wyjście z cmentarza

• Team niestety nie jest odpowiedzialny za działanie mechanizmu powrotu z cmentarza. Na ten moment działamy właśnie w taki sposób, żeby gracze nie musieli kwitnąć na cmentarzu :)

to skoro się wypowiadasz na forum to może odpiszesz na zgłoszenie

dostałeś screen z moim lobby na którym widać że konto jest moje
    ile trzeba czekać na wyjście z cmentarza

• Z tego co wynika z odpowiedzi które dostają gracze i wklejają na disc...

... konta przenosi GF więc team nie ma na to wpływu.

No i GF nie pracuje w weekendy.

Musisz poczekać.

• zgłoszenie poszło 04.20 i na pierwsze trzy wiadomości Adanio odpisywał w przeciągu 5 minut a po otrzymaniu screena zamilkł

a wystarczyło napisać że otrzymał screena i że tym zajmie się GF a nie napisał nic

dzięki ciap za wyjaśnienia przynajmniej na Tobie można polegać

• Nie wiem na jakim etapie jest Twój ticket ale chciałabym Cie uświadomić z mechanizmu ticketowego. Gdyby Adanio odpisał Ci, że ticket dostał (a przecież widzisz, że tak) to ticket by mial status opracowany i ciężko by było go przekazać dalej w odpowiednie ręce. Skoro na niego nie odpisał, to nadal jest widoczny w tych 'do opracowania'. Dzięki temu nie zaginie ;)

• Jeśli odpisałem szybko to znaczy że potrzeba było jakiejś weryfikacji konta :) Po takowej zgłoszenie musiało trafić na wyższy poziom celem przywrócenia z cmentarza na który już SGO nie ma wpływu :)

• Gdyby Adanio odpisał Ci, że ticket dostał (a przecież widzisz, że tak) to ticket by mial status opracowany i ciężko by było go przekazać dalej w odpowiednie ręce.

Hmm

Nie jest tak do końca chyba. :)

Ostatnio pisałam ticketa i miałam odpowiedź z teamu ale nie miałam kłódeczki obok daty.

Ale czy jest odpowiedź czy nie to brak kłódeczki obok oznacza że jeszcze ktoś coś z ticketem będzie robić.