Display MoreDisplay MoreOjj panie Barry
Display MoreOoooo PACZKOMATY oburzone ,to chyba za karę wam się ostatnia akcja nie udała , w końcu byście postawili flotę nie za kasę ,no ale ma się czym latać (bo się zakupy zrobiło ) to teraz kozaczenie i rumakowanie , mam nadzieję że doczekam paczki w reckach ,Olo SzO ,PACZKOMATY do budy .
Display MoreO GROTOKX -nikogo nie obserwujesz ?
może i dobrze bo znowu BAN )))
Barry ja cię proszę
Co do Megan nie wspomnę o Valhali -paczki paczki paczki
Powoli robi się przykra ta gra-po prostu żenada
Megan piszesz że farming teraz się wstawia na forum -napisz że się udało TOP-1 trafić to zamieszczasz ,nikt nikogo nie zmusza ,najlepiej może to powiedzieć Valhala
Oczywiście gratulacje ((((
Obrońcy większej uwagi i dodam że każdego z flotą to czeka ,że padnie lub zostanie przefarmiony
ja to jednego nie rozumiem dlaczego jak wasi sojusznicy którzy maja/mieli floty z paczek i wrzucali starcia na forum to im przyklaskiwaliście ale jak opozycja to już bee okrutne paczkomaty dla mnie to jest hipokryzja i to nie mała , różnica między nimi a nami jest taka ze oprócz paczek mamy jeszcze umiejętności i to was tak boli? Ciebie rafus ze twój mrozu i gru musieli sami się przetopić?ze dostałeś kontrę na repary i zawinąłeś z uni z podkulonym ogonem? Nigdy nie widziałem żebyś coś złego napisał w ich kierunki jak BYLIŚCIE razem w soju a ty Oleś czemu pod starciami kaladina nie piszesz ze to żenada ze tylko paczki paczki i paczki? Tylko się spuszczasz jaki to nie jest fajny zreszta mniejsza my chyba nigdy się nie dogadamy w tym temacie a to ze nas boli to nie policzone starcie na 20mln% to fakt i co z tego? Nic , pozdrawiam i życzę więcej obiektywizmu
Ojj panie Barry ,niby wiele wiesz ,a w sumie G wiesz ,kto powiedział że odszedłem z podkulonym ogonem Zapominasz że nie raz padłem i nie raz powstawałem , a to że nie wiesz co i jak to po prostu niewiedza
No ale jeśli chodzi o mnie to przynajmniej żadna z moich flot nie powstała z paczek ,a paczkomaty mnie pakowały ,powiedz ze to uczciwe ? Nie Ja wybierałem takie mozliwości w grze , Ogame samo wybrało bez naszego zdania ,choć czy ponoć takie mieliśmy ,ale Nie nie mieliśmy ,kasa kasa i kasa ,to sie tu liczy i będzie liczyć i to jest żenada ,a że mnie ktoś spakował oczywiście spakował ,ale jak by miał uczciwie postawić flotę ,to wpierw musiał by na nią się nalatać ,a nie przelewem budować i później zobić z siebie kozaka ,jak byś czy byscie mieli tworzyć konto/konta od postaw samodzielnie bez przelewów ,to byscie byli kozaki ,a tak jesteście miernoty ,bynajmniej dla mnie i chyba się dobrze z tego wytłumaczyłem ? ze zrozumieniem ? jak nie ,to ciemnogród z ciebie i koleszków .
Co do Mrozu - nigdy nie byliśmy w jednym sojuszu ,czyli znów słaba wiedza , Olonamolo też ma konto po kimś ,czy znamek ,też po kimś ,i jak widzisz stawia flotę od podstawi i chyba wybitnie nie skacze w statach flotowych ,to znaczy wybitnie skacze ,ale jak na możliwości budowy z latania nie paczkowania ,jak to ogarnieesz ,to wtedy mozemy pogadać . I tu właśnie się raczej nigdy nie zrozumiemy . I tak był w naszych szeregach Raien ,był naszym sojusznikiem ale nie w soju Mrozu ,tak też kupowali paczki ale też tego nie popierałem i popierać nie będę ,ale to już była dysputa wewnetrzna sojuszu ,bo to był sojusznik i tu mogę przytaknąć . Nie zmienia to jednak faktu że jesteście o wiele zasobniejsi w kontach i nie Ogemowych i nawet nie chodzi że za kasę macie floty ,tylko kuźwa nie chwalcie się skilem bo flotę klikneliście w kilka sekund , uwierzcie że też mnie mogło by stać na postawienie szybko floty i nawet nie robić FSów bo mogli byscie sobie na flotę popatrzeć i pomażyć jak na niektórych uniach już jest ,ale co to za zabawa ,a co dopiero za przechwałki .Wiec może jednak po prostu cichutko sobie odpuść pisanie do mnie co Ja mogę ,co potrafię i jakiego mam skila i ile razy uciekałem z podkulonym ogonem ,bo jesteś jednym z nielicznych którzy mogą się na ten temat wypowiedzieć .A teraz pozdrawiam i miłego szukania RAFUSA na Uni , w końcu się może dowiesz co jest tu grane i kto gra .
