#1 MagnatowyTeam [MAG] vs. AriaStark [VIP] ~ 1221.19% TOP 1 SOLO

• witam i pozdrawiam sojusz , buddy i znajomych ;)

Dnia 27-08-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MagnatowyTeam [MAG]

Pancernik 6.450

Obrońca AriaStark [VIP]

Mały transporter 28.919

Duży transporter 377

Lekki myśliwiec 3

Ciężki myśliwiec 459

Krążownik 323

Okręt wojenny 219

Recykler 151

Sonda szpiegowska 3.161

Pancernik 132

Pathfinder 172

Wyrzutnia rakiet 2.000

Lekkie działo laserowe 1.000

Ciężkie działo laserowe 1.000

Działo Gaussa 200

Działo jonowe 501

Wyrzutnia plazmy 59

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor MagnatowyTeam [MAG]

Pancernik 6.355 ( -95 )

Obrońca AriaStark [VIP]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

2.613.766 Metalu, 2.613.767 Kryształu i 2.613.767 Deuteru

Agresor stracił łącznie 8.075.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 202.938.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 63.342.799 metalu i 58.776.400 kryształu.

Agresor przejął łącznie 7.841.300 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 22%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 63.106.565

Kryształ: 57.590.167

Deuter: 1.188.767

agresor zyskał łącznie 121.885.499 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -109.652.766

Kryształ: -92.038.767

Deuter: -9.087.767

obrońca stracił łącznie 210.779.300 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Chłopa poznać po tym jak kończy a nie jak zaczyna a znając sytuację od środka trzeba uznać, że marnego mamy lidera :D.

Hahaha jednostrzalowiec o niespełnionych ambicjach, skąd ja wiedziałem,że poleci na następne uni paczki walić xD

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

• Coś mi tu śmierdzi i tym razem nie są to ścieki.

Sennik:

Czarny szczur – zdrada lub podstęp, którego można uniknąć, oznacza również osobę o złych intencjach.

Biały szczur - jest dobrą przepowiednią i może wróżyć otrzymanie pomocy od osoby od której byśmy w ogóle się tego nie spodziewali, może też oznaczać zawarcie przyjaźni z kimś nowym lub zawieszenie konfliktu z wrogiem.

Brązowy szczur jest symbolem trefnych i niepewnych interesów, więc jeśli masz w planach podobne przedsięwzięcia, nie działaj pochopnie.

FOX%2BRAT%2B01.gif

• Gratki nowego Top1 solo. Ciężko było pobić poprzednie, myślałem że to już nie nastąpi, ale dałeś radę! Kozak starcie.

Panowie u góry, trochę mniej jadu i zazdrości, Respect już raz napisal:

Nie chodzi mi o to ze paczkowales , ale postrzeganie mnie za paczkomata gdzie w tym wszystkim to sie nie zgadza.

Dużo gra i lata i punkty nazbierało, na pewno nie paczkuje, bo sam tak przecież mówił o sobie.

Jeszcze raz gratki, będę obserwował dalej z podziwem

• Panie Koza to co pisał tyczyło się poprzedniego uni. Jak już być zabawnym to chociaż prawdę pisać. Kto tamto uni obserwował ten wie. Tam paczki miał z sąsiadów 83 kkk w zezłomowanych i paczek nie trzeba było ;)

Za to Pan się wbił tam dobrze z przytupem nie powiem 43kkk w 2 dni :trollface:Odnoszę się do tego, a zmiany uni nie komentuje.

GrARN3KRA5v49y

Może Pan i tutaj zawita, bo jak widać klikać też Pan umie ;)

Może się i tutaj dalej pobawicie.

