Ankieta - Deuter na PZ i omijanie układów

• Chyba nie było osób, które nie chciałyby deuteru na PZ. Ccoś tu dziwne trocchu. :D

Pomijanie układów zrozumiem bo były różne obawy i akceptuje decyzje graczy ale deuter każdy chciał.

Dziwne.

Jak widać nie każdy.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• głosowałem przeciw więc nie pleć głupot że każdy chciał

Nie odpisuj mi aby nabić następnego posta.

To podaj powód dlaczego nie chciałeś deuteru? Bo jakoś nie brałeś udziału w dyskusji a tu nagle piszesz, że byłeś na nie.

Dartom

Nie każdy chciał ale w dyskusji brać nie chcieli. :D Masakra To jest dopiero głupota.

• A niby dlaczego ktoś miałby podawać tobie powód swojego wyboru w ankiecie? ...A już tym bardziej dyskutować z tobą na ten temat?

• To podaj powód dlaczego nie chciałeś deuteru? Bo jakoś nie brałeś udziału w dyskusji a tu nagle piszesz, że byłeś na nie.

Dartom

To jak ktoś brał udział w dyskusji znaczy to, że chciał dex na pzcie ta? :D Nie dziwię się, że ankieta nie przeszła skoro w dyskusji na początku tematu swoje zdanie wyraziło 6 osób (nie licząc tych postów gdzie pisałeś z samym sobą :D:D) Też chciałem zagłosować, ale kurna ... Wisior mi linka zajumał 214cc877d219a99e6bde3b662914d203.png

• A niby dlaczego ktoś miałby podawać tobie powód swojego wyboru w ankiecie? ...A już tym bardziej dyskutować z tobą na ten temat?

Żeby się podzielić swoimi opiniami, przemyśleniami i uwagami czy warto zagłosować czy nie. Razem gramy na tym uni to razem możemy decydować albo przekonać innych o własnych racjach jakie by nie były czy na tak czy na nie. Po to jest forum i dyskusja na ten temat.

A nie pisać bzdury po ankiecie. Jak się coś pisze po ankiecie to warto było też wziąć udział w dyskusji przed a nie tylko po.

Dyskusja była ogólna a nie ze mną. Każdy mógł wyrazić swoją opinię na ten temat.

To jak ktoś brał udział w dyskusji znaczy to, że chciał dex na pzcie ta?

Nie, ale każdy mógł wyrazić swoją opinię przed a nie gadać bzdury po ankiecie. Po wszystkim to każdy mądry. :D

Trzeba się pogodzić z tym co jest i tyle. :D \\

Może na dobre wyszło to głosowanie, kto wie. :D zobaczymy.

• Ponawiam, pytanie o ankietę bo na większości uni gracze zdecydowali, że ma być od jutra na PZ deuter.

Ruda może dać ankietę i zobaczymy jaka decyzja graczy bo większość graczy i tak nie wchodzi na forum i się nie wypowie i najlepszym rozwiązaniem jest dać ankietę chyba.

• Ponawiam, pytanie o ankietę bo na większości uni gracze zdecydowali, że ma być od jutra na PZ deuter.

Ruda może dać ankietę i zobaczymy jaka decyzja graczy bo większość graczy i tak nie wchodzi na forum i się nie wypowie i najlepszym rozwiązaniem jest dać ankietę chyba.

Przecież ankieta w grze była.

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares: