MysiLowcaDE [PT-EWIL] vs. Balboa [S_D] ~ 6402.81% I GWIEZDNY PYŁ UZURPATORA UNI

• Witam. Lepszego przywitania z uni nie mogłem sobie wyobrazić ROKIBALBOOA w rekinach spakowany na dodatek sam nadstawił policzek:P. Gracz z grubym portfelem padł nic przyjemniejszego dla mnie. Ja wydałem na anty 5e a on z 2k minimum. A ten dalej skanuje szuka i nie może znaleźć a flote ma 15x większa. Jak ktoś chętny na locik (przeżyjmy to jeszcze raz) to zbieram zapisy na liste (nie dla peyplayerów) ściągniemy moony i go obskoczymy :) Pozdrowienia znajomych z gry Laicika i Jajca, Sojuszu Oni do Tomee, Angi, Audi, Kruchego, Lucka oraz graczy którzy patrzą na tą grę z dystansem. I BOA pamiętaj:ndsmod:

niech leci FRUTEK24 on TOUR:

Dnia 10-02-2023 07:46:01 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor MysiLowcaDE [PT-EWIL]

Okręt wojenny 5.924

Niszczyciel 16.700

Reaper 2.161

Obrońca Balboa [S_D]

Recykler 150

Sonda szpiegowska 555

Gwiazda Śmierci 100

Pathfinder 3.300

Po bitwie...

Agresor MysiLowcaDE [PT-EWIL]

Okręt wojenny 5.624 ( -300 )

Niszczyciel 15.736 ( -964 )

Reaper 2.040 ( -121 )

Obrońca Balboa [S_D]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:

1.554.943 Metalu, 1.110.364 Kryształu i 40.744.006 Deuteru

Agresor stracił łącznie 157.860.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.105.555.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 348.504.268 metalu i 291.776.733 kryształu.

Agresor przejął łącznie 43.409.313 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):

348.504.268 Metalu i 291.809.733 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 268.434.211

Kryształ: 233.565.097

Deuter: 23.864.006

agresor zyskał łącznie 525.863.314 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -529.454.943

Kryształ: -452.065.364

Deuter: -167.444.006

obrońca stracił łącznie 1.148.964.313 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.3.1

• Nie wiem aż co napisać, bo cokolwiek nie napiszę to i tak Ty masz swoją rację, więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko pogratulować i czekać na dalszą egzekcuję.

Bierz sojusz i leć po mnie, trafiłeś na amatora w końcu :)

W każdym z nas walczą dwa wilki. Jeden jest zły, to gniew, zazdrość, chciwość, pazerność, kłamstwo, pogarda i ego. Drugi jest dobry, to radość, pokój, miłość, nadzieja, pokora, uprzejmość, empatia i prawda. Który wilk wygra? Ten, którego karmisz.

• Trochę beka z typa. Ale co zrobić, ST to ST.

Na miejscu Balboa to bym się teraz zapadł ze wstydu pod ziemię, po takim uderzeniu to nie wiadomo czy się podnieść będzie w stanie...8)

Agresor ewidentnie ferie zimowe zaczął. Wiec na zapas życzę mu SZO - bo będzie mu potrzebne. Z tak nakręconą samoświadomością i podbitym Ego po takim złomie... top topów. Aż strach się teraz bać grać na Lacerta , takich pro agresorów nam się urodziło... Jest mocz... bo mocy brak.

Obrońcy... Wydaje mi się że nawet o tym nie wiedział... bo nawet pewnie nie zauważył. Więc nie ma czego mu życzyć - braku komentarzy że to ustawka z multi, bo zapewne takowe się pojawią. :spam:

• Tak się zastanawiam co z wami jest nie tak ? Wchodzicie na forum tylko po to żeby komuś pocisnac ? Gość się cieszy, że trafił top 1 złomiarzy, najlepszego złomiarza na uni, a większość z was miesza go z błotem. Frutek24 gratuluję bo oczywiście jest czego !!! Myślę, że jesteś jednym z nielicznych którzy w ogóle skanują (o locie już nie wspomnę) obrońcę i pewnie Balboa to potwierdzi. Krisowi nie trzeba życzyć szo bo tak jak ktoś już wspomniał pewnie nawet nie poczuł 8o dobrej zabawy życzę :6stars:

• ja napisze tylko tak :D

" A ona tańczy tam po linii jak Jurek Dudek

Może powiedzieć jej powinni, że to już wtorek?

Ja z moją łapię moment i łapię ją

Ayy, najlepszy moment i pędzimy po swoje

Oo... Testarossa

(...)

Dzwon po kogos bo juz pala sie kola :D "

:lool::graty::brawo: ale pamietaj ze im wyzej skaczesz tym upadek bd bolesniejszy :wall: a glowa muru nie przebijesz :popcorn:

//Poprawiłam widoczność tekstu//Neferet

• ST to ST, więc jest co gratulować.
    Przyznaję tutaj rację Msciciel i zgadzam się w 100% z cała wypowiedzią. Chłopak ma "jaja", wielu którym zwyczajnie ich brakuje i o to tu chodzi - o dobra zabawę :) Krzysiek nawet tego nie poczuł zapewne.
    Dla nie wtajemniczonych - to podziwiam taką grę oraz zabawę jaką PGS ma na Cetusie :D Tam się chłopy łapią Stejk za Stejkiem, nawet jeśli ktoś by pomyślał, że " do takich się nie startuje " Zachęcam do lektury przy jakimś popcornie czy pifku bo jest tam jest dobra zabawa :)
    Także Frutek24 gratulację :) a Owner warto było by poprawić Twój post z uwagi na jego nieczytelność.

• Jejku .. gratuluje odwagi, faktycznie zapewne mało kto skanuje top 1 złomiarzy tego Unii . a co dopiero zdjąć 100 gąsek .

Jeszcze nie tak dawno atakujący miał być w reckach BALBOA ... a tu taki psikus :)

no dobrze graty MYSI .. należą się jak psu kość :)

Spokój do kłamstwo, jest tylko pasja.

Dzięki pasji, osiągam siłę.

Dzięki sile, osiągam potęgę.

Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.