Czy ktoś jest za tym żeby zrobić ankietę do uruchomienia na naszym uni:
- deuter na polu zniszczeń;
- oraz pominięcie nieaktywnych i pustych układów dla lotów w obrębie tej samej galaktyki
(skrócenie lotu i zmniejszenie spalania)?
Czy ktoś jest za tym żeby zrobić ankietę do uruchomienia na naszym uni:
- deuter na polu zniszczeń;
- oraz pominięcie nieaktywnych i pustych układów dla lotów w obrębie tej samej galaktyki
(skrócenie lotu i zmniejszenie spalania)?
Jestem za
Paminięcie nieaktywnych układów +
Ja jestem na TAK
deuter tak. Omijanie układów nie
za
Jak najbardziej na tak, za ankietą.
Nie chce podcinać Wam skrzydeł, lecz znając podejście GF, sa bardzo marne szansę że wprowadzą tę opcje na starszych Uniwersach. Bynajmniej nie od razu. Ale trzymam kciuki, by wyszło dla Was dobrze i w miarę szybko
To wiadomo że, nie wiadomo co będzie. Ale zgaduje że, temat jest wynikiem tego wpisu podanego poniżej. A wpis nie przekreśla szans na zmiane konfiguracji. Tylko no muszą najpierw zrobić ankiete.
Deuter na PZ & nowa konfiguracja
Skoro mamy ruszać z tematem to prosiłabym o rozesłanie tematu by więcej graczy z uniwersum wypowiedziało się w tej sprawie.
Jestem jak najbardziej za pozwoliłoby to oszczędzić trochę paliwka przy lotach , a Deuter z PZ miód na moje uszy .
gram Eko ale super sprawa
Ja bym się jeszcze zastanowił nad złomem z oborny
zona_rolnika: Jestem na tak za obiema opcjami.
Ja też jestem na tak choć nie gram, ale moze mój głos też coś pomoże
Ankieta czeka na Was w grze
Jestem za obiema opcjami
Wyniki ankiety Perseus (194)
Głosowaliście na:
- deuter na polu zniszczeń
- pomijanie nieaktywnych i pustych układów dla lotów w obrębie tej samej galaktyki (skrócenie lotu i zmniejszenie spalania)
Gdy tylko poznamy datę zmian informacja pojawi się w oficjalnych ogłoszeniach.
Odnośnie terminu wprowadzenia zmian, niestety muszę prosić Was o cierpliwość.
W tym momencie parametry, które chcieliście wprowadzić nie są jeszcze możliwe na starszych serwerach ale chcieliśmy mieć już Wasze głosy aby zapałać się na pierwszą możliwą turę wprowadzania zmian.
Będziemy informować jak tylko dostaniemy zielone światło.