Cześć, nie mogę się zalogować/zarejestrować na serwer testowy Alpha. Próbuję z poniższego linku do serwerów testowych, lecz nie ma w ogóle do wyboru serwera Alpha.
https://lobby-pioneers.ogame.gameforge.com/en_GB/hub
co może być tego przyczyną ?
Dlaczego nie można się zalogowac na nowy testowy serwer ?
-
- Rozwiązane
- Gra
- Shepard
- Closed
-
-
Skopiuj jakieś konto, to Ci sie tam pojawi. Tylko mi anty nie dodało, a i bugi są - jak klikniesz +10 budynków dwa razy, to gra myśli, że akurat odliczany jest atak i nie da się nic wybudowac przez kilka minut, irytujące jak zmieniłes rase i masz budynki na 0.
-
A możesz pokierować jak to zrobić ?
Zależy mi na Alphie żeby zacząć grać, a ponoć to zupełnie nowe dostępne uni, więc jaka jest techniczna kwestia żeby to uni mi się pojawiło w lobby ?
P.S. nie mam konta z V10. Mam konto na Lacerta ale tam jest V9 i z tego co czytałem, nie ma możliwości kopi tego konta na Alphe -
Rzeczywiście jest z tym problem, na innej przeglądarce się nic nie wyświtliło, to nie wiem. Ale skoro kopiowanie działa, to może i przekazywanie kont na Alfie? Kto tam jest w top światowym - może Gothe da pograć na kopii
-
Z tego co widziałem, da radę zasiadac/przekazać konto w lobby
Swoją drogą, nie znam tej osobliwości -
Możesz założyć konto na uni z wersją 10x i skopiować na pts Będziesz jak od zera zaczynał.
-
Możesz założyć konto na uni z wersją 10x i skopiować na pts Będziesz jak od zera zaczynał.
Dzięki.