Balboa [S_D] & Never Back Down & Ostatni Mohikanin [S_D] vs. uranos [STW] ~ 158 714.53%

• To już chyba się stanie jakąś tradycją...

Pozdrowienia...

Dnia 13-02-2023 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Balboa [S_D]

Reaper 352.465

Agresor Never Back Down

Sonda szpiegowska 60

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Sonda szpiegowska 5.000

Obrońca uranos [STW]

Mały transporter 6.908

Krążownik 168.950

Okręt wojenny 65.397

Statek kolonizacyjny 1

Recykler 53.184

Sonda szpiegowska 1.420

Niszczyciel 47.756

Pancernik 164.948

Pathfinder 2.600

Po bitwie...

Agresor Balboa [S_D]

Reaper 350.872 ( -1.593 )

Agresor Never Back Down

Sonda szpiegowska 5 ( -55 )

Agresor Ostatni Mohikanin [S_D]

Sonda szpiegowska 468 ( -4.532 )

Obrońca uranos [STW]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.182.806 Metalu, 157.935 Kryształu i 71.686.898 Deuteru

Agresor stracił łącznie 259.467.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 29.880.454.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 6.676.891.200 metalu i 5.226.699.150 kryształu.

Agresor przejął łącznie 73.027.639 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

2.225.630.400 Metalu i 1.742.233.050 Kryształu

6.676.891.200 Metalu i 5.226.699.150 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

8.902.521.600 Metalu i 6.968.932.200 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 8.768.299.406

Kryształ: 6.876.888.135

Deuter: 39.826.898

agresor zyskał łącznie 15.685.014.439 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -14.703.313.806

Kryształ: -11.522.842.935

Deuter: -3.727.324.898

obrońca stracił łącznie 29.953.481.639 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• i teraz napisze wprost walek jak [ciach]:D bo uranos ciagle online byl wiec brawo Balboa i reszta oszustow :D akurat przyjalem Urana i ciekawe jak wlecielicie na kogos online :D dobry walek a juz myslalem ze sie myle co do tego wszystkiego ale jednak nie, godzi to w graczy co marnuja czas tylko w nierownej walce frajerzy tfu tyle napisze co do uczciwosci graczy :) i opowiadania jak paczkomatow pakuja a sebastian napaczkowany i pompuje Balboe po najtanszych przelicznikach a suport zamyka oczy jakos nie karaja ich za to a innych juz tak a to push :D a kogo zglasza to juz leca 1 :D ladnie sie bawicie widze :) szkoda ze nie zauwazylem jak bardzo pazerni na surowce z gry sa niektorzy :) juz na starcie bym kosil licze ze spotkamy sie na nowym uni tam na starcie was zakasuje :)

ps. a to wierzcholek gory lodowej :) mowilem ze Vader paczkomat ale to mniejsze zlo :) niz to co oni robia :D handle kontami wymiany kombinacje itd itp udawac kogos znajomego zdobyc zaufanie aby pozniej wykorzystac to w sposob haniebny.. wstyd .. nic dodac nic ujac

Moderator Neferet:
    Wulgaryzm

• i teraz napisze wprost walek jak [ciach]:D bo uranos ciagle online byl wiec brawo Balboa i reszta oszustow :D akurat przyjalem Urana i ciekawe jak wlecielicie na kogos online :D dobry walek frajerzy tfu tyle napisze co do uczciwosci graczy :) i opowiadania jak paczkomatow pakuja a sebastian napaczkowany i pompuje Balboe po najtanszych przelicznikach a suport zamyka oczy :D a kogo zglasza to juz leca 1 :D ladnie sie bawicie widze :) szkoda ze nie zauwazylem jak bardzo pazerni na surowce z gry sa niektorzy :) juz na starcie bym kosil licze ze spotkamy sie na nowym uni tam na starcie was zakasuje :)

ps. a to wierzcholek gory lodowej :) mowilem ze Vader paczkomat ale to mniejsze zlo :) niz to co oni robia :D handle kontami wymiany kombinacje itd itp udawac kogos znajomego zdobyc zaufanie aby pozniej wykorzystac to w sposob haniebny.. wstyd .. nic dodac nic ujac

Może Uranos tak zarabia - w sumie polak potrafi. Cennik - 50 zł / 100k pancków albo od sztuki - jeden złom za 100 zł etc. Bo to aż wygląda nierealnie niepoważnie i śmiesznie. I faktycznie stoi jakimś wałem i ustawką :) Tyle złomów na jednym koncie, gdyby to był idlak - ja rozumiem. Ale on cały czas online, albo leci jak niepełnosprawny, albo stoi i czeka aż go zezłomują wypisujac jakieś farmazony o szpitalu.

• Bzdury piszecie !!

jaki wałek ?

Przeliczcie sobie jaką kwotę trzeba wydać aby w 1 dzień zbudować flotę 20 kkk i więcej !! i czy jest to równowartość 100 zł ? no zastanówcie się z lekka !

Po drugie, czy Balboa potrzebuje takich rzeczy ? Pokazał klasę nie raz i chyba zazdrość was zżera ze wypisujecie takie brednie !!

Wczoraj Semiramida dając łupnia Uranosowi też to kupiła ?

Macie pisać bzdury to nie piszcie wcale, bo to jednak o was świadczy, że oczerniacie człowieka który pokazał klasę !

GRATY Balboa !!!

Co do Uranosa, złom za złomem, złomem pogania, faktycznie to jest dziwne i raczej konto powinno zostać zablokowane w celu wyjaśnienia zaistniałych okoliczności .

URANOS może zrobić sobie krzywdę w wyniku takich okoliczności , a tego chyba nie chcemy !!!

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

• Zbanujcie wszystkich i będę Top 1 :D xD GZ znowu... ja jakoś nigdy nie mogę trafić w uranosa :D Ale to dlatego ze obiecałem mu ze jakoś specjalnie nie będę się nim interesował :P Widzę że błędnie postąpiłem :P A mimo ze UNI młode to uważam ze UNI Fusion już powinno nastąpić :P bo dominacja jednego sojuszu jest słaba :D

Balboa wrzuć U lub polataj na ekspedycie przez 2 tygodnie i daj się innym graczom porozwijać bo już nie m na co latać :D

Zadne bzdury https://i.imgur.com/Thh6A6E.png masz zobacz sobie jak lecieli na niego :) napisalem zgrabnego ticketa opisalem co trzeba i poczekamy na rezultaty a sadze ze poleca kary :)

Wiesz Owner, te pkt zniszczeń co mam to w 80% aktywni gracze :P lotka w układ i atak w okno :D Wiec aktywność o niczym nie świadczy

Moderator Neferet:
    Połączyłam posty

• Owner, dla Ciebie wszyscy to są pushery i oszuści jak widać, a największy ból dupy wyszedł kiedy to dostałeś gonga. Do tej pory nic Ci nie przeszkadzało? Po prostu jesteś dużym dzieckiem, jak to Cię Twoja koleżanka nazwała. Nie potrafisz przyjąć porażki na klatę, dlatego zawsze będziesz wszystkim ubliżał i obwiniał wszystkich w koło za swoje niepowodzenia, bo jesteś słabym psychicznie człowiekiem.

W jeden moment zrobiłeś sobie ze mnie wroga, a jeszcze do tego nie potrafisz mi odpisać na wiadomość. Ubzdurałeś sobie jakieś herezje i teraz próbujesz je na siłę wmawiać innym tylko dlatego, że coś nie poszło po Twojej myśli.

Ani razu Cię nie namawiałem do lotu, a teraz jak zwykle srasz się do wszystkich.