Megan nie ma gratków ,bo po prostu cię nie lubię ,
OlO SzO
łapiesz za słówka i to nie udolnie może z Mrozem nie byłeś w soju ale mieliście układ o tutaj pierwsze lepsze jego st Mrozu [Ven] vs. Call Girl [SUPERMEG] ~ 208 666.28% i kto jako pierwszy się wpisał z gratulacjami? Rafus oczywiście 😅 a tutaj masz jak wpisujesz się Raienowi ze liczy się jakość a nie ilość gdzie ma 20kk pancernika jako pierwszy na uni - z paczek 😅 Mroczny aka Death of Rats [J-A] & nowynick [BHW] vs. Ladys [BRZ] ~ 3563789.52% bez kitu widać jaki miałeś do niego stosunek i nie zrozumcie mnie źle ja nic do nich nie mam - nawet ich lubię (pozdrawiam Mrozu) tylko męczy mnie ta hipokryzja już . Przecież to nie boli sprawdzić każdy może zobaczyć ze w każdym ich st na forum wpisywałeś się w superlatywach Panie Rafus , a paczki zaczęły Ci przeszkadzać kiedy oni zostali
Przegonieni we flotach i skończyła się wasza militarna dominacja na uni aż smiechlem teraz z tego . Akurat Megan późno zaczęła używać paczek najpierw flotę postawiła sama od zera na koncie które sama zrobiła . A KHz nigdy nie otworzył paczki innej niż z nagród a ma flotę która składała twoja solo wiec tutaj tez pierdzielisz kocopoły , znamek tez tam się wpisywał w każde st czy to tak boli cofnąć strony forum? Do Olo tez nic nie mam tez go nawet lubię . każdy z nas miał topowe starcia na poprzednich uniach przed era paczek a może tak pokażesz swoje? Bo ja jakoś nie widzę. I historia ogame nie raz pokazała ze samym portfelem niestety nic się nie zdziała ale ty jesteś albo za głupi albo poprostu nie chcesz tego pojąć bo to nie pasuje do twojej narracji pokrzywdzonego grajka , jak nie uciekłeś z uni jak uciekłeś niema Cię tutaj a bynajmiej twojego konta na którym grałeś . TOP 5 ACS Kalyke : Mrozu [Ven] & Gru Dru i [BHW] vs. Pysior ~ 210 107.7% — a tutaj jak ładnie widać jaki miałeś stosunek do gsow postawionych praktycznie co do joty za paczki . A tutaj na popracie moich słów https://board.pl.ogame.gamefor…zurekApst-JANUSZE-380470/ , https://board.pl.ogame.gamefor…rajna-Vegi-Ferajna-vs-Lu/ spójrz sobie na date i sam sobie odpowiedz czy były paczki wtedy kończę raz ma zawsze ta dyskusje Amen
Oj chłopie Ty naprawdę mało wiesz ,Raien z którym byłem na zlocie i znam go osobiście ,(czego ci życzę ze swoimi kompanami) ,to koleś który faktycznie postawił sobie flotę za paczki dla samego siebie żeby nie musiał FSować ale też tego nie popierałem i popierał nie będę ,to że się wpisałem w niejeden jego ST to chyba logiczne skoro był sojusznikiem a zarazem sam wyszukiwał celi nie skacząc jak wariat po Uni On po prostu się bawił z rozwagą ,Mrozu jak wspomniałem to sojusznik ale nie z sojuszu ,w sumie wciągnięty dla przechylenia fali na tym Uni ,trzeba umieć się ustawić po prostu ,a Mroczny nie miał konszachtów z nikim ,nawet do buddylisty nikogo nie przyjmował ,jak trzeba było to pomagał ale jak by cię wyłapał na BFSie też bys dostał od niego złloma ,chyba że miał dobry dzień i ci odpuścił .
A co do was to inna bajka ,wpadliście na to uni uciekajac po batach z 68 ,zaczęliście klepać floty z paczek , zaczęliście (nie mówię że wszyscy) skakać koloniami pod kogoś (jak wspomniałem nie umiejętnie żeby zsynchronizować przeprowadzkę z postawieniem moona i wrzucenia tam floty w takim czasie żeby ktoś się nie ogarnął ) i jak kogoś dopadliście to wielki flotowiec , trzeba było zacząć grać jak na UNI1 stawiać floty bez paczek i wtedy bysmy innaczej rozmawiali ,łatwo jest władować kasę w kilka sekund uzbierać surkę z paczek w kilka miechów i kliknąć buduj .
Jak ma się zachować taki Joker ? Teraz ma już luz ,ale nie wierzę że się nie wkurzył ,tworzył flotę w cholerę czasu ,zawalił i sam wie ze zawalił ,ale spakowały go paczki a nie uczciwie postawione floty ,może pisać Mi że to nie ważne jak ,ale sam wiem po sobie że kilka dni po złomie człowiek jest wkurzony ,później wyluzowany a w końcu ma to w dup... i robi swoje albo zwyczajnie przestaje grać .
I co do wpisywania się do ludzi z mojej strony ,tak wpisywałem się do Raiena sojusznika ,do Mroza sojusznika ale nie z soja ,do Mrocznego bez soja , z superlatywami ,bo oni umieli się zachować , nie chełpili się ,nie skakali jak poparzeni ,bawili się grą ,choć paczkowali (nie obrażając Mrocznego )- on robił tyle ST i RW że sam nie wierzyłem jak mi wklejał RW ,on naprawdę kosił wszystko co się rusza , ale i On właśnie On jak wpadliscie na Uni olał tą grę i sam nie wiem co zrobił i co się z nim dzieje .
A czy Megan od niedawna zaczęła klepać za kasę flotę ,co to za znaczenie ? zaczęła i tyle , że jeden z was postawił uczciwie flotę ,to chwała mu za to i tak trzymać ,choć jeden wie że to cyferki i ile byś nie władował kasy ,to i tak to nie bedzie twoje
Ja że by nie było też oczywiście ładuję czy ładowałem kasę ,ale na przenosiny planet i komandorów ,wiem to też nie uczciwe ,ale w granicach rozsądku .
To by było na tyle z mojej strony ,bawcie się dalej .
Pozdrawiem wiecie kto .
A i tak ,dalej tu jestem