Pożegnanie ProWeeDa

• Sojusz Space Cowboys chciałby przekazać smutną informację. W dniu dzisiejszym odezwała się małżonka naszego sojusznika ProWeeDa i przekazała informacje, że Andrzej przegrał walkę z nowotworem i zmarł w zeszły piątek. Jeszcze kilkanaście dni temu pisał, że odpoczywa i wkrótce wróci do gry. Wszyscy jesteśmy w szoku. Znamy się tutaj trochę na forum, dlatego postanowiliśmy podzielić się tą informacją z całym uni.

Spoczywaj w pokoju i niech Ci ziemia lekką będzie.

• Z dwa tygodnie temu pisał, że wróci i jeszcze polata… Grałem z Nim w sojuszu od początku na tym uni, sporo rozmawialiśmy. Był bardzo sympatycznym człowiekiem z poczuciem humoru. Spoczywaj w pokoju Kolego. Będzie Cię brakowało.

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• Dopiero co pisaliśmy ze sobą... Podobnie poznałem go w Aliensach. Sympatyczny, pogodny człowiek, taki pozostanie w pamięci. Informacja ciężka do przyjęcia... Wyrazy współczucia dla rodziców, rodziny.

• Raz miałem okazję z Nim porozmawiać z październiku, jak odwiedził mnie w 3 gali. Pożartowaliśmy, popisaliśmy do siebie...

Rzeczywiście, tak jak piszecie w komentarzach powyżej, bardzo sympatyczna osoba.

R.I.P

• Gracze sojuszu WOT pragną złożyć wyrazy głębokiego współczucia Bliskim śp. Andrzeja-ProWeeda. Odszedł człowiek o wielkim talencie, który swoją wiedzą i dobrą radą służył wszystkim będącym w potrzebie. Był osobą o ogromnej cierpliwości i ze wspaniałym poczuciem humoru. Drogi Andrzeju-Proweed, dziękujemy Ci za to, że byłeś z nami i dla nas. Spoczywaj w pokoju!

• Aż założyłem nowe konto, gdyż moje przepadło...

Bardzo smutna wiadomość.

Znałem Pro z opowieści kumpla, który miał przyjemność z nim grać.

Wyśmienity gracz tu wirtualnie i świetny człowiek w realu.

Wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół.

• Najszczersze kondolencje dla rodziny i bliskich.

<Mefist> a w ogole to gra sie dla znajamych lam ; ]

&

<mirela> ja tam wole w 'moja' rozowa myszke klikac ; p

• Multikonto funkcyjne (2/2) z lwica •
    Multi-megalomania (2/2) z Chocolate •