Kasacja planety matki a Forma życia

• Hey, nie wiem czy to jest błąd czy to może po prostu tak jest, ale nie mogłem skasować mojej planety dopóki nie zburzyłem sektora mieszkalnego do zera. Nie maile aktywnych flot ani odpalonych badan na danej planecie a gdy próbowałem usunąć dana planetę to bez żadnej informacji nie było żadnego efektu po wpisaniu hasła i akceptacji. Fajnie by było otrzymać informacje zwrotna dlaczego dany proceder nie może zostać zrealizowany.

• Hey, nie wiem czy to jest błąd czy to może po prostu tak jest, ale nie mogłem skasować mojej planety dopóki nie zburzyłem sektora mieszkalnego do zera. Nie maile aktywnych flot ani odpalonych badan na danej planecie a gdy próbowałem usunąć dana planetę to bez żadnej informacji nie było żadnego efektu po wpisaniu hasła i akceptacji. Fajnie by było otrzymać informacje zwrotna dlaczego dany proceder nie może zostać zrealizowany.

Bardzo ci dziękuję za tą informację. Miałem ten sam problem kiedy chciałem usunąć planetę startową, jak ukończyłem samouczek i zbadałem astrofizykę. Teraz będę wiedział, jak postąpić. Faktycznie, nie ma żadnej informacji, jedynie strona się odświeża po podaniu hasła. Niestety formy życia nie są chyba zbyt dopracowane i nikt nie przewidział, że ktoś będzie kasować planety — tak myślę ;)

Widok z bliska, kiedy użyjemy wyburzania na planecie.

91DH.gif

Technologia Jonowa to potęga, z którą trzeba się liczyć.

• Czyli kolonie można się pozbywać normalnie czy tez trzeba wyburzac infrastrukture FZ? Ciekawe po co to jest i czy to bląd, jednak zostawia sie ludzi na smierć, więc wychodzi że zabic ich trzeba osobiscie :trollface:

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis