YeahBunny [T R] vs. Raven [SITH] ~ 1 955 053 61% TOP1 SOLO

• Co tu dużo mówić. Szczerze mówiąc z Ravenem trochę się poganialiśmy na Fenku ze starą ekipą T R. Kontry, nie kontry, spadaki, kombinacje itd. Jak to wiadomo na boardzie i w grze się pyskowało bo opozycja, ale szacunek zawsze był - jeden z lepszych graczy przeciwko którym grałem :)

Raven po RW chyba dość długo dochodził do siebie, ale wymieniliśmy kilka o dziwo uprzejmych wiadomości. Z tego co mi wiadomo odbudowy nie będzie. Zatem powodzenia po tej dobrej stronie ;)

Zostało poprawić TOP1 ACS i można iśc na emeryturę :bicz:

Chciałbym jeszcze dodać, że kupie dużo paliwa!

No i pozdrawiam T R z Fenka, jak i z Galarety, znajomych z disco, dostawców paliwa itd :)

A teraz do rzeczy:

Dnia 01-05-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor YeahBunny [T R]

Krążownik 1.083.416

Okręt wojenny 88.978

Pancernik 1.655.527

Reaper 973.597

Lekki myśliwiec 19.990.870

Ciężki myśliwiec 509.297

Obrońca Raven [SITH]

Mały transporter 522.788

Duży transporter 157.432

Lekki myśliwiec 12.097.075

Ciężki myśliwiec 157.077

Krążownik 1.235.341

Okręt wojenny 199.620

Statek kolonizacyjny 7

Recykler 1.053.112

Sonda szpiegowska 199.810

Bombowiec 9.270

Niszczyciel 9.402

Gwiazda Śmierci 1.057

Pancernik 791.986

Reaper 6.641

Pathfinder 118.501

Lekkie działo laserowe 42.256

Ciężkie działo laserowe 335

Po bitwie...

Agresor YeahBunny [T R]

Krążownik 976.238 ( -107.178 )

Okręt wojenny 86.816 ( -2.162 )

Pancernik 1.618.991 ( -36.536 )

Reaper 952.699 ( -20.898 )

Lekki myśliwiec 8.203.293 ( -11.787.577 )

Ciężki myśliwiec 302.572 ( -206.725 )

Obrońca Raven [SITH]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

3.114.424.523 Metalu, 1.068.453.113 Kryształu i 563.999.441 Deuteru

Agresor stracił łącznie 58.904.680.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 205.619.244.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 114.092.053.187 metalu i 63.788.376.914 kryształu.

Agresor przejął łącznie 4.746.877.077 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

11.304.586.013 Metalu i 6.320.345.486 Kryształu

114.092.053.187 Metalu i 63.788.502.114 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

125.396.639.200 Metalu i 70.108.847.600 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 86.794.722.723

Kryształ: 55.169.317.713

Deuter: -616.356.559

agresor zyskał łącznie 141.347.683.877 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -118.209.276.523

Kryształ: -72.718.171.113

Deuter: -19.438.673.441

obrońca stracił łącznie 210.366.121.077 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.2

• Ale grzmotło 8| zysk kosmiczny ale co się dziwić jak ładna flota spadła a % to uwieńczenie tego starcia które aż cieszy oko :thumbup: Obrońcy B:szo: może się przełamie i zacznie od nowa w końcu to tylko cyferki i obrazki :P atakierowi przetopu na jeszcze więcej zabawek żeby opozycja nie spała po nocach ^^ majówkę uważam za rozpoczętą :rebels:

• Szczerze mowiac jakby mi ktos powiedzial ze dzisiaj padne to bym sie usmial, ale zawsze pilnowalem sie idealnie w 99% i padalem przez sen :)
    tym razem rowniez zaspany mialem sie zdrzemnac jeszcze 5 min po nocnych moonkilach na mnie :) niestety wyszlo troche wiecej
    wstalem odpowiednio jeszcze przed wlotem ale cos zle odswiezylem bo bylem pewien ze wszystko stoi i poszedlem na szluga, tam dostalem zla wiadomosc od lopa...

no coz bylem katem dla sojusznikow po kazdej wtopie teraz moga zrobic to samo ze mna, zjechac jak bura su.. :)
    chcialem cos wiecej tutaj powojowac ale czemu nic z tego nie wyszlo zostawie dla siebie.
    Bunny humor mi zepsules w majowke juz z samego rana :D ale szczere gratulacje, masz nosa do skanow
    z mojej strony uklony bo wiem ze ciezko urwac mi paliwo a co dopiero trafic ale jak pisalem kotowi raz na rok i ja popelniam blad na ogol ktos go wykorzystuje :)
    brawa dla Bunnego, powodzenia dla opozycji
    koncze z ogame, 30 lat ale juz przysluguje mi emerytura :) co zlego to nie ja :( :( :(

• Spie sobie spie, a tu grzmot, włosy dęba stoją, wiadomość Raven w reckach, Starcie przeogromne, potężna flota padła kogoś kto uchodzi za dobrego gracza z doświadczeniem. Tym bardziej graty dla Bunnego, wychodzą pięknie mu te loty na stojące floty ! No ja tak nie potrafię :) Gratulacje starcia które jest prawdziwym Starciem Tytanow ! Oglądajmy pijmy kawę, podziwiajmy / Fifi - niech moc będzie z Nami !

