Megan [SzO] vs. OloNaMolo [NetWars] ~ 21057.56%

• Ponoć farmingi teraz też się wrzuca na forum :huh: Szok i niedowierzanie — policzyło starcie! :rolleyes2:

Pozdrowienia dla khz :>

Dnia 15-06-2023 02:58:30 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Megan [SzO]

Pancernik 500.000

Pathfinder 500.000

Obrońca OloNaMolo [NetWars]

Duży transporter 220.000

Statek kolonizacyjny 21

Recykler 94

Sonda szpiegowska 270

Gwiazda Śmierci 5

Reaper 20

Pathfinder 10.700

Wyrzutnia rakiet 10.000

Lekkie działo laserowe 20.000

Ciężkie działo laserowe 5.000

Działo Gaussa 2.000

Wyrzutnia plazmy 1.000

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Megan [SzO]

Pancernik 499.496 ( -504 )

Pathfinder 498.407 ( -1.593 )

Obrońca OloNaMolo [NetWars]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

13.342.081 Metalu, 34.558.822 Kryształu i 8.211.666.650 Deuteru

Agresor stracił łącznie 92.223.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 3.331.822.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 1.022.919.799 metalu i 1.082.836.300 kryształu.

Agresor przejął łącznie 8.259.567.553 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

1.022.919.800 Metalu i 1.083.192.079 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.008.397.881

Kryształ: 1.073.695.901

Deuter: 8.191.362.650

agresor zyskał łącznie 10.273.456.432 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.616.852.081

Kryształ: -1.637.472.822

Deuter: -8.337.064.650

obrońca stracił łącznie 11.591.389.553 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Ooooo PACZKOMATY oburzone ,to chyba za karę wam się ostatnia akcja nie udała , w końcu byście postawili flotę nie za kasę ,no ale ma się czym latać (bo się zakupy zrobiło ) to teraz kozaczenie i rumakowanie , mam nadzieję że doczekam paczki w reckach ,Olo SzO ,PACZKOMATY do budy .

• O GROTOKX -nikogo nie obserwujesz ?

może i dobrze bo znowu BAN )))

Barry ja cię proszę

Co do Megan nie wspomnę o Valhali -paczki paczki paczki

Powoli robi się przykra ta gra-po prostu żenada

Megan piszesz że farming teraz się wstawia na forum -napisz że się udało TOP-1 trafić to zamieszczasz ,nikt nikogo nie zmusza ,najlepiej może to powiedzieć Valhala

Oczywiście gratulacje ((((

Obrońcy większej uwagi i dodam że każdego z flotą to czeka ,że padnie lub zostanie przefarmiony

• Ooooo PACZKOMATY oburzone ,to chyba za karę wam się ostatnia akcja nie udała , w końcu byście postawili flotę nie za kasę ,no ale ma się czym latać (bo się zakupy zrobiło ) to teraz kozaczenie i rumakowanie , mam nadzieję że doczekam paczki w reckach ,Olo SzO ,PACZKOMATY do budy .

ja to jednego nie rozumiem dlaczego jak wasi sojusznicy którzy maja/mieli floty z paczek i wrzucali starcia na forum to im przyklaskiwaliście ale jak opozycja to już bee okrutne paczkomaty dla mnie to jest hipokryzja i to nie mała , różnica między nimi a nami jest taka ze oprócz paczek mamy jeszcze umiejętności i to was tak boli? Ciebie rafus ze twój mrozu i gru musieli sami się przetopić?ze dostałeś kontrę na repary i zawinąłeś z uni z podkulonym ogonem? Nigdy nie widziałem żebyś coś złego napisał w ich kierunki jak BYLIŚCIE razem w soju a ty Oleś czemu pod starciami kaladina nie piszesz ze to żenada ze tylko paczki paczki i paczki? Tylko się spuszczasz jaki to nie jest fajny zreszta mniejsza my chyba nigdy się nie dogadamy w tym temacie a to ze nas boli to nie policzone starcie na 20mln% to fakt i co z tego? Nic , pozdrawiam i życzę więcej obiektywizmu

• Olo SzO ,PACZKOMATY do budy .

