specyficzny event - regular czy nie ?

• witam,

kojaze event 9x anty z expow ale nie 2 dniowy jak zawsze tylko 7 dniowy

czy to był 1razowy event czy pojawial sie co jakis czas ? nie pamietam tego a czekam na to bo mam duza ilosc free expow z intemow i chce to przekućna 1 mln free anty na takim evencie. (ostatnio uzylem free sloty i latalem na 48 slots)

sprawdzilbymna starym forum ale nie moge bo mam bana na 2 tyg za awantury przeklenstwa spam i obrazanie, troche bez sensu.

czy taki event był nagrodą za cos tam czy to regularny event?

• witam,

kojaze event 9x anty z expow ale nie 2 dniowy jak zawsze tylko 7 dniowy

czy to był 1razowy event czy pojawial sie co jakis czas ? nie pamietam tego a czekam na to bo mam duza ilosc free expow z intemow i chce to przekućna 1 mln free anty na takim evencie. (ostatnio uzylem free sloty i latalem na 48 slots)

sprawdzilbymna starym forum ale nie moge bo mam bana na 2 tyg za awantury przeklenstwa spam i obrazanie, troche bez sensu.

czy taki event był nagrodą za cos tam czy to regularny event?

posty ciap zgłoszone jako spam n/t

• posty ciap zgłoszone jako spam n/t

Nie na temat?

W poście który Ci dałam pisałam że team nie decyduje o event i publikacji. Jakbyś pomyślał to byś wiedział że to pytanie jest o tym czego team nie wie.

Co do sprawdzenia. Ban na starym forum nie jest wytłumaczeniem bo bana masz gdy jesteś zalogowany. Dział event można przeglądać jako gość to sobie sam sprawdź czy taki event był i jak często.

Jeżeli to jest spam... :)

Jesteś zbyt doświadczonym graczem żeby zadawać takie pytania.

• Muniek Team nie jest odpowiedzialny za długość trwania eventów. My tylko umieszczamy informacje o nich przesłane od GF w temacie który podała Ci ciap w pierwszej odpowiedzi na Twojego posta.

Jezeli ciap w pierwszym poscie odpowiedziala na moje pytanie tak jak piszesz - to czy mozesz sprecyzowac jej odpowiedz ? (ograniczajac sie nawet do prostego - tak cykliczny lub nie - 1razowy) ?

ciezko tu ostatnio o cokolwiek procz owijania w bawełne :(

• Postaram się odpowiedzieć prosto :) GameForge daje teamowi informacje o evencie, a My je umieszczamy w odpowiednim temacie Eventy, Płatne udogodnienia, Antymateria i na tym rola team się kończy. Dlatego nie ma jasnej odpowiedzi na Twoje pytanie odnośnie cykliczności danego eventu i najlepiej śledzić regularnie forum lub nasz discord na którym również pojawiają się informacje o eventach :)