Nie przegłosowano zmian w konfiguracji uni.
Jaki % głosów należało zebrać aby zmiany zostały przegłosowane? Czy jest szansa, aby chociaż raz gracze otrzymali szczegółowe wyniki? Ile % głosowało za deu z pz, ile % głosowało za pomijaniem us?
Nie przegłosowano zmian w konfiguracji uni.
Jaki % głosów należało zebrać aby zmiany zostały przegłosowane? Czy jest szansa, aby chociaż raz gracze otrzymali szczegółowe wyniki? Ile % głosowało za deu z pz, ile % głosowało za pomijaniem us?
Chyba nie było osób, które nie chciałyby deuteru na PZ. Ccoś tu dziwne trocchu.
Pomijanie układów zrozumiem bo były różne obawy i akceptuje decyzje graczy ale deuter każdy chciał.
Dziwne.
Chyba nie było osób, które nie chciałyby deuteru na PZ. Ccoś tu dziwne trocchu.
Pomijanie układów zrozumiem bo były różne obawy i akceptuje decyzje graczy ale deuter każdy chciał.
Dziwne.
Jak widać nie każdy.
SPIN DOKTOR ja głosowałem przeciw więc nie pleć głupot że każdy chciał
Nie odpisuj mi aby nabić następnego posta.
głosowałem przeciw więc nie pleć głupot że każdy chciał
To podaj powód dlaczego nie chciałeś deuteru? Bo jakoś nie brałeś udziału w dyskusji a tu nagle piszesz, że byłeś na nie.
Nie każdy chciał ale w dyskusji brać nie chcieli. Masakra To jest dopiero głupota.
Display Moregłosowałem przeciw więc nie pleć głupot że każdy chciał
To podaj powód dlaczego nie chciałeś deuteru? Bo jakoś nie brałeś udziału w dyskusji a tu nagle piszesz, że byłeś na nie.
Nie każdy chciał ale w dyskusji brać nie chcieli. Masakra To jest dopiero głupota.
A niby dlaczego ktoś miałby podawać tobie powód swojego wyboru w ankiecie? ...A już tym bardziej dyskutować z tobą na ten temat?
To jak ktoś brał udział w dyskusji znaczy to, że chciał dex na pzcie ta? Nie dziwię się, że ankieta nie przeszła skoro w dyskusji na początku tematu swoje zdanie wyraziło 6 osób (nie licząc tych postów gdzie pisałeś z samym sobą ) Też chciałem zagłosować, ale kurna ... Wisior mi linka zajumał
A niby dlaczego ktoś miałby podawać tobie powód swojego wyboru w ankiecie? ...A już tym bardziej dyskutować z tobą na ten temat?
Żeby się podzielić swoimi opiniami, przemyśleniami i uwagami czy warto zagłosować czy nie. Razem gramy na tym uni to razem możemy decydować albo przekonać innych o własnych racjach jakie by nie były czy na tak czy na nie. Po to jest forum i dyskusja na ten temat.
A nie pisać bzdury po ankiecie. Jak się coś pisze po ankiecie to warto było też wziąć udział w dyskusji przed a nie tylko po.
Dyskusja była ogólna a nie ze mną. Każdy mógł wyrazić swoją opinię na ten temat.
To jak ktoś brał udział w dyskusji znaczy to, że chciał dex na pzcie ta?
Nie, ale każdy mógł wyrazić swoją opinię przed a nie gadać bzdury po ankiecie. Po wszystkim to każdy mądry.
Trzeba się pogodzić z tym co jest i tyle. \\
Może na dobre wyszło to głosowanie, kto wie. zobaczymy.
Dzięki za lekturę do kawy
Offtop w koszu.
Ponawiam, pytanie o ankietę bo na większości uni gracze zdecydowali, że ma być od jutra na PZ deuter.
Ruda może dać ankietę i zobaczymy jaka decyzja graczy bo większość graczy i tak nie wchodzi na forum i się nie wypowie i najlepszym rozwiązaniem jest dać ankietę chyba.
Przecież ankieta w grze była.
eta w grze była.
Witam Ciebie jako moderatora . Gratuluje, mam nadzieje, że będzie się nam milo współpracować.
Ale może zmanili zdanie bo praktycznie każde uni już ma.
Povodzenia.
SPIN DOKTOR ankieta na Kalyke była i tego się trzymajmy, będzie referendum to tam sobie zagłosujesz