Megan [SzO] vs. OloNaMolo [NetWars] ~ 21057.56%

• Oj chłopie Ty naprawdę mało wiesz ,Raien z którym byłem na zlocie i znam go osobiście ,(czego ci życzę ze swoimi kompanami) ,to koleś który faktycznie postawił sobie flotę za paczki dla samego siebie żeby nie musiał FSować ale też tego nie popierałem i popierał nie będę ,to że się wpisałem w niejeden jego ST to chyba logiczne skoro był sojusznikiem a zarazem sam wyszukiwał celi nie skacząc jak wariat po Uni On po prostu się bawił z rozwagą ,Mrozu jak wspomniałem to sojusznik ale nie z sojuszu ,w sumie wciągnięty dla przechylenia fali na tym Uni ,trzeba umieć się ustawić po prostu ,a Mroczny nie miał konszachtów z nikim ,nawet do buddylisty nikogo nie przyjmował ,jak trzeba było to pomagał ale jak by cię wyłapał na BFSie też bys dostał od niego złloma ,chyba że miał dobry dzień i ci odpuścił .

A co do was to inna bajka ,wpadliście na to uni uciekajac po batach z 68 ,zaczęliście klepać floty z paczek , zaczęliście (nie mówię że wszyscy) skakać koloniami pod kogoś (jak wspomniałem nie umiejętnie żeby zsynchronizować przeprowadzkę z postawieniem moona i wrzucenia tam floty w takim czasie żeby ktoś się nie ogarnął ) i jak kogoś dopadliście to wielki flotowiec , trzeba było zacząć grać jak na UNI1 stawiać floty bez paczek i wtedy bysmy innaczej rozmawiali ,łatwo jest władować kasę w kilka sekund uzbierać surkę z paczek w kilka miechów i kliknąć buduj .

Jak ma się zachować taki Joker ? Teraz ma już luz ,ale nie wierzę że się nie wkurzył ,tworzył flotę w cholerę czasu ,zawalił i sam wie ze zawalił ,ale spakowały go paczki a nie uczciwie postawione floty ,może pisać Mi że to nie ważne jak ,ale sam wiem po sobie że kilka dni po złomie człowiek jest wkurzony ,później wyluzowany a w końcu ma to w dup... i robi swoje albo zwyczajnie przestaje grać .

I co do wpisywania się do ludzi z mojej strony ,tak wpisywałem się do Raiena sojusznika ,do Mroza sojusznika ale nie z soja ,do Mrocznego bez soja , z superlatywami ,bo oni umieli się zachować , nie chełpili się ,nie skakali jak poparzeni ,bawili się grą ,choć paczkowali (nie obrażając Mrocznego )- on robił tyle ST i RW że sam nie wierzyłem jak mi wklejał RW ,on naprawdę kosił wszystko co się rusza , ale i On właśnie On jak wpadliscie na Uni olał tą grę i sam nie wiem co zrobił i co się z nim dzieje .

A czy Megan od niedawna zaczęła klepać za kasę flotę ,co to za znaczenie ? zaczęła i tyle , że jeden z was postawił uczciwie flotę ,to chwała mu za to i tak trzymać ,choć jeden wie że to cyferki i ile byś nie władował kasy ,to i tak to nie bedzie twoje :P

Ja że by nie było też oczywiście ładuję czy ładowałem kasę ,ale na przenosiny planet i komandorów ,wiem to też nie uczciwe ,ale w granicach rozsądku .

To by było na tyle z mojej strony ,bawcie się dalej .

Pozdrawiem wiecie kto .

A i tak ,dalej tu jestem ;)

• Do Barry:)

"ja to jednego nie rozumiem dlaczego jak wasi sojusznicy którzy maja/mieli floty z paczek i wrzucali starcia na forum to im przyklaskiwaliście ale jak opozycja to już bee okrutne paczkomaty dla mnie to jest hipokryzja i to nie mała , różnica między nimi a nami jest taka ze oprócz paczek mamy jeszcze umiejętności i to was tak boli?"

Obyś się zdziwił że inni też mają umiejetności...