Kto napisze ostatniego posta wygrywa :D jedziemy dalej!
-
-
Czy teraz ten mój post jest już na prawdę, ostatecznie, bezapelacyjnie i niepodważalnie ostatni?!
-
To zależy od Ciebie , jak nie będziesz pisał w tym temacie to zaliczę jako TWÓJ ostatni post:)
-
Aha, to spoko! Czyli wygrałem, tak?
-
Zdobycie zaspawanej twierdzy z betonu odbija się bez echa? Mam wrażenie za zaczynamy woje pozycyjną ...
-
Aha, to spoko! Czyli wygrałem, tak?
Możesz żyć z takim przekonaniem.
Zdobycie zaspawanej twierdzy z betonu odbija się bez echa? Mam wrażenie za zaczynamy woje pozycyjną ...
Wdarłeś się dopiero do przedsionka, musisz kopać głębiej
-
musisz kopać głębiej
Poczekam, morale obrońców szybko spadaja jak kończy się jedzenie, a co dopiero powietrze - tak rury wentylacyjne bunkra zostały zaspawane, słyszałem też że agredat chodził, co lepsze spaliny czy brak światła?
-
Agregat jest wodorowy - taki ekologiczny
-
Tak czy inaczej marnuje tlen 2H+O=H2O, bez jedzenia można podobno 2 tyg pociągnąć, wody 3dni, ciekawe kiedy powietrze się skończy, zgaduję że masz kilka butli. Daj znać dopiero jak będzie źle, wyślę pomoc, możesz też walczyć do końca.
-
Dobra , jak coś dam znać
-
Bez odbioru
-
Tak jest , cisza w eterze - czekaj na info.
-
Bez odbioru
-
Tak czy inaczej marnuje tlen 2H+O=H2O, bez jedzenia można podobno 2 tyg pociągnąć, wody 3dni, ciekawe kiedy powietrze się skończy, zgaduję że masz kilka butli. Daj znać dopiero jak będzie źle, wyślę pomoc, możesz też walczyć do końca.
Bez jedzenia maksymalnie mozna 2-3 miesiace w zaleznosci od zmagazynowanego tluszczu i aktywności fizycznej 😂
-
Wg mnie max 13h 🤣
-
Szczury biegają na około więc żywego prowiantu sporo.
-
bez jedzenia to ja czasem do rana nie potrafię wytrzymać
-
Przegrałeś , poprzedni Twój post miał być ostatni
-
Przegrałeś
Ekipa ratunkowa ma przerwe na fajke, jedni palą a innych pali z braku tlenu
-
Jutro wyjeżdżam na wczasy więc proszę nie bazgrać mi w tym temacie.