Balboa [S_D] vs. Herodot [L-M-S] ~ 49 378.19%

• Kto kojarzy ten wie, że z Herodotem nie jest nam po drodze. Wczoraj napisal do mnie wiele wiadomosci, a przez to wszystko chyba zapomnial o FSie.

Niestety do top1 solo Zielony mi wiele brakuje, a z tego miejsca rowniez gratuluje topek w starciach.

Starcia z Herodotem to sa jednak moje topy, bo ciesza potrojnie.

Dnia 17-07-2023 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Pancernik 500.000

Obrońca Herodot [L-M-S]

Recykler 76.356

Sonda szpiegowska 6.603

Pancernik 100.000

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Pancernik 499.980 ( -20 )

Obrońca Herodot [L-M-S]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

0 Metalu, 0 Kryształu i 14.694.802 Deuteru

Agresor stracił łącznie 1.700.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 9.881.011.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 2.258.496.000 metalu i 2.679.323.400 kryształu.

Agresor przejął łącznie 14.694.802 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 2.257.896.000

Kryształ: 2.678.523.400

Deuter: 14.394.802

agresor zyskał łącznie 4.950.814.202 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -3.763.560.000

Kryształ: -4.464.739.000

Deuter: -1.667.406.802

obrońca stracił łącznie 9.895.705.802 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Na pewno co by sie nie odpowiedziało komus na uszczypliwosci na forum
    kazdy wie ze najlepiej smakuje wlasnie zrobic to w ten sposob jak tutaj ;)
    gratulacje za to ;)
    i dzieki moze i mam duze starcia na koncie,(na stojace floty) ale kto jest prawdziwym numerem 1 na Lacercie kazdy wie ;)
    Herodot teraz czekam na Twoja odpowiedz i to niekoniecznie musisz cos pisac ;)
    Pozdro

• Na pewno co by sie nie odpowiedziało komus na uszczypliwosci na forum
    kazdy wie ze najlepiej smakuje wlasnie zrobic to w ten sposob jak tutaj ;)
    gratulacje za to ;)
    i dzieki moze i mam duze starcia na koncie,(na stojace floty) ale kto jest prawdziwym numerem 1 na Lacercie kazdy wie ;)
    Herodot teraz czekam na Twoja odpowiedz i to niekoniecznie musisz cos pisac ;)
    Pozdro

:D Lepiej bym tego nie ujął :P Graty Kriss :)

• No cóż. Tym razem mi się należało. Pycha mnie zgubiła i pewna niedyspozycja po spotkaniu z przyjaciółmi. F-s zrobiłem ale zapomniałem o panckach przerzuconych na potencjalną ofiarę.

Gratulacje :)
    Fajnie że chociaż jeden wyjaśnia to jak facet - czynami, a nie płacze po kątach będąc przy tym hipokrytą :)
    To jak Herodot? Paczki be, ile tym razem będzie? :D

Tak paczki są be. i to bardzo. Niestety nie ma żadnego uni dającego inną możliwość gry. Nie mówię o jakichś serwerach prywatnych itp. Kupować kupuję ale nie na taką skalę jak balbo. Zresztą nieważne.

Gratuluję zysku i starcia. W tym miejscu widać co daje rozwój form życia. Starcie 5:1 a straty ledwie widoczne

• Ale urwał :beaten:

Gratulację zysk bajeczka, chyba z nawiązką odrobiłeś STraty po wjeździe AlalalaBamby ;)

Obrońcy :szo:.

Zresztą widzę że już jest, stocznie pewnie pełną parą pracują bo czuję twój oddech na karku patrząc na highscore:thumbup:

UNI17 OFF

UNI 27 OFF

UNI 34 OFF

UNI DRACO OFF oj jak żałujĘ :)

UNI 24 QUANTUM US OFF

• Dzięki staram się. Ale widać Balbo jeszcze bardziej. Po ataku Labamba, dostał srac... i teraz już jego flota jest warta 1kkkk. Też trochę wydaję ale wolę żeby kasa na mnie zarabiała sama. Balbo pakuje w wiralną flote. Kiedyś się obudzi i pomyśli co z tego miałem?

