w0jci3ch [S-C] & Makaveli [S-C] vs. JANuszek ~ 680889,19%

• Nie wiem o co chodzi, ale Szatorsk wysłał mi api tego starcia, żebym wstawił mimo, że nie miałem nawet konta na nowym forum. Podobno agresorzy wstydzili sie wstawić sami. Dziwnie sie na tym waszym uni dzieje trzeba przyznać. Pozdro dla weteranów uni Himalia! Miło widziec ze dalej cisniesz w te cyferki Szato! Trzymaj sie byku.

Dnia 12-01-2023 16:56:54 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Makaveli [S-C]

Lekki myśliwiec 846.545
    Ciężki myśliwiec 283.212
    Krążownik 119.239
    Okręt wojenny 55.183
    Pancernik 221.826
    Bombowiec 20.214
    Niszczyciel 21.023
    Reaper 183.500

Agresor w0jci3ch [S-C]

Lekki myśliwiec 10.689.196
    Ciężki myśliwiec 114.707
    Krążownik 1.882.041
    Okręt wojenny 632.597
    Pancernik 1.252.155
    Bombowiec 18.761
    Niszczyciel 11.595
    Reaper 388.995

Obrońca JANuszek

Mały transporter 310.605
    Duży transporter 120.967
    Lekki myśliwiec 2.367.455
    Ciężki myśliwiec 60.221
    Krążownik 431.595
    Okręt wojenny 173.243
    Statek kolonizacyjny 1
    Recykler 857.508
    Bombowiec 7.868
    Niszczyciel 10.654
    Pancernik 332.708
    Reaper 192.800
    Wyrzutnia rakiet 11.312
    Lekkie działo laserowe 1.049
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Makaveli [S-C]

Lekki myśliwiec 679.458 ( -167.087 )
    Ciężki myśliwiec 245.919 ( -37.293 )
    Krążownik 113.641 ( -5.598 )
    Okręt wojenny 54.317 ( -866 )
    Pancernik 219.040 ( -2.786 )
    Bombowiec 20.180 ( -34 )
    Niszczyciel 21.015 ( -8 )
    Reaper 183.486 ( -14 )

Agresor w0jci3ch [S-C]

Lekki myśliwiec 8.626.987 ( -2.062.209 )
    Ciężki myśliwiec 100.231 ( -14.476 )
    Krążownik 1.797.829 ( -84.212 )
    Okręt wojenny 623.284 ( -9.313 )
    Pancernik 1.248.920 ( -3.235 )
    Bombowiec 18.745 ( -16 )
    Niszczyciel 11.595 ( -0 )
    Reaper 388.956 ( -39 )

Obrońca JANuszek

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    1.131.530.959 Metalu, 95.280.712 Kryształu i 89.858.962 Deuteru

Agresor stracił łącznie 13.175.869.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie
    112.304.865.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się
    35.679.033.575 metalu i 21.625.188.028 kryształu.
    Agresor przejął łącznie
    1.316.670.633 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    2.113.494.520 Metalu i 1.280.996.479 Kryształu
    35.679.033.575 Metalu i 21.625.229.578 Kryształu

4.601.299.905 Metalu i 2.788.864.093 Kryształu

Szczątków łącznie zebranych przez agresor(ów):

42.393.828.000 Metalu i 25.695.090.150 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor
    Metal:
    34.084.486.959
    Kryształ:
    22.327.238.862
    Deuter:
    -182.006.038
    agresor zyskał łącznie
    56.229.719.783 jednostek.

Podsumowanie obrońca
    Metal:
    -62.371.246.459
    Kryształ:
    -39.457.764.212
    Deuter:
    -11.792.524.962
    obrońca stracił łącznie
    113.621.535.633 jednostek.

• czyli że wojtek & makaveli vs wojtek czy

Janusz & makaveli vs janusz.

Już sie można zgubić w tych multikontach i kto pushuje kogo.

Widać że wojtek w gorącej wodzie kąpany i próbuje szybko ogarniać temat po tym jak upadły go wsypał

• czy ktoś mi powiedzieć czy można upaść niżej niż ten klaun wojtus? Gratulacje należą się całemu sojuszowi S-C który ze starachu i z kupa w majtach przyjął go spowrotem do siebie , a postanowili wyrzucić bardziej zasłużonego oraz poszkodowanego w tej sytuacji Upadłego. Mam nadzieję że karma wróci do każdego z was , ale odznaki największych klaunow na uniwersuw , razem z naczelnym klaunem wojtkiem tego już się cofnąć nie da . Czekam na wypowiedź wodza:D który niby wiedział ale jednak trochę się łudził bo punktów duzo 🤣🤣

• Wrzucanie starć przez osoby postronne jest dozwolone, jednak dopiero po 24h "należących" do wygranego/wygranych dane starcie. Na ten moment temat zamykam dając im szanse wrzucić własny temat. Jeśli do 16:56:54 się nie zdecydują, to temat zostanie otwarty.

(Można mnie pacnąć na discordzie z przypomnieniem ;) @Neferet2017 )

EDIT:Drugi temat się nie pojawił, więc ten ponownie otwieram.

