Herodot [MYM] vs. Albotomek ~ 4999.02%

• Tak jakoś dobrze wyszło. Chłopak był dość uciążliwy.

Dnia 14-02-2023 14:26:00 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Herodot [MYM]

Lekki myśliwiec 50.000

Ciężki myśliwiec 6.600

Krążownik 9.000

Okręt wojenny 800

Pancernik 4.500

Reaper 1.840

Pathfinder 49

Sonda szpiegowska 5.000

Obrońca Albotomek

Mały transporter 8

Duży transporter 947

Lekki myśliwiec 34.020

Krążownik 1

Okręt wojenny 1.468

Statek kolonizacyjny 3

Recykler 4.999

Sonda szpiegowska 516

Gwiazda Śmierci 9

Pancernik 720

Reaper 1.889

Wyrzutnia rakiet 653

Po bitwie...

Agresor Herodot [MYM]

Lekki myśliwiec 37.298 ( -12.702 )

Ciężki myśliwiec 5.066 ( -1.534 )

Krążownik 7.395 ( -1.605 )

Okręt wojenny 707 ( -93 )

Pancernik 4.071 ( -429 )

Reaper 1.741 ( -99 )

Pathfinder 38 ( -11 )

Sonda szpiegowska 2.446 ( -2.554 )

Obrońca Albotomek

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

5.384 Metalu, 154.445 Kryształu i 10.679.156 Deuteru

Agresor stracił łącznie 173.473.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 780.949.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 318.085.522 metalu i 181.816.279 kryształu.

Agresor przejął łącznie 10.838.985 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 213.122.906

Kryształ: 125.178.724

Deuter: -1.033.844

agresor zyskał łącznie 337.267.786 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -452.334.384

Kryształ: -261.164.445

Deuter: -78.289.156

obrońca stracił łącznie 791.787.985 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Aż nie do wiary... Legenda naszego uni w reckach... I to jeszcze w porze obiadowej...

Mam nadzieje, że Albotomek nie skończył na SORze, ani nic złego się nie stało.

Pewnie go wyliczyłeś w jakiejś finezyjnej akcji? Bo tego gracza ustrzelić na BFS się nie da.

;)

Gratulacje!

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• hahahahaha xD jakie toxic universum :) , agresor stracił moona kilkla gs , troche obrony zaliczył ban za bash , a na koniec jak pytałem gracza unnamed czy chce moją flotę na złom i po dodaniu do znajomych , w ciągu 20min nieaktywnosci poleciał full flotą bez czekania po skanowaniu na czas zapalenia się minut , no finezja jak siemasz witek xD druga sprawa , dziś miałem załączyć kasacje tylko chciałem flote komuś na złom oddać , bo na innym uni mam 3x takie konto i zbudowane w krótszym czasie przez wybór klasy , okazało się że gracz którego dodałem do znajomych i z którym chciałem zezłomować agresora jest jego pupilem i wykorzystał moją aktywność tylko :) , gratuluje ST :) gdyby agresor był kumaty to zezłomował by te resztki już tydzień temu xD , cały czas byłem aktywny , tylko kartę obok na innym uni :) pozdrawiam :) dodam prześladowanie przez graczy z topki którzy mają problem do mojej osoby którzy prześladują mnie na dwóch universach i podstawiali kretów aby tylko mieć dostęp do statusu online :) finezja . nie ma co :) (gdybym nie przestał grać już tydzien temu na lacerta xD )

100% udostępniony status online :) - polowanie na mnie w 30 graczy , szukanie mojego statusu na 2 universach , zgubiło mnie zaufanie do sąsiada który dał mój status agresorowi :)

nie gratuluje bo złapane nie czysto :) (nikt tak nie lata , agresor też nie , wiele razy atakował fullem ale zawracał jak pojawiła się aktywność za kazdym razem opóźniał atak , tym razem nie ) po dodaniu do znajomych gracza unnamed poszedł skan i od razu lot bez czekania na minuty po skanie) zapraszam na uni mathilde

psy szczekają karawana jedzie dalej :) ten raport daje do myslenia ze nie warto się z nikim zadawać w tej grze , :) brak zasad jakie były kiedyś :>

• Jak to niektórzy nie potrafią się z porażką pogodzić. Na każdego kozaka znajdzie się zawsze większy kozak. Z tego co pamiętam to unnamed chciał mnie zezłomować jak 1 raz cię atakowałem. Zresztą nawet mnie wyliczał. Fajną masz fantazję.