• No pięknie pięknie, paczkomat się rozkręca ostro, nic tylko gratulować skilla :trollface:

Koza zrób z tym porządek jak ostatnio, bo aż się odechciewa na to patrzeć, chwalebne top 1 solo gdzie na forum jeden raport, ciężko żeby wyszło top 2 solo xD

• No pięknie pięknie, paczkomat się rozkręca ostro, nic tylko gratulować skilla :trollface:

Koza zrób z tym porządek jak ostatnio, bo aż się odechciewa na to patrzeć, chwalebne top 1 solo gdzie na forum jeden raport, ciężko żeby wyszło top 2 solo xD

Zapraszam na zabawe :thumbup:

• Panie zabujca, dziękuję za odpowiedź. Ja nie jestem zabawny, bo przecież Respect gra dalej, tylko tak jak wspominałem wcześniej uciekł na konto dopaczkowane. To nie ma znaczenia ile ja dobilem punktów, ponieważ wypowiedzi Respect tycza się jego osoby, więc niezależne to jest od niczego innego. By bardziej Ci to wytłumaczyć to grał w sojuszu z bluesem, który był największym paczkomatem na Uni i wtedy mieli monopol, kiedy pojawilem się ją to nagle te wszystkie słowa poszły na marne, taktyka się zmieniła? Co lepsze po zlomie ode mnie wziął konto bluesa i dopaczkowal sporo więcej w kilka dni niż ja przez całą grę na tym Uni. Mimo wszystko to nadal nie ma znaczenia, bo gdyby ważne było że inni paczkuja to on też może to paczkowalby już kiedy paczkowal blues. Proszę nie pisz mi, że jestem zabawny, bo kolega Respect dopaczkowal 170kk pkt, więc teraz zabawny to jest ktoś inny.

Tłumacze jeszcze raz, bo kolega pisał że NIGDY nie użył paczek, a nie ze nie użył na tamtym Uni. Co się zmieniło, złom tak zadziałał? Że nagle o 180 stopni się wszystko zmieniło?

Jak ktoś jest gejem to ja też mam być? Mówić komuś, że nie paczkuje a się paczkuje? Dostać zloma i się przesiąść na konto top 1, dopaczkowac 170kk byle się czuć bezpiecznie?

Mimo wszystko wiele razy powtarzalne, że szacunek za wytrwałość i konsekwencje, szkoda tylko że kręta droga.

Całkowicie tego nie rozumiem, grać przy paczkomacie, pisać na lewo i prawo że się nigdy nie paczkuje i zacząć paczkowac bo się pojawił ktoś kto stwarza zagrożenie? Nie uważasz, że to wszystko strasznie naciągane i słabe? I nie wycierajcie sobie mną ryja, bo mając w sojuszu bluesa to trochę słabe.

Nie jestem paczkomatem... Aaa dobra jednak jestem bo on też jest 😂😂😂

Moderator kasai:
    Upominam za używanie wulgaryzmów.

• Wiem, że tamto konto miał po Hefim top 4 chyba i jak wiadomo flotowe. Przypaczkowane nie było, ale jak już masz takie miejsce to flotę na top 1 postawić to nie jest wyczyn złomując ciągle.

Nie mam nic do Ciebie, bo po starciu jak widać jest tak jak piszesz klikane było ;)

Co do Twojej pięknej akcji, bo ładnie to zrobiłeś i masz moje uznanie to przed tym paczek tam nie widziałem. Na tamten czas kiedy to napisał, jego słowa miały moc, a po starciu jak to teraz moda paki w ruch ;)

• Tylko jego słowa o tym że nie jest paczkomatem były po zlomie.

A potem w mgnieniu oka zmiana, dlaczego wie tylko on. Nie ma znaczenia przecież gramy w grę, wszystko dozwolone, ja tylko cytuję jego słowa, a gra jak gra, każdy z nas musi się liczyć z każdym scenariuszem.

Ta Koza mocny tylko w gebie bo jak przyjdzie mu sie zabawic z graczem, ktory stosuje jego pokroju zagrywki to szybciej spi.....rnicza z ukladu niz przylecial :thumbup:

Gratki ST:bicz:

a tak bym zapomnial pozdrow stacha :evil: nazwa inna, ale nawyki zostaly te same widze<X