Gwoli ścisłości naczelnemu paczkomatowi SzO, a reszta paczkomatów do budy powinieneś był tam napisać :D Ola juniora nie wypada komentować, bo ta składnia wypala oczęta me ||:S Fajnie, że era shitstormów nadal trwa w całej swej okazałości :D Więc życzę SzO i SzP adekwatnie do sytuacji.

Pozdroofki <3 :*

• napiszę Tobie Barry ostatni raz -ja cię proszę ,tylko czy zrozumiesz to inna sprawa

I przestań się spuszczać jak piszesz ,sojusznicy niech pakują się dalej

Poopowiadaj lepiej w jakim stylu odeszli szopki z uni-68

Graty Megan -piękny farming zamieszczony

• Ojj panie Barry

Ojj panie Barry ,niby wiele wiesz ,a w sumie G wiesz ,kto powiedział że odszedłem z podkulonym ogonem :) Zapominasz że nie raz padłem i nie raz powstawałem , a to że nie wiesz co i jak to po prostu niewiedza :)

No ale jeśli chodzi o mnie to przynajmniej żadna z moich flot nie powstała z paczek ,a paczkomaty mnie pakowały ,powiedz ze to uczciwe ? Nie Ja wybierałem takie mozliwości w grze , Ogame samo wybrało bez naszego zdania ,choć czy ponoć takie mieliśmy ,ale Nie nie mieliśmy ,kasa kasa i kasa ,to sie tu liczy i będzie liczyć i to jest żenada ,a że mnie ktoś spakował oczywiście spakował ,ale jak by miał uczciwie postawić flotę ,to wpierw musiał by na nią się nalatać ,a nie przelewem budować i później zobić z siebie kozaka ,jak byś czy byscie mieli tworzyć konto/konta od postaw samodzielnie bez przelewów ,to byscie byli kozaki ,a tak jesteście miernoty ,bynajmniej dla mnie i chyba się dobrze z tego wytłumaczyłem ? ze zrozumieniem ? jak nie ,to ciemnogród z ciebie i koleszków .

Co do Mrozu - nigdy nie byliśmy w jednym sojuszu ,czyli znów słaba wiedza , Olonamolo też ma konto po kimś ,czy znamek ,też po kimś ,i jak widzisz stawia flotę od podstawi i chyba wybitnie nie skacze w statach flotowych ,to znaczy wybitnie skacze ,ale jak na możliwości budowy z latania nie paczkowania ,jak to ogarnieesz ,to wtedy mozemy pogadać . I tu właśnie się raczej nigdy nie zrozumiemy . I tak był w naszych szeregach Raien ,był naszym sojusznikiem ale nie w soju Mrozu ,tak też kupowali paczki ale też tego nie popierałem i popierać nie będę ,ale to już była dysputa wewnetrzna sojuszu ,bo to był sojusznik i tu mogę przytaknąć . Nie zmienia to jednak faktu że jesteście o wiele zasobniejsi w kontach i nie Ogemowych i nawet nie chodzi że za kasę macie floty ,tylko kuźwa nie chwalcie się skilem bo flotę klikneliście w kilka sekund , uwierzcie że też mnie mogło by stać na postawienie szybko floty i nawet nie robić FSów bo mogli byscie sobie na flotę popatrzeć i pomażyć jak na niektórych uniach już jest ,ale co to za zabawa ,a co dopiero za przechwałki .Wiec może jednak po prostu cichutko sobie odpuść pisanie do mnie co Ja mogę ,co potrafię i jakiego mam skila i ile razy uciekałem z podkulonym ogonem ,bo jesteś jednym z nielicznych którzy mogą się na ten temat wypowiedzieć .A teraz pozdrawiam i miłego szukania RAFUSA na Uni , w końcu się może dowiesz co jest tu grane i kto gra .

