Przedmioty z dodatkowymi slotami na flotę lub ekspedycje

• smoki, Kasia321, Art, pewnie tak będzie, bo itemy tak działają, ale wolę się stuprocentowo upewnić:

Czy będą działały osobno, sumując maksymalnie 2+4+6=12 dodatkowych slotów?

• Wprowadzenie przedmiotów zostało odłożone w czasie.

Poinformujemy o nowej dacie ich wprowadzenia.

Nawet polubiłeś tego posta.

Odłożone więc jeżeli maja, znają decyzje to jeszcze wszystko się może zmienić?

Pytaj jak ogłoszą ;)

• Nawet polubiłeś tego posta.

Ponieważ, iż, bo tak Bez-tytu-u.png

W sumie racja. Patrząc wstecz na różne kwestie z zawieszanymi zmianami, teraz mi się rozjaśniło, że nasz team dostaje informacje zero-jedynkowe, a nie patrzy programistom przez ramię co oni tam majstrują. Co prawda, temat falstart, ale ogólnie i tak można się domyślić, że skoro zdobywane w evencie działają w ten sposób, to nie ma powodu by wprowadzając to w oferty, mieliby to zrobić inaczej. Po prostu robiąc sobie plany na grę, lubię mieć twardo określone rzeczy. Powinienem sobie odpuścić ten metodyzm czasem.

Dzięki Daguś za sprowadzenie na ziemię i prasiam za zamieszanie.

Temat poprosiłem zamknąć, bo zaraz się gamonie zlecą i będą sobie robić używanie.

• Gdzie taka informacja widnieje? Miało nie być czegoś takiego to miało byc tylko w eventach

Jak klikniesz w Quote from smoki to Cie przenosi do Przedmioty z dodatkowymi slotami na flotę lub ekspedycje

W sumie racja. Patrząc wstecz na różne kwestie z zawieszanymi zmianami, teraz mi się rozjaśniło, że nasz team dostaje informacje zero-jedynkowe, a nie patrzy programistom przez ramię co oni tam majstrują.

Tak, czasem zmieniają zdanie.

Np. Temat limitowanego urlopu. Był też ogłoszony a potem wycofali się z niego po negatywnych głosach.

• Gdzie taka informacja widnieje?

Screenshot.png Kliknij, nie wybuchnie.

Tak, czasem zmieniają zdanie.

Np. Temat limitowanego urlopu. Był też ogłoszony a potem wycofali się z niego po negatywnych głosach.

Merci jeszcze raz ;) Enyłej, niewiele to zmienia dla mnie w chwili obecnej, bo i tak wiem, że jeśli wprowadzą, będzie +12 max.

Odisej, tu naprawdę nie ma nad czym dyskutować. Wystarczy naumieć się nowego forum - to nie jest trudne.