No to Lech.
Piwo dobre , piłkarze z kolejoża nie koniecznie , poza tym Browar z wielkopolski to jedyne co lubię.
Mizeria na słodko nie do zjedzenia a zamiast pyr wolę kartofle.
No to Lech.
Piwo dobre , piłkarze z kolejoża nie koniecznie , poza tym Browar z wielkopolski to jedyne co lubię.
Mizeria na słodko nie do zjedzenia a zamiast pyr wolę kartofle.
Gabinet oczywistości, czyli: Harnaś
Świnoujskie - dajej powa nadmorskie
Specjalnie skoczyłem do sklepu aby to ustalic co ma być kolejne: Egger
Rostocker , nadal w klimatach nadmorskich
https://ocen-piwo.pl/upload/5e…5184f825a575edfb2bb5.webp
Od pierwszego mam wolne więc będę musiał się wybrać do PUB-u żeby poznać kilka marek piwa bo mi się zaraz pomysły skończą.
https://chmieldouwolnieniagoleniow.business.site/
Jest jeszcze drugi ale to bardziej sklep z piwami świata.
Trzeba będzie wyjść na miasto aby się dokształcić
Rektor
Radeberger
Ciekawe zabytki, tymczasem... troszeczkę utrudnimy, miało być Raciborskie, ale będzie piwo Relax, w sam raz po ciężkim dniu.
Wiedziałem
No to jedziemy dalej z nadmorskimi browarami:
Brok – marka piwa produkowana przez Browar BROK w Koszalinie, którego właścicielem jest Browar Van Pur S.A. Produkowane są trzy odmiany piwa: Brok Sambor, Brok Export i Brok Martin. Brok Sambor piwo jasne typu lager, o zawartości alkoholu 6%. Marka pojawiła się w 1989 roku. Wikipedia
Lichwa 🤭
Van PUR 10% mój ulubiony z bp za 2.99 zl cena 2017 2 piwa = 0.5 promila 😁🤭🤭🤭 w moim przypadku 😁
Alkoholik (człowiek uporczywie próbujący przekonać innych, że nie pije alkoholu, podczas gdy nikt, poza nim samym, mu nie wierzy)
i muszę poinformować że nie pije alkoholu
Informuj zatem do woli, najlepiej idź od razu na pocztę.
Kociokwik
-
zamęt umysłowy będący wynikiem ekscytacji, podniecenia itp. Alkoholik wie że to zwykły kac
Kujawiak (oczywiście chodzi o piwo)
kurier
Zemsta kaczawy (piwo z browaru w Legnicy; końcówka na ,,a,, nie chce niepotrzebnie utrudniać)
Alkoholjest dobry w każdej formie
Lwówek Ratuszowy (Najstarsza wzmianka o cechu piwowarów w mieście pochodzi z zapisu w Księdze Miejskiej Wrocławia z 1209 roku.), musze sprecyzować które, bo wydalili tez piwo achtung z czaszką putina i koścmi na krzyz, także lepiej nie pić, bo silna trucizna.
Karmi - takie trochę damskie piwko
irlandzkie chocolate - skoro już na słodko