Luther vs. Torino [N-Z] ~ 2291718.82%

• Cześć,

Muszę to wstawić ponieważ od niepamiętnych czasów dostałem takiego złoma :) z ręki sojusznika który szybciutko opuścił sojusz z swoim kolega a ten trzeci knuł jak to zrobić więc już nas opuścił kupę tygodni wcześniej :)

Zachowanie ich nie będę komentować, przeczuwałem co się wyrabia ale rutyna zgubiła mnie. Proszę się pilnować i nie ufać poniższym gracza ich gra to widać jaka jest być w soju opuścić szybko i pojechać :)

- Luther

- Zly Sen

Ogólnie żeby nie było gratuluje Panowie pomyślunku :) ale na takich ludzi nic nie da się zrobić. Czy będę grać oczywiście przetopie w eko wszystko co zostało i będę rakietować bo konto stracone.

Dnia 23-05-2023 18:41:48 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Luther

Krążownik 10.000.000

Pancernik 4.000.000

Sonda szpiegowska 2

Obrońca Torino [N-Z]

Mały transporter 958.203

Duży transporter 314.725

Lekki myśliwiec 6.708.578

Ciężki myśliwiec 407.578

Krążownik 271.477

Okręt wojenny 134.780

Statek kolonizacyjny 13

Recykler 616.816

Sonda szpiegowska 3.391.583

Bombowiec 51.517

Niszczyciel 52.357

Gwiazda Śmierci 6.103

Pancernik 1.335.291

Reaper 203.614

Pathfinder 186.828

Wyrzutnia rakiet 58.223

Lekkie działo laserowe 53.757

Ciężkie działo laserowe 2.042

Działo Gaussa 2.891

Działo jonowe 2.381

Wyrzutnia plazmy 4.479

Mała powłoka ochronna 1

Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Luther

Krążownik 8.207.954 ( -1.792.046 )

Pancernik 3.700.251 ( -299.749 )

Sonda szpiegowska 2 ( -0 )

Obrońca Torino [N-Z]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

894.833.974 Metalu, 7.680.324.063 Kryształu i 10.107.944.883 Deuteru

Agresor stracił łącznie 77.447.999.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 294.003.527.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 128.775.564.399 metalu i 100.396.317.700 kryształu.

Agresor przejął łącznie 18.683.102.920 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 84.837.008.373

Kryształ: 83.542.359.763

Deuter: 2.027.617.883

agresor zyskał łącznie 170.406.986.019 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -140.529.604.474

Kryształ: -126.874.833.563

Deuter: -45.282.191.883

obrońca stracił łącznie 312.686.629.920 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Z tego co wiem Luther nie toleruje sojuszników, których farmia jak dzieci, siedzą w sojuszu tylko po to by nie być atakowanym, nie ma z nimi kontaktu itp...Wiem, że próbowano Was zmotywować do jakichkolwiek działań, nie stania bfs itd... a po tym jak zostaliście przefarmieni przez jakiegoś nawiedzonego typa i naklepal % do wojny cierpliwość się skończyła.

Wyszedł z sojuszu to prawda,a strzała dostałeś na własne życzenie. Zdaje się, że jakąś godzinę po wyjściu z sojuszu trafił Cię jak stałeś BFS.

Żal miej tylko do siebie. Albo On albo ktoś inny by to zrobił. Był pierwszy. I tyle. Cała historia. Wiec Nie płacz chłopak bo oberwales tylko dzięki sobie.

• Mistrzu nikt nie płacze że złom dostałem i jak pisałem na własne życzenie bo zaufałem i nie obserwowałem kiedy kto opuścił sojusz :)

FS zawsze był zrobiony jak byś grał bo byś miał wiedze na ten temat choć minimalną. Ja byłem w sojuszu swoim to po pierwsze po drugie sprawdz historie kto ile latał i ile siedział na urlopie. Wojna jest i była ale co z tego jak wszyscy na urlopach z przeciwnej ekipie. Jak się pojawiali to od razu Zły latał po nich to co miałem robić lecic za nim i czekać na kontre czy co ? A co do tego że nas jechali to wiem o jednym graczu że dostał jakieś wlotki ale co z tego?

