Ty to jesteś koza-k. Gratki, funfle bluesa na pz zawsze cieszą
Miej troche szacunku i daruj sobie taki sposob wyslawiania sie.
chłopie jak mogę mieć szacunek do gracza, który publicznie pisze, ze floty nie postawił za paczki i lata tylko na expówki oraz jest kolega bluesa 😆 zostaw te drobne cele dla innych i miej jaja atakować silniejszych
Jesteś zabawny to co piszesz , bo nie gram na tym uni od samego poczatku lecz przejąlem konto po Hefim kiedy mialo 4kk pkt i w rankingu bylo bodajze top 6-7?
Po pierwsze popatrz ranking pkt zniszczonych , do dzialu starc ilosc zrobionych ST i policz sobie srednia z zysku. Nie kupilem zadnej paczki na tym uni bo nie ma to dla mnie sensu i przyjemnosci paczkowac , wole wydac pieniadze na cos bardziej wazniejszego i przydatnego niz OGame.Oczywiscie komandorzy oraz detroidy byly zakupione ale nie byly to ilosci spore.
Jesli mialbys popatrzec na gracza Koze tzn jego historie konta m.in pierwszy nick Zly wilk ( urlop) , konto przejmuje gracz Balboa ktory w przeciagu 2-3dni wbija 40kk pkt we flocie - oczywiscie paczkujac wiec to jest moze fair ?
Balboa robi pare starc i konczy przygode na koncie , nastepnie przejmuje konto koza aczkolwiek z tym oddaniem konta to wielkie klamstwo bo pewnie gra tam Szeryf ze spolka , nie interesuje mnie to ale nie rozumiem toku myslenia ludzi ktorzy uwazaja ze gracz ktory jest top 2-3 to musi odrazu paczkowac , przepraszam nie uwazam sie za Pro gracza ale Ludzie miejmy troche szacunku w tej grze a nie tylko pisac bezumyslne hejty. A co do bluesa to gram zawsze z nim i bede gral , poniewaz dla mnie jest jedyna osoba ktorej ufam w tej grze.
Pogratulowalem kozie i jeszcze raz pogratuluje , dla mnie uni stalo sie juz wymarle.
Co do samego ataku na koze hmmm tak niestety bylem chciwy i rzucilem sie na te KR i pionki co wracaly ,nie bylem pewny do ataku , bo ten powrot floty smierdzial na kilometr.Niestety moglem koze pierw sprawdzic gdzie flota stoi , bo wstawienie szybkiej lotki kiedy spalem bylo juz dla mnie podejrzane.
Gdyby blues polecial ze mna to by byla inna bajka ale nie ma co tu gdybac , wydarzylo sie i koniec.
Display Morew koncu dostal na co zasluzyl, latanie po duzo slabyszch to kazdy umie, a z zrownym sobie to juz sztuka cos ugrac
No, nie do końca, latać na stojące floty słabych graczy bardziej bym powiedział - potrafi każdy.
Zapytaj tego pro atakującego ile miał podejść do mnie i straconego czasu i dexu na przelot 200kpc na lotki, a gówno ugrał.
Jak ktoś się umie schować to nawet taki pros toper paczkomat klika zdenerwowany
Widok cieszy, na prawdę gratulacje obrońcy, w końcu ktoś sprawił, że dzieciak się popłakał pomimo, że to tylko cyferki w 20sto letniej grze
Ty to jesteś koza-k. Gratki, funfle bluesa na pz zawsze cieszą
Miej troche szacunku i daruj sobie taki sposob wyslawiania sie.
Dobrze gada i nawet nie obraża. Polatałeś sobie po niskich graczach i była frajda dopóki nie trafiłeś na kamień, czy tam Koze
Wplacaj zielone, odbuduje szybko i leć znowu. Czekamy
Szkoda, że przez faktyczny brak czasu na grę (ostatnie 2 tygodnie to był wieczny fs, nawet expow nie latałem więcej niż 3 tury na dobę), bo coś czuję, że mogłoby być ciekawie dalej marnować Twój cenny czas i pienionszki
Gratulacje, zso za$$$ i ponownej wtopy cfaniaczku
Akcja 12/10
OGame to gra strategiczna , na kogo latam a na kogo nie to moja decyzja , tak wiec kto wpadl mi w cel to probowalem go ubic , czasem sie udawalo czasem nie , no niestety taka jest gra.
A co do tego ze trafilem na gruba rybe byc moze tak sie mialo stac , czy zaluje decyzji ataku - NIE
Mam nauczke , czlowiek uczy sie na bledach jak to w zyciu.
w koncu dostal na co zasluzyl, latanie po duzo slabyszch to kazdy umie, a z zrownym sobie to juz sztuka cos ugrac
czekam na lizusa sugardady na jakies pochlebne slowka
/edti nie znam szczegolow spotkania, ale obstawiam, ze to nie jest wiedza o grze obroncy tylko bardziej nie wiedza agresora i lekcewazenie wroga, a rewanz pewnie po urlopie ...jesli wroci
A ty za kogo robisz przyzwoitke w tej grze?
byc moze dostalem lekcje od kozy , ale nikogo w grze nie lekcewazylem bo czasem zdazaja sie niespodzianki.
Latanie po slabszych hmmm to na kogo mam leciec skoro bylem top 1 we flocie?