Topper
Ostatnia litera
-
-
rysunek
-
Kurpie (Łomża)
-
-
Nieźle ci idzie na z tym e. Pytanie czy można użyć tego samego slowa ale z innego browaru?
Dla pewności znalazłem rycerskie zamiast rycerz.
-
-
Sowie Lato
-
To jest klasyk
https://www.youtube.com/watch?v=F-2CcVPkL6E
Choć miałem zaszczyt popróbować piwa OZ.
Poza piwem lubię whisky, smak połączony , może nie do picia tylko do degustacji ale polecam
-
Zatecky (litery spolszczone, btw sprawdzałem czy jest coś na y, więc się nie krępuję)
-
Jest, jest... Yggdrasil z Black Metal Brewery
-
-
Lech był, ale piwa bezalkoholowego jeszcze nie. ,,Piwo to nie alkohol, ale piwo bezalkoholowe to nie piwo.,,
Ekspress 5.5% (piwo z zabrza)
-
szumowina 🤭
-
AliExperss
e:
Temat oczyszczony, proszę zachować kulturę wypowiedzi. Jeśli chcecie sobie coś wyjaśnić, podyskutować to od tego jest PW.
/Superman
-
-
Rysy (browar Jabłonowo, nie piłem ale ciekawi mnie ten promocyjny efekt ciupagi, w końcu z tego browaru pochodzi też przesławne ,,mocne,, gdzie stosunek smaku i voltarzu do ceny jest na najwyższej pozycji, czy rysy są wyżej oto jest pytanie..!? :D)
-
york😁
-
york😁
Mam nadzieję że chodziło ci o to piwo z browaru w Żarach, zwyczajowo warto taką informację dopisać by rozwiać wątpliwości lub zamieścić kapsel lub etykietę, przynajmniej póki jesteśmy jednogłośnie w temacie piw:
Ode mnie: Kasztelańskie, wiem mógł być Kasztelan, ale bardziej podoba mi się ta starsza wersja, choć browar ten sam:
-
Edynburg 😁
Teraz wyjaśnię cząstkowo że chodzi o miasteczko na terenie zjednoczonego królestwa
-
Grimbergen