Ankieta - Deuter na PZ i omijanie układów
- Tyski
- Closed
-
-
Art możemy prosić o ankietę?
I co z tą ankietą ? Będzie coś z tego ? Nie będzie ?
-
-
Wróciłam dopiero po majówce, większość teamu również była na urlopie. Dajcie nam trochę czasu
-
Czekamy ☺️
-
Wróciłam dopiero po majówce, większość teamu również była na urlopie. Dajcie nam trochę czasu
Regulaminowo czekajcie na Karteza i liska w jedej osobie ... Majs kup swiece ... wino i przygotuj kolacje albo zamów mc'a wyrwę skanow milion pińćśet na przywitanie już niebawem
-
Zdecydowanie NIE
a to ty EKOWIEC jednak jesteś skoto nie chcesz pzeta ani systemów ... ok
A to trzeba być ekowcem żeby nie chcieć żeby to wprowadzać ... Gra traci urok wprowadzając takie zmiany, ale Ty nigdy nie masz takich problemów jak brak dexu i zastanawianiem się czy polecieć poprostu klik klik i lecisz ...
A gdzie frajda po przekliksaniu całej uni aż w końcu się coś znalazło i przeliczaniu czy dexu starczy i czy polecieć czy nie ? I czy ofiarą lognie czy nie, a może siedzi gdzieś skampiona ...
to sobie będziesz grał na takim uni na którym tego nie ma ogamex najlepiej idź nikt cie nie trzyma pa
Sam możesz iść na inne uni tam gdzie to jest, Ciebie też tu nikt nie trzyma
Ja na miejscu majsa zebralbym ekipe po dotarciu do 1 bliona punktow i co 60 dni zmienial uni ... w poszukiwaniu czystki 😁 zaczynając od najsilniejszego uni 😁raz na rok max 2 razy do roku przed fuzja wrócić 🤭🤭🤭🤭 wyczyścić 😁 I dalej 😁😁😁😁 majsik 😅😅😅😅😅 biedny rolnik jestem przybleda bezdomny 🤭🤭🤭🤭🤭 weź przygarnij pod swój dach 😆😆😆 😂😂😂😂😂 tylko błagam 😁 uwielbiam swoją obrona anty farmingowa saty i pelzacze 😁 daj rozwijać formy życia I podnosić spokojnie eko 😁😁😁😁 Tobie kibicuje polak potrafi przynajmniej na nasz kraj zwracasz uwagę 😁😁😁😁😁a nie jakąś tam Turcja czy byle jaka Francja 🤭🤭🤭🤭🤭 pewnie znajac zycie zeskanuje Cie 300 sondami 😁 by zerknac na badania i eko na wszystkich planetach ... 😂😂😂😂😂😂😂 tylko podziwiam 😁 to tak jak buunkier mike z cetusa 😅😅😅😅 pozniej sam go strawil .... niepotrzebnie ... eksponatow soe nie dotyka 😁 250kk pkt w bunkrze lekko ponad 1 kk plazm grubo ponad 1kk gausa 😁
-
Ankieta czeka na was w grze
Edit: przepraszam za błędny tytuł wiadomości
-
Mam nadzieję, że pomijanie układów w ogóle nie przejdzie! Bezsens totalny!
O ile dex na PZ jestem w stanie sobie jakoś logicznie wytłumaczyć to z pomijaniem już jest gorzej!
-
-
Pomijanie układów odbywa się tylko w obrębie tej samej galaktyki.
-
-
-
Jeszcze chyba dziś ostatni dzień!
-
Jeszcze chyba dziś ostatni dzień!
Do 12 trwało głosowanie
-
Aha! No to dajmy im czas na podsumowanie, żeby czasem ułamki ne wyszły
-
Aha! No to dajmy im czas na podsumowanie, żeby czasem ułamki ne wyszły
69% graczy głosowało w ankiecie, niestety ale musimy poczekać jeszcze