Widać ze Luther nie gra honorowo i tyle

widać że wiedza minimalna opuszczenie soja nie było godzinne przed widać że nic nie wiesz łośku :P zostawiam cię z ta nie wiedzą

• Ale mi sie przypominaja noobki ze świeżych uni - jesli jest wojna to wręcz wskazane aby siebie pilnować nawzajem. Ludzie potrafia stac po kilka godzin - standard, aktywki? a jak to dziala <X

Co do RW był moon kill? było liczenie? nie, to zwykły BFS a więc lepiej, zeby Cie 'twoj sojusznik' zjadl i sie najdal niz oddac procent w wojnie za darmo. Proste jak budowa cepa, taka gra, no hard feelings.

"Czy będę grać oczywiście przetopie w eko wszystko co zostało i będę rakietować bo konto stracone."

I to jest potwierdzenie słów odnosnie swiezakow - teraz to maja ochote grac ale jak mozna bylo dzialac to po co? skoro inni dzialaja <X

• FS zawsze był zrobiony"

Widać na obrazku wyżej.

FS się robi na wieczorek a nie ja się na kilka minut zmyka tym bardziej że w sojuszu byli wszyscy :)

Wiedzą heh...

Czyli jesteś typem pokroju kumpla Luthera tylko pogratulować takiego zachowania i życzę takich przyjaciół w realu :D

• Co do RW był moon kill? było liczenie? nie, to zwykły BFS a więc lepiej, zeby Cie 'twoj sojusznik' zjadl i sie najdal niz oddac procent w wojnie za darmo. Proste jak budowa cepa, taka gra, no hard feelings.

Co ty moon stoi , po co ściągać jak można być w soju i wyczekać na odpowiedni moment :)

• Nie leciał bezpośrednio po wyjściu z sojuszu, nie naciągaj prawdy.

Dokładnie upłynęło jakieś 40 min. Nie miał dostępu do widoczności aktywek.

A ciepłe gniazdko trochę Cię zwiodło i tyle.

Na takim speed jak znikasz na kilka minut jak to mówisz, zawsze robi się fs. Sen jest top 1 flot mógł w każdej chwili Cię zdjąć.

Tak samo jak gracze UFS.

• Witam wszystkich.

Gram w tą grę od kilku lat i na kilku uniach. Jestem w różnych sojuszach i z znam wielu długoletnich graczy, ale takich graczy jak Luther i Zły Sen jeszcze nie spotkałem. Jeszcze parę tygodni temu grałem z jednym z tych panów w jednym sojuszu i podeszli mnie dokładnie tak samo. Ostrzegałem innych graczy przed nimi. Dla zainteresowanych zapraszam tutaj.

Oni wchodzą do sojuszu tylko poto, aby obserwować aktywność innych graczy. Kto, kiedy jest on/off. To była tylko kwestia czasu kiedy stanie się to ponownie. Dla nich liczy się tylko Metal i Kryształ za wszelką cenę.

Jeszcze raz: NIE BIERZCIE ICH DO SOJUSZU!

To co oni wyprawiają to jest cios poniżej pasa i GF powinien takich banować.

• Witam wszystkich.

Gram w tą grę od kilku lat i na kilku uniach. Jestem w różnych sojuszach i z znam wielu długoletnich graczy, ale takich graczy jak Luther i Zły Sen jeszcze nie spotkałem. Jeszcze parę tygodni temu grałem z jednym z tych panów w jednym sojuszu i podeszli mnie dokładnie tak samo. Ostrzegałem innych graczy przed nimi. Dla zainteresowanych zapraszam tutaj.

Oni wchodzą do sojuszu tylko poto, aby obserwować aktywność innych graczy. Kto, kiedy jest on/off. To była tylko kwestia czasu kiedy stanie się to ponownie. Dla nich liczy się tylko Metal i Kryształ za wszelką cenę.

Jeszcze raz: NIE BIERZCIE ICH DO SOJUSZU!

To co oni wyprawiają to jest cios poniżej pasa i GF powinien takich banować.

Ty widzę też naciagasz rzeczywistość, tylko po to by usprawiedliwić swoją nieudolność.

Piszcie te pierdolety do bólu, to i tak nie zmieni faktu dla którego zostaliście spakowani. Żałosne usprawiedliwianie. Dodatkowo oczernianie innych. Dlatego siedzicie na urlopach bez flot....