Megan nie ma gratków ,bo po prostu cię nie lubię ,

OlO SzO

• olesniczanin od dawna wiadomo że olo czyścisz molo. Zawsze gdy napisze coś na jego temat szczekasz tak, że cała wieś spać nie może :D

Latam, złomuje, ale już nie publikuje. Olo kupił konto, ma układy w supporcie i płaci im za ochronę oraz banowanie innych. Mam potwierdzenie od jednej osoby z supportu. Tak więc tamtego i każdego następnego BANA możecie sobie wsadzić w Wasz skorumpowany ty.....łek :D

Jeszcze raz gratulacje za złomowanie oszusta! :)

• Malec To że Olo ma flotę po kimś to tutaj masz dobre informacje ale że stawia flotę od podstaw to masz złe informacje i muszę Ci przyznać że mnie rozbawiłeś na wieczór xDxDxD aż sobie naleje :P

Jest takim samym Paczkomatem nawet może i większym jak te Paczkomaty których tak nienawidzisz. Więc nie rozumiem dlaczego mu tak wchodzisz w miejsce w które słońce nie dociera? Pozdrawiam wszystkie Paczkomaty

• Joker ale Ja nie napisałem że OlO stawia flotę od podstaw ,tylko znamek po koncie od Raien/a al spoko jak cię rozbawiłem :) Po za Tym akóra twojej wypowiedzi się nie spodziewałem ,bo z tego co wiem to akórat Ty ładną tu flotę postawiłes i ciebie paczkomaty spakowały , i czy zachlałeś czy inna przyczyna ,gdyby paczek nie uruchomili już jakiś czas temu pewnie b yś spokojnie spał i nikt by cię nie zezłomował .

Pozdrawiam i polej sobie jeszcze jednego ;)

Grotoks ile masz lat ? Naprawdę wierzysz w to co piszesz ? podaj mi adres dillera ,to musi być dobry towar :) Powodzenie w rozmysleniach :)

• Grotoks ile masz lat ? Naprawdę wierzysz w to co piszesz ? podaj mi adres dillera ,to musi być dobry towar :) Powodzenie w rozmysleniach :)

Malec jest istotna różnica między wiarą a wiedzą. A w tym konkretnym przypadku nie opieram się na wierze :)

Jak chcesz poznać prawdę i zobaczyć dowód, napisz na priv. Tutaj temat będzie jak zwykle zamieciony pod dywan lub uciszony.

• Chodzi mi bardziej o to że wszystkim Paczkomatom dokoła jedziesz a na Ola złego słowa nie napisałeś chociaż jest z tego samego wora ;)

Co do mojego złoma to flota nie była na tyle duża żeby nie mógł jej zezłomować gracz uczciwie stawiający flotę bez paczek a na Uni trochę grajków by się znalazło . Trafiło na Szopa, trudno, życie. Nie będę z tego powodu robił zamętu że to Szop, Paczkomat czy kto tam jeszcze. Złom to złom

• Joker ,może dla tego że Olo się tak nie podnieca jak reszta jaki jext kozak ,z tego co widziałem to ostatnie ST które klepnał i dostał za to opierdziel to sojusznicy mu to naroili bo sami by nie dali rady , a tu kolesie wpadli z U 68 gdzie baty dostgawali i robią z siebie skilowców ,gdzie floty postawione z paczek ,ale nie piszą o tym że ich farmią kolesie z top 30 flot ,tylko się chwalą że udało się im kogos upolować po przestawieniu planet i kilku dziesięciu dni przygotowań ,no ale może się mylę . Co do samego OlO to może masz rację też lubi paczki ,ale jakoś się z tym nie obnosi ,taka różnica ,nie skacze jak wariat po uni z przenosinami planet żeby za paczki kogoś zezłomować i do tego nie umiejętnie ,ale to już inna sprawa :) przecież to skilowcy ,bynajmniej samozwańczy .Bardziej mnie teraz dziwi że to Ty wchodzisz od tylnej strony ciała SzOpom .Jak dla mnie gra zlazła na psy i grają tu co niektórzy tylko dla znajomych .Szkoda że niektórzy nie wiedzą o czym się pisze ,tel. nocą ,rozmowy na priv, zloty ,gdzie ta zabawa ? ehh

• łapiesz za słówka i to nie udolnie może z Mrozem nie byłeś w soju ale mieliście układ o tutaj pierwsze lepsze jego st Mrozu [Ven] vs. Call Girl [SUPERMEG] ~ 208 666.28% i kto jako pierwszy się wpisał z gratulacjami? Rafus oczywiście 😅 a tutaj masz jak wpisujesz się Raienowi ze liczy się jakość a nie ilość gdzie ma 20kk pancernika jako pierwszy na uni - z paczek 😅 Mroczny aka Death of Rats [J-A] & nowynick [BHW] vs. Ladys [BRZ] ~ 3563789.52% bez kitu widać jaki miałeś do niego stosunek XD i nie zrozumcie mnie źle ja nic do nich nie mam - nawet ich lubię (pozdrawiam Mrozu) tylko męczy mnie ta hipokryzja już . Przecież to nie boli sprawdzić każdy może zobaczyć ze w każdym ich st na forum wpisywałeś się w superlatywach Panie Rafus , a paczki zaczęły Ci przeszkadzać kiedy oni zostali

Przegonieni we flotach i skończyła się wasza militarna dominacja na uni aż smiechlem teraz z tego . Akurat Megan późno zaczęła używać paczek najpierw flotę postawiła sama od zera na koncie które sama zrobiła . A KHz nigdy nie otworzył paczki innej niż z nagród a ma flotę która składała twoja solo wiec tutaj tez pierdzielisz kocopoły , znamek tez tam się wpisywał w każde st czy to tak boli cofnąć strony forum? Do Olo tez nic nie mam tez go nawet lubię . każdy z nas miał topowe starcia na poprzednich uniach przed era paczek a może tak pokażesz swoje? Bo ja jakoś nie widzę. I historia ogame nie raz pokazała ze samym portfelem niestety nic się nie zdziała ale ty jesteś albo za głupi albo poprostu nie chcesz tego pojąć bo to nie pasuje do twojej narracji pokrzywdzonego grajka , jak nie uciekłeś z uni jak uciekłeś niema Cię tutaj a bynajmiej twojego konta na którym grałeś . TOP 5 ACS Kalyke : Mrozu [Ven] & Gru Dru i [BHW] vs. Pysior ~ 210 107.7% — a tutaj jak ładnie widać jaki miałeś stosunek do gsow postawionych praktycznie co do joty za paczki . A tutaj na popracie moich słów https://board.pl.ogame.gamefor…zurekApst-JANUSZE-380470/ , https://board.pl.ogame.gamefor…rajna-Vegi-Ferajna-vs-Lu/ spójrz sobie na date i sam sobie odpowiedz czy były paczki wtedy kończę raz ma zawsze ta dyskusje Amen

• Gratulacje tankowania, szkoda że kontry serwer nie ogarnął, ale co się odwlecze....

Panowie, serio teraz będziecie się kłócić kto jest większym paczkomatem?

A co jeśli powiem, że każdy z Was ma jakieś osiągnięcia mniejsze czy większe, które teraz możecie wsadzić do pudełka z dyplomami za konkursy recytatorskie w szkole podstawowej. Ogame przeszło metamorfozę i teraz za kasę można przeklikać i podstawić setki tysięcy GSów w parę minut.

A Nam pozostaję tylko w serduszkach nostalgia do Epic Blue i czasami, gdzie największym problemem był gracz, który masowo skupował konta na alledrogo...

Powodzenia w dalszych bitwach, coś czuję że niedługo zobaczymy coś większego.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares: