Hej jest ktoś z u27 grałem tam jakiś czas.
Gracze u27
-
-
Obecny. Na UNI27 grałem pod nickiem King Rodmos. Było to moje pierwsze UNI. Złomowałem tam równo. O ile dobrze pamiętam dobiłem do TOP5. Potem zrobiłem odwyk, ale nie wytrzymałem długo, bo zacząłem grać na UNI54 po około miesiącu odpoczynku. Gdyby nie pandemia, to bym nie wracał do tej gry. I tak po około 10 latach zacząłem grać na Octans, na którym już nie gram. Teraz gram na Weywot.
-
Mało coś nas...
-
Mało coś nas...
Ciesz się, że chociaż tyłu. Ja ze swojego nie znalazłem nikogo Dramat.
-
No to mi także wypada się dopisać.
Grałem na U27 od 2004 czy od 2005 pod tym samym nikiem co widnieje na forum. NIe pamieam dokładnie, toż to tyle lat.
Nic nie pokazałem, bo grałem eko i badania - ale nie pytałeś o złomiarzy
Chociaż....pamiętam że leciałem na GALAX'E kilka razy, ale zawsze uciekała / pozdro GALAXA /
Niestety, ostatecznie po wszystkich fuzjach i po życiowych zakrętach konto przepadło.
Ale by pamięć nie wygasła, załozyłem następne na Ganimed.
Następnie znów życiowe zawirowania i logowanie przez zupełny przypadek - patrze - a tu trzeba wybrać nowe uni, bo fuzia
Obecnie gram eko na U68 - ale to już gra czysto sentymentalna
Z drugiej strony, sentymenty czy nie, to z anty trza było zapłacić by wykupić gwarancje wieczności heheh
Pozdrawiam wszystkich z U1, U15, U27, z Nekkara i Ganimed - trzymajcie sie ciepło i Wesołych Swiąt.
Jakby się wam nudziło, to zapraszam w celach sentymentalnych na U68 do sojuszu [PAK]
Zakładajcie konta i piszcie podanie - gwarantuje pomoc w rozbudowie.
Edit: A w ogóle to patrząc na stary temat, ze starego forum
Rocznica 10 sierpnia. - Wspominki - OGame Polska (gameforge.com)
to w 10.Sierpnia 2021 mineło już 16 lat od założenia U27.
Ciekawe czy w sierpniu 2022 ktoś tutaj zaglądnie
-
Spóżnione, ale szczere..
Z OKAZJI NASTĘPNEJ ROCZNICY POWSTANIA U27, WSZYSTKIEGO DOBREGO WSZYSTKIM GRACZOM Z UNI 27, KTÓRZY JESZCZE GDZIEŚ KLIKAJĄ
Do zobaczenia z rok
-
Panowie tak wszedłem i tak powspominałem. Dalej klikacie ?
Na u27 grałem tam w Emishi, a wy w jakich barwach ?
SPIN, jaki miałeś tam nik ? Bo Kinga chyba pamiętam...przepraszam, ale nie kojarze pana Sokarek
-
Apofis albo anubis, sam już nie pamiętam bo główne konto miałem na innym uni.
-
Przeczytałem temat z linku który wkleiłem wcześniej i powiem wam jedno..tęsknie za uni27 tyle lat, a ja mam dalej sentyment do tej cyfry
-
Lis pustyni też gral na 27 wspominam bryka 🤭🤭🤭🤭🤭 mrovka chiny też mają sentyment do 27
https://eurasiantimes.com/miss…-ready-for-action-taiwan/
Szykujmy się na globalny konflikt 😁 ja profilaktycznie zapuszczac sie bede w 2030 na noc w bezpieczne miejsce 😁
-
Przeczytałem temat z linku który wkleiłem wcześniej i powiem wam jedno..tęsknie za uni27 tyle lat, a ja mam dalej sentyment do tej cyfry
Chyba nie jedyny masz setyment do 27 🤭🤭🤭🤭🤭
-
Lis Pustyni pod jakim nikiem grałeś na 27 ?
bryka pamiętam, Al zrobił mi moona jak farmił sondami bo kordy pomylił, a marcomartina znam z opowiadań, bo mieliśmy wspólną znajomą.
Stare i piękne czasy.
W sumie co do tej inwazji...tak czytając różne proroctwa i przepowiednie to wcale bym się nie zdziwił, jak zawitają do środka Europy.
Nawet nie muszą bardzo się starać, wystarczy jak pozamykają fabryki, albo przestaną eksportować do Europy..sami się pozjadamy
-
Lis Pustyni pod jakim nikiem grałeś na 27 ?
bryka pamiętam, Al zrobił mi moona jak farmił sondami bo kordy pomylił, a marcomartina znam z opowiadań, bo mieliśmy wspólną znajomą.
Stare i piękne czasy.
W sumie co do tej inwazji...tak czytając różne proroctwa i przepowiednie to wcale bym się nie zdziwił, jak zawitają do środka Europy.
Nawet nie muszą bardzo się starać, wystarczy jak pozamykają fabryki, albo przestaną eksportować do Europy..sami się pozjadamy
Powiem Ci tak jezeli japonia cwiczy na tajwanie ... inwacje wez pod uwage duzo wieksza japonie to szkolenia od picu 🤭🤭🤭 Gal anonim Teraz ciężko... czaiłem się na Kubusia Puchatka Miał takiego smerfnego moona 7k ale na urlop skoczyl
-
Z okazji 18nasych urodzin naszego ukochanego universum 27
Wszystkim graczom z tej uni, którzy jeszcze gdzieś klikają na najróżniejszych światach
Życzę pełnych magazynów, jak najmniejszych strat, owocnych ekspedycji i spełnienia wszystkich oGejmowych marzeń i planów
oraz przynajmniej jeszcze jednej dekady w świecie Ogame
-
Jest i Endy. Wracam po latach. Niestety Nick Endyminator, Endy lub chwilke Noniewierzę gdy przejąłem konto Sticha. MAm kontakt z Spiczastouchym. Na Fejsie mam Drelka, miałem Bryka ale coś się urwało...Pozdrawiam Dolgana, No Bo, JApetyusa i oczywiście Ele Galaxę
-
Jest i Endy. Wracam po latach. Niestety Nick Endyminator, Endy lub chwilke Noniewierzę gdy przejąłem konto Sticha. MAm kontakt z Spiczastouchym. Na Fejsie mam Drelka, miałem Bryka ale coś się urwało...Pozdrawiam Dolgana, No Bo, JApetyusa i oczywiście Ele Galaxę
Miło strasznie przeczytać kogoś z u27. Ciekawe czy się teraz odnajdziesz w oGame bo troszkę się pozmieniało
Na jakie uni wbijasz ??
-
Miło strasznie przeczytać kogoś z u27. Ciekawe czy się teraz odnajdziesz w oGame bo troszkę się pozmieniało
Na jakie uni wbijasz ??
Wurren. No jest troche do nadrobienia...
-
Apofis albo anubis, sam już nie pamiętam bo główne konto miałem na innym uni.
Jaki sojusz? Sasha z tej strony
-
Bez sojuszu.
-
A już myślałem że znalazłem mojego ziomka z DEATH Też był ostro zakręcony na temat SG1 no i mnie zaraził. Mój nick to od Sokara