W związku z pojawieniem się w dniu dzisiejszym na kilku uni ankiet, proszę o info czy również gracze Uni Narvi byliby zainteresowani, aby i u nas pojawił się deuter na polu zniszczeń oraz możliwość pomijania nieaktywnych i pustych układów dla lotów w obrębie tej samej galaktyki (skrócenie lotu i zmniejszenie spalania)?
Ankieta Deuter na PZ oraz pomijanie pustych układów
-
-
deuter na polu zniszczeń - tak
pomijanie pustych układów - nie
-
Osobiście jestem na nie, w obydwu przypadkach - taka sytuacja moim zdaniem faworyzuje flociarzy - a nie zostało ich wielu.
lepszym rozwiązaniem które uatrakcyjniło by grę było by wprowadzenie form życia albo możliwość teleportowania flot razem z surowcami :).
podkreślę jest to tylko moje osobiste zdanie a nie całego sojuszu.
BLUE z sojuszu DAL.
-
Nie no ekstra propozycja, może nich jeszcze recki latają na metal a pancki palą tyle co gąski?
Może od razu wysyłać transporty do tych co spać po nocy nie moga i latają na wszystko po co będą deuter przepalać.
To uni już ma kolosalną dysproporcję punktową więc może powściągnąć wodze fantazji, istny mokry sen dla topki, bo to przecież propozycje korzystne tylko dla dużych flociarzy, jakie korzyści płyną z takich rozwiązań dla mniejszych graczy nie ważne już czy flota/eko czy samo eko?
-
-
Nie no ekstra propozycja, może nich jeszcze recki latają na metal a pancki palą tyle co gąski?
Może od razu wysyłać transporty do tych co spać po nocy nie moga i latają na wszystko po co będą deuter przepalać.
To uni już ma kolosalną dysproporcję punktową więc może powściągnąć wodze fantazji, istny mokry sen dla topki, bo to przecież propozycje korzystne tylko dla dużych flociarzy, jakie korzyści płyną z takich rozwiązań dla mniejszych graczy nie ważne już czy flota/eko czy samo eko?
takie korzysci ze jak rozbijasz flote z ekspow masz paliwo z tego zbierasz i grasz
ja jestem za propozycjami
-
Deuter na PZ - TAK
Pomijanie pustych układów - NIE
-
Oliwka wyszła z inicjatywą ankiety i słusznie niech się takowa pojawi, mamy demokrację - niech się uni wypowie, zdecyduje większość.
Osobiście będę 2x na NIE.
-
takie korzysci ze jak rozbijasz flote z ekspow masz paliwo z tego zbierasz i grasz
ja jestem za propozycjami
tylko przy Tobie ciężko utrzymać nawet flotę ekspedycyjną żeby póżniej ją rozbic
-
Ja również jestem za. Może niekoniecznie za pomijaniem układów, ale dex na pz jak najbardziej.
-
-
Lekko mały odzew w tym wątku, więc może roześlijcie temat by więcej osób się wypowiedziało?
-
Tak, poprosimy o ankietę.
-
Poprosimy ankiete
-
Lekko mały odzew w tym wątku, więc może roześlijcie temat by więcej osób się wypowiedziało?
Ruda mały odzew bo uni znowu nadaje się do fuzji
-
-
Podnoszac dyskusje przed aktualizacja. Osobiscie jestem za tym aby zrobic ankiete i ewentualnie wprowadzic zmiany! Trzeba sie dopasowac do nowych realiow przed fuzjami;)
EDIT: RUDA WEZ POD UWAGE ZE NA ILOSC GRACZY NA UNI ODZEW I TAK JEST OLBRZYMI;)
-
EDIT: RUDA WEZ POD UWAGE ZE NA ILOSC GRACZY NA UNI ODZEW I TAK JEST OLBRZYMI;)
Do tej pory odezwało nas się 13 osób, a raczej kont na forum (bo to nie to samo)
Czy to jest olbrzymi odzew? No może i tak
Zdanie swoje podtrzymuje
Deuter na PZ - Tak
Pomijanie pustych układów - Nie
-
Na razie rozmawiamy tylko o deuterze bo ta opcja bedzie mozliwa do aktywacji w najblizszym czasie
-
Więc najlepiej dać jednak ankietę w grze i niech każdy kto ma chęć odda głos ,
bo przecież dużo ludzi nie ma konta na forum i tylko po to aby tu napisać czy chce ankietę nie trzeba zakładać.