Cmentarz

• Witam

Zgodnie z najnowszym info:

Jeżeli konto znajduje się w top20 w każdym uniwersum w Twojej społeczności możesz wybrać tylko uniwersum na którym byleś przed przeniesieniem na Cmentarz

Moje pytanie.

Mam konto o parametrach

Całkowita ilość punktów - top 20

Punkty eko - top 20

Punkty badań - top 20

Punkty floty - dużo / bardzo dużo poniżej top 20 rzekłbym że nawet w top100 by się nie załapało

Czy w tym momencie mogę migrować przez Cmentarz na inne uni czy jestem już zablokowany i mogę grać dalej tylko tam gdzie mam konto ?

• Z tego co pamietam przenoszac konto to chodzilo o to ze jesli chociaz w 1 rankingu bylo sie w top 20 na wszystkich uni to mozna bylo isc wszedzie :/

W badaniach czy eko zawsze bylam poza top 20 a moglam wybrac kazde uni.

Na moje oko zmiana na plus i tak powinno byc od poczatku bo pozniej szly takie konta na slabsze unie z flota 3x wieksza niz top1 docelowej uni

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• Zmiana pod Majsa, żeby nie zrobił komuś kuku? Przyznać się. czyj tyłek chronicie?

A takie pytanie mam, co w sytuacji, gdy konto przed fuzją trafi na cmentarz i uniwersum z którego tam trafiło przestało istnieć. Na jakie uni trafi takie konto? :)

Pytanie drugie, wspomniane jest o "Twojej społeczności". Czy to oznacza, że nie można przeskoczyć na inne tylko w obrębie jednego kraju? nie chodi o konta w top20

• Zmiana pod Majsa, żeby nie zrobił komuś kuku? Przyznać się. czyj tyłek chronicie?

A takie pytanie mam, co w sytuacji, gdy konto przed fuzją trafi na cmentarz i uniwersum z którego tam trafiło przestało istnieć. Na jakie uni trafi takie konto? :)

Pytanie drugie, wspomniane jest o "Twojej społeczności". Czy to oznacza, że nie można przeskoczyć na inne tylko w obrębie jednego kraju? nie chodi o konta w top20

albo ktoś jemu :trollface: nie zapinajmy ze 5 by go polozylo :trollface:

• fuzja raz na 2 lata

brak SiD

nowosci w grze dostepne tylko na nowych universach

a teraz zabieracie ostatnia opcje na mozliwa migracje z wymarlego universum:(

serio grac na nowych uniach miesiac i "oddam":trollface:

• Proszę o potwierdzenie Ruda

Jeśli konto jest w jakiejkolwiek zestawieniu wyżej niż top20 na serwerze na które bym chciał przenieść konto (ogólne, eko, badania, wojsko) to ta możliwość jest zablokowana ?

Jeśli tak to trochę bo bezsensu wprowadzenie tego bez żadnej informacji typu że za 3 miesiące to wejdzie żeby ludzie mieli jeszcze czas na reakcje. A tak zmieniły się zasady gry w czasie gry - słabe. A co z kontami które były już na urlopie parędziesiąt dni czekając na przejście a tu taka zmiana.

Jeśli konto jest w jakiejkolwiek zestawieniu wyżej niż top20 na serwerze na które bym chciał przenieść konto (ogólne, eko, badania, wojsko) to ta możliwość jest zablokowana ?

Jeśli tak to trochę bo bezsensu wprowadzenie tego bez żadnej informacji typu że za 3 miesiące to wejdzie żeby ludzie mieli jeszcze czas na reakcje. A tak zmieniły się zasady gry w czasie gry - słabe. A co z kontami które były już na urlopie parędziesiąt dni czekając na przejście a tu taka zmiana.

GF ma w dupie graczy dopóki zgadza się hajs. Swoje żale możemy zgłaszać do skorumpowanego supportu, który ma nas w dupie do póki zgadza się hajs.

Im dłużej finansujemy tą grę, tym mocniej się wypinają na nas, bo hajs się zgadza. Mówiąc krótko sami im płacimy za to, aby mieli nas w dupie :)

ps. Wszystkie zmiany w tej grze, w tym ograniczenia są prowadzane tylko po to, aby zmusić nas do jak największego paczkowania. Tylko paczkowanie ma się opłacać.

• Im dłużej finansujemy tą grę, tym mocniej się wypinają na nas

Wiadomo, ze zrobili to po to bo planuja wprowadzić item przenosin bez żadnych obostrzeń za 2-5kk anty. Także pokojnie, jeszcze ogarniecie temat, tylko troche drożej.

,,Czy we mnie jest jad? Nie jestem gadem, ja jestem słońcem! Jeśli jesteś bałwanem to zostanie po tobie mokra plama,, Crysis

• czy zasada dotyczy polskich kont ? czy ogólnie wszystkich

co z kontami np hiszpańskimi (lobby i konto zagraniczne )

pytanie kolejne czy naprawione zostało to ,że otrzymuje się darmowe relokacje po przejściu przez cmentarz ?

bo mam już 50 darmowych relokacji konto chyba 3-4 razy było na cmentarzu

i najważniejsze czy jest to systemowo zablokowane czy można mimo wszystko przenieść a później czekać na bana ?

• czy zasada dotyczy polskich kont ? czy ogólnie wszystkich WSZYSTKICH

co z kontami np hiszpańskimi (lobby i konto zagraniczne ) to samo co z polskimi

pytanie kolejne czy naprawione zostało to ,że otrzymuje się darmowe relokacje po przejściu przez cmentarz ?

bo mam już 50 darmowych relokacji konto chyba 3-4 razy było na cmentarzu jakbyś czytał forum to wiedziałbyś, że to nie błąd a celowe działanie GFu, wiec nic nie zostanie naprawione

i najważniejsze czy jest to systemowo zablokowane czy można mimo wszystko przenieść a później czekać na bana ? zapewne będziesz mieć do wyboru tylko te unie gdzie jesteś poniżej top 20

pnZMuihsj

'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...

S. King

• jakbyś czytał forum to wiedziałbyś, że to nie błąd a celowe działanie GFu, wiec nic nie zostanie naprawione dla mnie spoko :D

zapewne będziesz mieć do wyboru tylko te unie gdzie jesteś poniżej top 20 -nadal konta które mam na cmentarzu mogą migrować po świecie . nawet jeśli jestem w top 20 na wszystkich uniach (wtedy mam dostępne wszystkie )

jeśli jest chociaż jedno gdzie jestem niżej w top wtedy innych uni nie widzę , tylko to jedno

- czyli tak jak było do tej pory , nic nie nie zmieniło

• dlatego napisałam "zapewne" bo wszystkie konta jakie mam na cmentarzu to noob konta które służyły jako zapychacze, bo jedyne konto z wysokim top jakie miałam na cmentarzu zostało na nim skasowane przeze mnie bez mojego logowania :trollface:

pnZMuihsj

S. King

Powinna ich ta zasada nie obowiazywac ... poniewaz kisza na cmentarzu przed wprowadzeniem zmian prawo nie cofa sie wstecz :trollface: