To sie nazywa opytmalizacja. Takie decyzje biznesowe. Podziwiam osoby kupujące antymaterie w jakichś większych ilościach i regularnie. Serio... Sporo osób pcha tu nie małe pieniadze a podstawowe funkcjonalności nie działają.
Od tygodni mamy groźny błąd, gdzie w trakcie trawjącego ataku, zaatakowny gracz ma lagi po 30-40 sekund. I jakoś nie bardzo twórcy się garną coś z tym zrobić. Ja rozumiem że jak dymek wyskakuje nie w tym miejscu to można to troche olać i przeciągać, ale tu mówimy o problemie który w uprzywilejowanej pozycji stawia agresora i znacząco ogranicza możliwości obrońcy. Ciekawe czy już jakieś floty spały przez te problemy i czy były przywracane.
Perseus - zamulone uni.
-
- 10.1.0
- Zgrywus
- Closed
-
-
Ciekawe czy już jakieś floty spały przez te problemy i czy były przywracane.
spójrz w st, na gumiku, pomijając spam jak to po każdej większej akcji, okaże się że miał kilkanaście sekund na ucieczkę... Parę lat temu zdążyłby podnieść flotę i jeszcze napisać pozdrowienia każdemu z agresorów, teraz nie mógł się nawet zalogować...
-
Czy w końcu administracja zrobi coś, aby normalnie grało się na tym Uni?
-
Krótko mówiąc z tej gry zrobili szambo. 10 lat temu jak grałem na u66 i win98 się lepiej grało niż na współczesnej technologii i necie na kablu.
Lagi po 15 sek. 1 ekspedycje to trzeba po 5 razy na jeden slot powtarzać klikając od nowa flota
Zapnijmy wszyscy urlop. Zmówmy się to jak anty przestanie skapywać to się wezmą do roboty.
Po moim banie za push jak wróciłem jakiś bug się zrobił wyzerowali mi wszystkie punkty flot. Miałem coś około 100Mln w zezłomowanych flotach teraz od 0 zacząłem. Zgłosiłem 3 tygodnie temu i dalej się guzdrają. Napisałem skargę i dalej proszą o moją cierpliwość. Moje zgłoszenie (screen) dalej nie przywrócone https://prnt.sc/IYtUYieoOVSH
Tragedia. Ludzie odpowiedzialni za to zróbcie to dla nas i zrezygnujcie z tej pracy.
-
Krótko mówiąc z tej gry zrobili szambo. 10 lat temu jak grałem na u66 i win98 się lepiej grało niż na współczesnej technologii i necie na kablu.
Lagi po 15 sek. 1 ekspedycje to trzeba po 5 razy na jeden slot powtarzać klikając od nowa flota
Zapnijmy wszyscy urlop. Zmówmy się to jak anty przestanie skapywać to się wezmą do roboty.
Po moim banie za push jak wróciłem jakiś bug się zrobił wyzerowali mi wszystkie punkty flot. Miałem coś około 100Mln w zezłomowanych flotach teraz od 0 zacząłem. Zgłosiłem 3 tygodnie temu i dalej się guzdrają. Napisałem skargę i dalej proszą o moją cierpliwość. Moje zgłoszenie (screen) dalej nie przywrócone https://prnt.sc/IYtUYieoOVSH
Tragedia. Ludzie odpowiedzialni za to zróbcie to dla nas i zrezygnujcie z tej pracy.
Z Juno też zrobili syf tą wersją 10.X i są dokładnie takie same problemy, u nas top 1 nie dość, że tak jak Ty stracił takie statystyki to na dodatek kasując lotkę skasowało mu planetę matkę i niby czeka na back upa na urlopie tak już od ponad miesiąca a GF właściwie gówno robi a chłop wpakował w swoje konto niezłą kasę i pewnie dalej by ładował, ale no dzięki tej doskonałej wersji GF straciło dobrego klienta i chyba mają to w 4 literach i nie zależy im na zyskach z anty albo faktycznie młotki co tam pracują nie za bardzo wiedzą jak to naprawić
Na tym nowym uniwersum też jest wersja 10.X, więc ciężko powiedzieć czy zmniejszenie wpływów z anty cokolwiek do, bo ta wersja chyba ma dokładnie na celu zrobienie z tej gry takiego gnojowiska, że nikomu się nie będzie chciało w to grać. Ja już innego rozwiązania nie widzę Też pisałem tickety na temat tej wersji i dostawałem właśnie odpowiedzi tego typu, że problemy zostaną przekazane do działu technicznego i nadal tkwimy w tym samym szambie, więc już się poddałem i niedługo pewnie moje konto też przejdzie na cmentarz
I masz całkowitą rację ta gra chodziła 10 razy lepiej ponad 10 lat temu jak grałem na uni 10 i było na serwerze 10 tysięcy ludzi a galaktyki były pełne. Teraz na Juno jest może online 30-50 osób a gra chodzi gorzej niż wtedy