Wbiłem urlop żeby skorzystać troche z wakacji.

• Dzięki staram się. Ale widać Balbo jeszcze bardziej. Po ataku Labamba, dostał srac... i teraz już jego flota jest warta 1kkkk. Też trochę wydaję ale wolę żeby kasa na mnie zarabiała sama. Balbo pakuje w wiralną flote. Kiedyś się obudzi i pomyśli co z tego miałem?

Ty to chyba masz jakieś rozdwojenie jaźni. Niektórzy czytają Twoje komentarze i się zastanawiają czy piszę je jedna osoba czy nie. Jego paczka to pewnie twoje 6 a po statystykach widać że też lubisz przypaczkowac sobie.

Zajmij się swoją grą bo zawiewa zazdrością i zawiścia.

Hipokryta jesteś zwykly

Próbujesz odebrać umiejętności Balboy?

Kupować kupuję ale nie na taką skalę jak balbo. Zresztą nieważne.

Dzięki staram się. Ale widać Balbo jeszcze bardziej. Po ataku Labamba, dostał srac... i teraz już jego flota jest warta 1kkkk. Też trochę wydaję ale wolę żeby kasa na mnie zarabiała sama. Balbo pakuje w wiralną flote. Kiedyś się obudzi i pomyśli co z tego miałem?

https://imgur.com/a/mjNZLgS

Balboa nawet sie nie zblizyl do tej twojej granicy bo jego paczka to twoje 30 wiec nie wyliczaj innemu jak sam wydajesz wiecej ale bez efektow bo nie potrafisz pomyslec

• Wcale nie umniejszam Balbo umiejętności. Nie w tym rzecz.

boli cie ze on wydal mniej ale poszedl do przodu a ty paczkujesz i nie masz efektow wiec musisz w kazdym poscie opisac jak to inni paczkuja jakie to jest zle i jak bardzo sie tym brzydzisz ....a sam ladujesz na kazdym uni po 5kola ... hipokryta to malo powiedziane

boli cie ze on wydal mniej ale poszedl do przodu a ty paczkujesz i nie masz efektow wiec musisz w kazdym poscie opisac jak to inni paczkuja jakie to jest zle i jak bardzo sie tym brzydzisz ....a sam ladujesz na kazdym uni po 5kola ... hipokryta to malo powiedziane

Co trzeba mieć w głowie zamiast mózgu żeby wydawać 5 tysi na cyferki. Ale nie moja małpa i nie mój cyrk. Żeby nie było, graty akcji , a obrońcy życzę więcej kasy:trollface:

Na pewno nie wydałem tyle kasy na paczki. Nie gram, Też na innym uni tak dla wyjaśnienia. Zanim nazwiesz kogoś hipokrytą spójrz na siebie.

• Najlepiej chyba dla Was będzie poczekać, aż może kiedyś nowe Epic Blue włączą, bez anty i wspomagaczy i wtedy będziecie mogli sobie porównywać umiejętności a nie zasobności portfela. Za 2 lata okrągłe 20 lat polskiego ogame'a - może trzeba by lobbować za tym.

• Swoją drogą. Tak się przechwalać ile to paczka Balbo jest warta. Oczywiście w tym momencie pewno sporo. Ale zanim się tak napakował to była warta znacznie mniej.

Najlepiej chyba dla Was będzie poczekać, aż może kiedyś nowe Epic Blue włączą, bez anty i wspomagaczy i wtedy będziecie mogli sobie porównywać umiejętności a nie zasobności portfela. Za 2 lata okrągłe 20 lat polskiego ogame'a - może trzeba by lobbować za tym.

Nie zrobią niestety takiej opcji. Ale jestem jak najbardziej za ...

• Najlepiej chyba dla Was będzie poczekać, aż może kiedyś nowe Epic Blue włączą, bez anty i wspomagaczy i wtedy będziecie mogli sobie porównywać umiejętności a nie zasobności portfela. Za 2 lata okrągłe 20 lat polskiego ogame'a - może trzeba by lobbować za tym.

Ja jestem za to był by świetny pomysł wrocic do korzeni :) i bez wspomagaczy itp :)