• Czy Ty Bunny w ogole dostales ostatnio zloma ? Nie znamy sie, jednakze ogladam Twoje ST, w ogole ST na tym Uni, bo fajne rzeczy sie dzieja, a taki grajek jak ja, to tylko moze pokibicowac. Jestes dobry, naprawde. Gratulacje dla Cb i pokonanego za dojscie to takiego poziomu.

Pozdro !

• Ehh to już nie mam czyjej reprymendy się bać, to mogę przestać się pilnować :) szkoda, że w tak głupi sposób padłeś, tak jak zawsze najbardziej się wku... Denerwowałeś :) opozycja już coraz biedniejsza xD

Graty dla Królika, zysk milusi

• cóż powiedzieć mogę.

Dla agresora gratulacje. Piękny strzał.

Dla obrońcy napisał bym szo ale emerytura to coś pieknego.

No niestety nie dane mi było ściągnąć w nocy ravenowi kulki, a flota w śrubki poszła.

Przyznać każdy może, takie 5 minut niestety najgorsze. A gdzie byl sojusz że aktywki nie było?

• Ravena, a na dodatek na BFS to trochę szok, ale jak widać KAŻDY jest na to podatny, nawet on.

Bunnemu trzeba pogratulować wykorzystania okazji, taki % i na dodatek w tak prosty sposób...

Raven tyle eko budowałeś to teraz działaj z odbudową ;)

• Ciężko przejść obojętnie obok takiego %, szkoda że taka flota padła w taki sposób... No ale bywa i tak :)

Raven, odpocznij i na spokojnie wracaj :) nie takie floty się odrabiało :)

Bunny graty wyczucia i szczęścia.

21-GoW

33-KoU

Leo-MNS

Ursa-MNS

Wasat-MNS

Antares-TAG

Quantum-TTG

Galatea-NFZ/TYLKO MY

Quasar-TYLKO MY/LbK

• Szkoda floty kumpla, ale wszyscy wiedzieliśmy, że nie przepychamy się z byle leszczami. Graty wyczucia, tak jak napisał webber, szok że w taki sposób.

YeahBunny Tobie gratulacje, bo procent i zysk robią olbrzymie wrażenie, tak jak i pokaźna flota, bo takim złomie, w tak krótkim czasie.

..Raven.. zapnij u, odpocznij i wracaj. Wszystko jest do odbudowania.

• Koło takiego RW nie sposób przejść obojętnie

YeahBunny jesteś dla mnie przykładem gracza którego nie trzeba lubić , ale się szanuje bo pokazujesz klase i nie można ci w żadnym wypadku odmówić skila , powinieneś uczyć fabiana jak gra się bez multi kont i wszelakich przekrętów :)

RW o tyle spektakularne że na jednym z najlepszych graczy jakich znam i myślę że to przyzna mi każdy kto Ravena zna i miał przyjemność z nim grać ;)

Smutne starcie ale przyznać trzeba że klasa sama w sobie ...

..Raven.. nie masz szczęścia do UF niestety , znając cb ciężko będzie cię przekonać do powrotu , nie mniej liczę że chociaż domki postawiasz

Szczere gratulacje

• Czego jak czego ale bfsa to się nikt nie spodziewał...

Bunny gratulacje top1. Ty chyba nie wyrobisz przetapiac jak bedziesz zlomowal w tym tempie;)

Obrońcy miłego wypoczynku od ogeja. Niech Ci wolność od cyferek lekką będzie 8o

• Chapeau bas! Lekko ponad miesiąc i odbudowany!

Po takim starciu zapomina się o wczorajszej amatorce, a miałem Cię już Marecki składać jak szymona słownikojebce.

Ty się przetapiaj ładnie w rozpurki żeby resztę na taczce wywieść, a ja się udam na korepetycję do Ciebie bo niezły przekręt i multikonciarz ze mnie!

pis joł.

uGalatea - 27 175 644,116 % = 51 ST

uEuropa - 8 718 949,88% = 354 ST
    uWasat - 694384.77% = 61 ST
    uOrion - 450861.08% = 227 ST
    uKassio - 436333.77% = 228 ST

03a7585e5617c727dbf77de9d0b12ea5.png

• Raven co by nie mówić doskonale wiem co czujesz😅 z autopsji i co więcej z Twojej ręki padłem w ten sposób i jakas część statków, która teraz padła była z grawerem BY ANGELSIN

Gratuluję Bunnemu, % zacny - zysk jeszcze leszy. Nie wiem kiedy on chce to wszystko po przetapiać no ale ma chłopak passe

Tobie Ravski szczere SzO, ufam że jak ochłoniesz to zmienisz zdanie i stwierdzisz że warto coś jeszcze powalczyć, jeżeli nie to powodzenia :)

• Rav, spoko z Ciebie Gość, odbudowy życzę :D

Królik, wiadomo skilla nie kupisz, klasa :) do zobaczenia w gali

u6 Telos, to były czasy

u Isonoe Quetz [ON]

u Quantum Quetzalcoatl [ON]

u Leda Quetzalcoatl [OFF]

u Galatea Quetzalcoatl [OFF]