go od innych graczy prowadzących inny tryb gry.
A przy tym samym gracze eko mają dobre relacje ze swoimi kontrahentami więc są najczęściej zwolnieni od ataków z ich strony na ich domki.
Dziękuję, do widzenia
-
Jestem na NIE
Deuter jest produkowany, jest też możliwość zamiany surowców. Jest możliwość dokupienia go od innych graczy prowadzących inny tryb gry.
A przy tym samym gracze eko mają dobre relacje ze swoimi kontrahentami więc są najczęściej zwolnieni od ataków z ich strony na ich domki.
Dziękuję, do widzenia
Idz spadaj na kase bo kolor niebieski jedynie po tobie zostal
-
Bardzo już długi maraton trwa wciąż i chyba będzie tak dalej trwał, bowiem na zewnątrz pory roku zmieniają się, a po prośbach o ankiecie pozostał już tylko smutek i przygnębienie
Po odpowiedzi na pytanie tak samo pozostały tylko resztki kurzu, bo chyba administratorzy głusi na nasze wołania są
-
Szybciej oddasz konto i przejmniesz na jakims uni z deuterem jak doczekasz sie tutaj
Proponowałbym przejsc na u68 tam nie ma problemow z wyludnieniem i aktualizacjami
-
Szybciej oddasz konto i przejmniesz na jakims uni z deuterem jak doczekasz sie tutaj
Proponowałbym przejsc na u68 tam nie ma problemow z wyludnieniem i aktualizacjami
Tutaj mam problem w tym, że tagujesz kogoś z administracji a odzew zerowy i nie wiadomo co się dzieje z tematem i dlaczego nie widać podstaw do ankiety
I mogę sobie tak tagować Ruda Panda Art i dalej będzie tak samo, bo długi maraton nadal trwa i jak widać ma nadal trwać
A i możesz mieć racje z tymi innymi uniwersami, ale jako, że jestem uparty to będę walczył o to co zacząłem , bo czemu i nie
-
Zdecydowanie na TAK - ożywi to sytuacje na uni! Jest to zmiana, której potrzebujemy, nie chcemy być dyskryminowani jako Juno przez administracje
Swoją drogą miło was poznać przyjaciele =)
-
UP
Ponawiam pytania:
1. Jakich podstaw nie widać do przeprowadzenia ankiety w grze?
2. Jakie są wymogi uzyskania takiej ankiety w grze?
Napisałem również ticketa z zapytaniem. Proszę szanowną administrację o nie ignorowanie tematu jak do tej pory tylko w końcu o odpowiedź, bo sprawa ciągnie się od kilku miesięcy a to chyba nie tak trudno odpowiedzieć?
-
Ja osobiscie jestem za dexem na pz'cie mimo, ze glownie eko klepie. i czekam az to wreszcie wejdzie
Jest to dobre wlasnie dla ekoludkow, ktorzy u handlarza floty zlomuja i jeszcze placa ANTY by miec jakis odpowiedni %.
Majac dex na pz zezlomuje sie bez zadnych problemow i dex tez sie zwraca.
Natomiast jesli chodzi o pz z obrony to jestem przeciwna. Wybralam takie uni na dluga gre, rozbudowalam tak obrony, ze wlotow bede miala w cholere.
Takie rzeczy powinny byc niezmienne, bo wg parametrow planujesz sobie gre i rozbudowujesz sie.
Sama zaczne po bunkrach latac jak to przejdzie.
Na uni gdzie jest pz z obrony praktycznie mam tylko po powloce, by nie zachecac i tu tez bym nie wydawala surowcow na obrone
-
dobry wieczór ,
jako amator jestem za deuterem na pz , chociaz nie latam tylko i wyłącznie korzystam z tego co wykopie
-
Nie wiem w ogóle po co jest ta ankieta, deuter na PZ , to już powinien być standard.
Oczywiście jestem jak najbardziej na TAK !
Lotnik ze mnie żadne , ale fajnie by było jakby loty się zwracały
Droga administracjo , mam nadzieje, że temat nie umrze i zrobicie to co trzeba w tym kierunku.