Konto uwięzione na cmentarzu

• w skrócie

- polskie konto było na cmentarzu

-przeniosłem na zagraniczne uni( wiedziałem że dostane bana bo konto było od razu top 2 ,ale chodziło o sprzedaż surki za ganicą /push jak zwał tak zwał

- po dokonaniu nikczemnego aktu pushu po kilku dniach - ban i informacja żeby kontaktować się z supportem ,nie pierwszy raz i nie pierwsze konto wiec wiedziałem co i jak robić ( zwykle wybierałem inne uni i zostawałem ręcznie tam przeniesiony / lub czekałem na banie 60 dni i wracałem na cmentarz

Tym razem wybrałem opcje 2

po 60 dniach bana powrót na cmentarz ( tylko że w między czasie była aktualizacja / zmiana zasad na cmentarzu

teraz mam do wyboru tylko zagraniczny serwer na którym byłem wcześniej ,czyli ten na którym dostałem bana i na którym jestem top 2 / nie mogę tam wrócić bo dostane bana / nie mogę wybrać innego kraju :D

podobnie stało sie z innym kontem które miałem wcześniej na Francuskim serwerze / wróciło na cmentarz i teraz tylko mam do wyboru Francję (tutaj akurat mogę wrócić i grać bo są serwery gdzie będę niżej niż 20 w top ,

ktoś miał taką sytuację ?

• ktoś miał taką sytuację ?

04:07: Wersja 10.1.0 oraz 9.3.0

"- Zmieniono system migracji Cmentarza, w którym gracze będą mogli wrócić tylko do społeczności, w której konto znajdowało się wcześniej (wyjątek dla graczy z byłej społeczności BA (bałkańskiej)"

Mi zabrakło 2-3 dni żeby wrócić na cmentarz swoim kontem co przeniosłam do innego kraju... nawet 1h nie grałam ;D

• Tak sobie za off topuje..czyli jak wrócisz na PL, to rozumie że podobne procedery będą dalej uprawiane ?

Szczerze ? Dla osoby takiej jak ja, która nawet nie starała się kombinować, powinieneś tam zostać :)

A teraz możecie mnie zagryźć