Relokacja a porzucona planeta

• Witam społeczności!, Szukałem informacji w FAQ i na Forum, lecz zero wzmianki o tym, dlatego kieruje pytanie tutaj, do Was. Czy relokacja zostanie dokonana prawidłowo w sytuacji kiedy, dana pozycja np. 1:1:1 będzie nieskolonizowana, a w międzyczasie trwania relokacji, ktoś porzuci pozycję 1:1:1 i będzie informacja o "Porzucona planeta" ? Status porzuconej planety utrzymuje się dłużej niż 24 h i nie można wówczas tej pozycji skolonizować. Co wówczas z moją relokacją, czy ona się dokona, mimo iż pozycja nie jest skolonizowana, lecz jakby tymczasowo zablokowana przez dany status ?

• Jeżeli planeta 1:1:1 będzie nieskolonizowana i ty wrzucisz relokacje to bedzie przez Ciebie zajęta i nie można jej skolonizować. Więc nikt jej nie skolonizuje i nie porzuci.

:fa:

OFF - UNI 16 - Feniks - EKO

OFF - BELINDA - Silesia Team - EKO

OFF - EARTH - Silesia Team - EKO

OFF - YIN - Silesia Team - EKO

ON - UNI 68 - Silesia Team - EKO

• Dzięki za odpowiedź. Natomiast chciałem doprecyzować swoja wątpliwość, ponieważ, skolonizowana i porzucona planeta, ma status "Porzucona planeta" i przez kilka dni, w ogóle nie da się tej pozycji skolonizować do momentu kiedy ta "blokada" nie zniknie. Dlatego, czy to także przeszkodzi relokacji, która została uruchomiona i już trwa ?

• Jak jest porzucona planeta to nie przeniesiesz innej planety i nie skolonizujesz nowej pod tą pozycją. Będzie taka możliwość dopiero jak zniknie porzucona planeta. Dodatkowo w podglądzie na planecie, która jest w trakcie przenoszenia masz ikonkę relokacji, jak jest zielona to znaczy że wszystko jest w porządku i planeta powinna zostać przeniesiona poprawnie, a jak jest ikona na czerwono to oznacza że nie będzie.