Myślę że nikt po Tobie nie będzie płakał. Ciekawe ile wytrwasz na nowym uni?

• Jak to niektórzy nie potrafią się z porażką pogodzić. Na każdego kozaka znajdzie się zawsze większy kozak. Z tego co pamiętam to unnamed chciał mnie zezłomować jak 1 raz cię atakowałem. Zresztą nawet mnie wyliczał. Fajną masz fantazję.

Myślę że nikt po Tobie nie będzie płakał. Ciekawe ile wytrwasz na nowym uni?

chłopie policzyłem cię ja i to co do sekundy , a unnamed nigdy nie mial czasu na dogranie floty zawsze mial fs nigdy nie mial czasu pomoc , on ci udostępnił mój status online :) ale nie szkodzi , po przeliczeniu wszystkich graczy MYM których spakowałem i tak jestem na plus xD

ps; szkoda mi czasu na to uni bo skupiłem się na nowym , nie narób w gacie ze ci się trafiło jak ślepej kurze ziarno xD i tak ta flota na złom miała iść xD

a wczoraj jak wysłałem unnamed czasy ze poklinowałem ci gsy to nagle zawróciłeś ataki :)

4min. 35sek. 22:47:17 Czas Członek związku 1 / 5 65415

Księżyc [4:205:8]

4min. 35sek. 22:47:17 Czas Księżyc [4:205:8] 101

Pole znis... [4:205:8]

4min. 37sek. 22:47:19 Czas Księżyc [4:205:8] 101

4min. 39sek. 22:47:21 Czas Moony 4 [4:205:5] 2

4min. 39sek. 22:47:21 Czas Księżyc [4:205:8] 101

5min. 1sek. 22:47:43 Czas Moony 4 [4:205:5] 2

5min. 21sek. 22:48:03 Czas Księżyc [4:205:8] 101

5min. 24sek. 22:48:06 Czas Moony 4 [4:205:5] 2

teraz jakoś nie cofnąłeś floty , wczoraj i opóźniałeś i cofałeś i znowu opóźniałeś , dziś jakoś poleciałeś i bum :)

• Uaaa Legenda szaleje, zarzuty lecą jak szalone...

A mówią, aby porażki uczyły..

Uwielbiam te teorie spiskowe :)

Swoją drogą Albotomek chciałeś kogoś spushować? Ty? Pierwszy obrońca zasad i moralności chciał wystawić komuś flotę? Powiedz, że to nie prawda...

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Albotomek14.02.2023 20:25:34 dobra jasne tylko wczoraj jak ci wkleiłem kliny na gs to zawrócił ataki a nie mógł tego widzieć na fali :) już wczoraj wiedziałem że z nim grasz
    • unnamed14.02.2023 20:28:36 udowodnij to :)

• unnamed08.02.2023 22:20:22 nie chcesz się o mnie rozbić flotą którą masz ? :D
    • Albotomek09.02.2023 14:14:03 jeszcze sie zastanawiam czy grac bo pojawila sie zmiana klasy w nagrodach

Ludzie to jednak dzbany :) pół uni się zleciało i na dwa universa łapali Albotomka bo mają problem że uważam że jak ktoś gra za kase to jest dzban xD i dalej tak uważam :) kto wkłada chociaż 1zł w konto jest idiotą :) i jest dzban :)

szczególnie ty minioni jesteś dzban za te skany przez 4 gale i multikonta na uni mathilde :) przyznajcie się w ile osób na mnie polowaliście :)

• Koleś nawet nie wiesz jaki jesteś śmieszny w tym co piszesz.

Najpierw mi wysłałeś ataki rakietowe. Co się jednak odwróciło przeciwko Tobie.

Atakowałem bez spowalniaczy (bombowców niszczycieli)) bo wiedziałem że jak pójdziesz sr...ć to być może 10 minut Ci nie wystarczy. Pierwsze ataki cofnąłem bo 1 widziałem na fali jak pakujesz na planete. Przed drugim poleciałeś na PZ. Ostatni wszedł. Nawet recki wysyłałem później bo liczyłem się z tym że jednak sra..ka cię wcześniej odpuści i będę musiał jeszcze raz cofać. Chciałeś mi eliminować obronę na moonie bo chciałeś pewno w nocy podlecieć po 1 GS tak jak za pierwszym razem.

Rzadko spotykam tak niedojrzałych ludzi. Idź się wypłacz mamie w rękaw.

Wczoraj GS-y cofałem bo się spodziewałem podstawki. Chyba logiczne jak lecę prawie 2 godziny z obstawą z floty to ryzyko że się ktoś podstawi albo złapie mnie na powrocie raczej jest duża albo nawet bardzo duże. Przy locie w jednym układzie, który trwa 10 minut raczej ciężko spodziewać się podstawki. Jakbym miał na tyle krążków to bym samymi poleciał. wtedy lot trwałby 7 minut.

Gorzkie żale ciąg dalszy.

Dawaj dalej fajnie jest......

• co ty piszesz xD , piszesz to co pisałem graczowi unnamed xD , ataki rakietowe poszły po tym jak próbowałeś mi skasować moona w 4 gali i kazdego z osobna sklinowałem i cofnąłeś bo miałeś god info ze są kliny , jak ci skasowalem moona w moim ukladzie co postawiles to zaczales stawiac obrone na moonie bo wczesniej dostales bana za bash bo probowales w 7 slotach po 1 gs mi skasowac moona i dostales 3 dni urlopu , jak ci powiedzialem ze moona trzeba bunkrowac to postawiles obrone ale zapomniales o przeciwrakietach , potem ci unnamed powiedzial o tym bo pomylil okienka i zamiast do ciebie to napisal do mnie ;) , bujaj to my ale nie nas :) , latales latales ale zawracales a jak unnamed dostal moj status to poleciales i nie opozniales nic ani nie czekales na status 15min :)

słaby jesteś jako agresor i nie umiesz grac w mojej ocenie , gdybym nie pomylił klas i znal sie na tych nowych opcjach gry to nawet bys nie mial co latac bo bylbym nad tobą , nie raz udowodniles mi ze nie wiesz co robisz i gdybym mial wporządku jednego sąsiada do acs to bys dawno był w reckach :) taka prawda :)

tak czy siak , dawno odpuściłem to uni przez zły wybór klasy , też mam pw na potwierdzenie tego co pisze :) także nie pozdrawiam :) i naucz się latać :)

PS; a jak skanowałeś i widziałeś flote że stoi to nie leciałeś bo miałem aktywność na inne koloni a teraz jakoś poleciałeś , ciekawe , a tez byla aktywność :) 100% sprzedany status :) najlepsze ze bylem caly czas na koncie i zapalałem aktywność na innych galach , chłop jasnowidz mówi lecę i poleciał xD kij ze wcześniej 10 razy lecial i nie dolatał i opóźniał ataki teraz jak unnamed miał mój status online to chłop leci nie skanuje nie opóźnia nie zawraca :) hehehe

PS; co ty pierdzielisz , dobrze wiedziałeś kiedy jestem online , same pancki bym ci ubił i dobrze o tym wiedziałeś nie przebiłbyś się , musiałeś dołożyć lm zeby sie przebic nawet przez stojącą moją flotę :)

dobra miej se to ST chociaz nie ma co gratulowac bo flota stała zaniedbana a do tego oszustwo na status :) , 3maj się i ciekawe czy kogoś jeszcze zezłomujesz bez boskiego info bez statusku :)

• Dawaj dawaj. Żeby nauczyć się latać trzeba najpierw umieć chodzić. Zobaczymy na jak na innym uni sobie poradzisz. Obrony na moonie nie miałem bo nie zdążyłem zrobić. Niczego mnie nie musiałeś uczyć i raczej nikogo niczego nie nauczyłeś. Musisz być smutnym człowiekiem skoro nie masz nic innego do roboty tylko skakanie z jednego na drugie uni. Wcale się nie muszę wstydzić tego że pewno popełniam błędy. Ale wróciłem do tej gdy po 17 latach przerwy. I gram dla rozrywki. Był kiedyś taki wierszyk..... ale to nie na to forum.

Ach chłopie nie potrafisz się pogodzić. Biedne dziecko. Taki kozak. Jakie przechwałki, silne eko i flota. A tu jeden atak i zielony.

Nie miałeś aktywności po 15 20 minut. Na żadnej. Latałem 3 albo 4 razy. A że taki gł... jesteś że nie zmieniłeś gali to już twoja sprawa. Kto zostawia flotę wiedząc jest sie atakowanym co chwilę. ??

Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka.

Trzeba było sobie wiadro podstawić pod fotel to być do kibla nie musiał lecieć.

• Czyli twierdzisz, że ktoś sprzedał Twój status, że jesteś online i on czekał aż będziesz online i poleciał na sprzedanym statusie, że jesteś online?

Wow tego jeszcze nie grali...

Albotomek, ja nie gram na Mathilde, ja gram tylko tutaj, więc proszę nie mieszaj mnie w gierki tam.

Teraz w nagrodach możesz wybrać odkrywcę. Dawaj, graj z nami, nie odpuszczaj.

• nie wiem co piszesz i w jakim języku ale pomijam to .... mogę za to pokazać screeny jak latasz na tego samego moona i zawracałeś nie raz po zapaleniu się aktywności , mam też raporty , i lot nie trwa 10 min tylko 20 co najmniej , jesteś dzban bo ktoś ci dał mój status online i tyle .......

minioni nie rob z sibie idioty , jak masz kogoś w znajomych to widzisz czy ktos jest off czy on :) a ja dodałem wczoraj gracza unnamed :)

• Dlaczego mnie obrażasz? Nie umiesz odnieść się z szacunkiem do drugiej osoby?

Czytam i interpretuję, a tu wynika, że masz żal, że unnamed sprzedał Twój status, ale twierdzisz, że byłeś online podczas ataku, więc jaki status został sprzedany?

• Dlaczego mnie obrażasz? Nie umiesz odnieść się z szacunkiem do drugiej osoby?

Czytam i interpretuję, a tu wynika, że masz żal, że unnamed sprzedał Twój status, ale twierdzisz, że byłeś online podczas ataku, więc jaki status został sprzedany?

taki ze po przełączeniu się na drugie uni on widzial ze jestem ofline i od razu poleciał skan i atak bez opozniania itp :) 100% sprzedany status :)

• PS; a jak skanowałeś i widziałeś flote że stoi to nie leciałeś bo miałem aktywność na inne koloni a teraz jakoś poleciałeś , ciekawe , a tez byla aktywność :) 100% sprzedany status :) najlepsze ze bylem caly czas na koncie i zapalałem aktywność na innych galach , chłop jasnowidz mówi lecę i poleciał xD kij ze wcześniej 10 razy lecial i nie dolatał i opóźniał ataki teraz jak unnamed miał mój status online to chłop leci nie skanuje nie opóźnia nie zawraca :) hehehe

Jasno z Twojej wypowiedzi wynika, że była aktywność, sam się chyba już gubisz w tym co piszesz, albo tak nerwowo piszesz, że się plączesz...

Jeśli grasz inną klasą gdzie indziej i wiesz, że idzie dużo szybciej to wrzuć tu odkrywcę z nagród i odbudujesz to w 1 dzień, no maks 2.

Nie odpuszczaj, myślałem, że jesteś bardziej wytrwały.

Mogę podesłać surowce na odbudowę.

• PS; a jak skanowałeś i widziałeś flote że stoi to nie leciałeś bo miałem aktywność na inne koloni a teraz jakoś poleciałeś , ciekawe , a tez byla aktywność :) 100% sprzedany status :) najlepsze ze bylem caly czas na koncie i zapalałem aktywność na innych galach , chłop jasnowidz mówi lecę i poleciał xD kij ze wcześniej 10 razy lecial i nie dolatał i opóźniał ataki teraz jak unnamed miał mój status online to chłop leci nie skanuje nie opóźnia nie zawraca :) hehehe

Jasno z Twojej wypowiedzi wynika, że była aktywność, sam się chyba już gubisz w tym co piszesz, albo tak nerwowo piszesz, że się plączesz...

Jeśli grasz inną klasą gdzie indziej i wiesz, że idzie dużo szybciej to wrzuć tu odkrywcę z nagród i odbudujesz to w 1 dzień, no maks 2.

Nie odpuszczaj, myślałem, że jesteś bardziej wytrwały.

Mogę podesłać surowce na odbudowę.

nie chce mi się :) na innym uni z kilka dni mam 2x takie konto :) a tu nawet z kim pograć nie mam :) zastanowię się jeszcze może coś polatam :) póki co urlop niech się skończy , klase z nagród odebrałem , muszę przemyśleć czy będę miał czas na dwa uni :)

• [ciach]

Weź jeszcze powiedz ze na botach jedziesz bo spakował cię paczkomat i musisz się jakoś przed nim bronić... Swoją drogą na Lacerta to ty chyba nikogo nie zezłomowałeś, nie mówiąc już o innych serwerach. Wiec rób klauna z siebie dalej. Przecież każdy według ciebie to oszust , bo kupuje antymaterię, a ludzie grający na botach, grajacy na multi to bohaterowie serwerów bo walczą z paczkomatami.

Jak spakowali cię tutaj - tak będą pakować na każdym innym serwerze i z niecierpliwością będę czekał na kolejne ST z Tobą w roli totalnego ... złomu. Polowałem na Lacerta na ciebie od dłuższego czasu, nie tylko ja z resztą. Każdy chciał się pochwalić że spakuje dzieciaka chroniącego i tłumaczącego boty w grze. Ale z braku czasu i natłoku spraw po prostu ci sie upiekło bo najpierw stracił byś po kolei kazdego moona - na złość a później byłbyś farmiony jak pszenica przez kombajn na polu - od granicy do granicy w nieskończoność. Ale już wiem że takowe polowania rozpoczęły się też na nowym serwerze. Więc... nie powodzenia :) Ogarze tej gry :)

[mod='Neferet']Ciachnęłam skoszowane posty[/mod]

• [ciach]

Weź jeszcze powiedz ze na botach jedziesz bo spakował cię paczkomat i musisz się jakoś przed nim bronić... Swoją drogą na Lacerta to ty chyba nikogo nie zezłomowałeś, nie mówiąc już o innych serwerach. Wiec rób klauna z siebie dalej. Przecież każdy według ciebie to oszust , bo kupuje antymaterię, a ludzie grający na botach, grajacy na multi to bohaterowie serwerów bo walczą z paczkomatami.

Jak spakowali cię tutaj - tak będą pakować na każdym innym serwerze i z niecierpliwością będę czekał na kolejne ST z Tobą w roli totalnego ... złomu. Polowałem na Lacerta na ciebie od dłuższego czasu, nie tylko ja z resztą. Każdy chciał się pochwalić że spakuje dzieciaka chroniącego i tłumaczącego boty w grze. Ale z braku czasu i natłoku spraw po prostu ci sie upiekło bo najpierw stracił byś po kolei kazdego moona - na złość a później byłbyś farmiony jak pszenica przez kombajn na polu - od granicy do granicy w nieskończoność. Ale już wiem że takowe polowania rozpoczęły się też na nowym serwerze. Więc... nie powodzenia :) Ogarze tej gry :)

dzieci ryby i antymateriarze głosu nie mają :) przeczytaj kilka postów wyżej jak napisałem jak to polowaliście na mnie na dwa uni xD a takich ja ty to na moim uni się pakuje w recki i tez top 1 za antymaterie :)  :) 30 graczy na dwóch uni z czego polowa w topce polowało na gracza top 600 xD no brawo xD

[mod='Neferet']poprawiłam cytat[/mod]