Jak możesz wiedzieć, że uranos był online, jak nawet nie wiesz o której godzinie było starcie, a ja mam skany wszystkiego, że nie było żadnej aktywności, a lot na moon był kiedy na nim było 19 minut. Zalogował się około 15-20 min po wlocie, ponieważ ktoś inny leciał na drugiego moona i doskonale wie kiedy się zalogował.

Nigdy nie kupiłem tu żadnego konta, jeśli nie chcesz wierzyć to nie musisz, a pisaniem o tym, że Seba nam sprzedaje surowce po minimalu pokazuje, że nie masz klasy w sobie i jesteś zwykłym krzykaczem i zazdrośnikiem, który tylko potrafi straszyć i ubliżać. Podpowiem Ci, że minimal jest wciąż legalnym przelicznikiem i nigdy nie wykroczyliśmy poza ramy legalnych przeliczników, a poza tym skąd Ty możesz wiedzieć jaki handel występuje u nas w sojuszu? Boli Cię widzę sporo, piecze aż...

Twoi trzej sojusznicy też mi sprzedali konto prymitywie?

Tylko tyle możesz, ale skoro tak twierdzisz to idąc Twoim tokiem myślenia pewnie Nawarek był też kupionym kontem, bo chyba też go zezłomowałeś parę razy?

Jak naiwnym trzeba być, aby myśleć, że ja daję pieniądze uranosowi, aby ten budował dla mnie flotę?

Podpowiem kolejną rzecz, moja złotówka to jego 3 wydane złote, a z 1kk wybudowanej floty na PZ trafia tylko 60% samego metalu i kryształu, więc o ile musiałbym przepłacać, by on zasilał moje stocznie? Żałosny jesteś i tyle, zazdrościsz, dlatego w jeden moment potrafisz z kolegi zrobić wroga, ale to tylko pokazuje jakim jesteś człowiekiem. Nie dziwi Cię to, że wszystkim ubliżasz i wszystkich oskarżasz?

Potrafiłeś tylko latać na stojące flotki, nie wykazałeś się niczym... A przepraszam, chyba ubliżyłeś największej ilości graczom tutaj.

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Ogólnie to ja już nic nie czaje, na 6 gali Uranos ma 4 mld floty i ona sobie lata moon planeta caly czas xd w tym czasie poleciłem na 1 gali na same recki by mu rozwalić i to weszło, to on jest online i daje sobie flote rozwalic.....

Nie ogarniam co sie dzieje xd

• Ogólnie to ja już nic nie czaje, na 6 gali Uranos ma 4 mld floty i ona sobie lata moon planeta caly czas xd w tym czasie poleciłem na 1 gali na same recki by mu rozwalić i to weszło, to on jest online i daje sobie flote rozwalic.....

Może to nie on tylko bot.

Graty Panowie, chłopak chyba ma nierówno pod sufitem,że dokupuje floty, żeby zaraz ja starcic.

Albo dużo zbytecznego hajsu.

Przetopu po raz enty.

Xalynth Off - 121 ST

Cygnus TOP1 Off - 147 ST

Dorado Off - 107 ST

Zenith Off - 38 ST

Dokładnie. W 6 gali uciekał mi co chwilę. A tu dowiaduje się, że na innej gali recki padły 🤷‍♂️

• jesli raka fama o nie chodzi to ja ide w urlop na dkugo lub na zawsze to nie minie a wczraj sobie zebra polamalem i kogo cieszy to zycze zebu tez sbie złamał i mie mogł grac

tobie zawsze po zlomie cos sie dzieje teraz kolejny zlom i siedziales online bo uciekales flota i zebra polamales...uciekajac ... gratuluje ci tlumaczenia 13 latka ...:lool:

• no i piękna robota, posty z ostatniej godziny mówiące prawde magicznie zniknęły, tak trzymajcie chłopy z gry i babeczki z supportu, czyścić czyścić wybielać chwalić i gratulować

kolejny push na tym samym koncie i bez bana to przechodzi legitnie? Szkoda mi tych co tam zostali na tej lacercie i sie muszą męczyć w tym bagnie :D