• Brawo chłopaki! Januszek się ewidentnie doigrał! Zbyt często wojtek słyszał jego głos w swojej głowie :rebels:Inna kwestia, że stracić ponad 13mld floty przy pushu to też trzeba być utalentowanym.

top1 fraje*stwa: w0jci3ch :thumbup:

top1 push: w0jci3ch :thumbup:

Zaraz przejdziesz tą grę 8)

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

:fa:

• czy ktoś mi powiedzieć czy można upaść niżej niż ten klaun wojtus? Gratulacje należą się całemu sojuszowi S-C który ze starachu i z kupa w majtach przyjął go spowrotem do siebie , a postanowili wyrzucić bardziej zasłużonego oraz poszkodowanego w tej sytuacji Upadłego. Mam nadzieję że karma wróci do każdego z was , ale odznaki największych klaunow na uniwersuw , razem z naczelnym klaunem wojtkiem tego już się cofnąć nie da . Czekam na wypowiedź wodza:D który niby wiedział ale jednak trochę się łudził bo punktów duzo 🤣🤣

Zostałem przywolany do odpowiedzi

Więc słuchajcie bo nie lubię się powtarzać.Mam generalnie gdzieś co się dzieje między Wojtkiem a Upadłym.Obydwoje są królami manipulacji.Jak dla mnie to całe SC i podobne konta mogą się zezlowac nawzajem.Co do JAnuszka to mam gdzieś to czy to Wojtek czy Upadłem czy król lew lub wróżka zębuszka . Wyleciał za to i tamto.(Nie za fałszywe scriny od Upadłego) które raczył mi udostępnić bo taki zajefajny jest.Mam też gdzieś że miał dużo punktów.Mam ludzi z top 200 w sojuszu i grają się rozwijają

Więc bawcie się zlomujcie a Vipy sobie poprostu grają .

A tak na marginesie multi konta to jedno konto które Upadły Zezlomowal ostatnio też jest jego:)Tak wszystkie znaki na niebie sugerują.;)

Zostałem przywolany do odpowiedzi

Więc słuchajcie bo nie lubię się powtarzać.Mam generalnie gdzieś co się dzieje między Wojtkiem a Upadłym.Obydwoje są królami manipulacji.Jak dla mnie to całe SC i podobne konta mogą się zezlowac nawzajem.Co do JAnuszka to mam gdzieś to czy to Wojtek czy Upadłem czy król lew lub wróżka zębuszka . Wyleciał za to i tamto.(Nie za fałszywe scriny od Upadłego) które raczył mi udostępnić bo taki zajefajny jest.Mam też gdzieś że miał dużo punktów.Mam ludzi z top 200 w sojuszu i grają się rozwijają

Więc bawcie się zlomujcie a Vipy sobie poprostu grają .

A tak na marginesie multi konta to jedno konto które Upadły Zelomowalem ostatnio też jest jego:)Tak wszystkie znaki na niebie sugerują.;)

Powstrzymam się przed złamaniem regulaminu :saint: Napiszę tylko tyle, że nie dziwię się w ogóle, że tak dobrze się z puszkiem dogadywałeś, że aż nie chciałeś przyjąć do wiadomości, że nie jest twoim prawdziwym sojusznikiem xD Jesteś jaki jesteś, ale nieszkodliwy i mnie rozbawiasz ;) Nie zamierzam się z tobą kłócić, nie mam takiej mocy żeby dorównać twojemu sprytowi i ostrości umysłu <3

“The monsters were never

under my bed.

Because the monsters

were inside my head.

I fear no monsters,

for no monsters I see.

Because all this time

the monster has been me.”

• Życzę powodzenia.Mnie w swoje szambo nie mieszajcie:)

• hmmm... prosze mi wytłumaczyć jak to do [ciach] jest, że oni maja multikonta i nie ma zadnego bana żaden go/sgo etc nic z tym nie robi, a jak ja pisałem z prośbą do Go dokładniej "kruszynka-super operator gry" to podanie odrzucił/a bo cytuje "Zgłoszenie zostało odrzucone. Z logów gry wynika, że oba konta należą do Pana. Proszę jedno z kont oddać lub skasować. Gra na dwóch kontach skończy się ich blokadą." to co są równi i równiejsi ?

[mod='Neferet']Pseudocenzura[/mod]

• hmmm... prosze mi wytłumaczyć jak to do [ciach] jest, że oni maja multikonta i nie ma zadnego bana żaden go/sgo etc nic z tym nie robi, a jak ja pisałem z prośbą do Go dokładniej "kruszynka-super operator gry" to podanie odrzucił/a bo cytuje "Zgłoszenie zostało odrzucone. Z logów gry wynika, że oba konta należą do Pana. Proszę jedno z kont oddać lub skasować. Gra na dwóch kontach skończy się ich blokadą." to co są równi i równiejsi ?

Ja ci to wytłumaczę w prosty sposób

Zgłosiłem Mambę o spam atakmi.(około 12 ataków po jednym Gs około 20 godzin).Dwie minuty po zgłoszeniu Mamba pisze....O widzę że już ticket nasmarowales.Tymek (Tymoteusz)kazał mi zawrócic.Po lekkiej klutni z tymkiem i dodaniu z ścrina z tym co mamba napisał Dał mu bana na jeden dzień.Bo napisałem że.zloze.skarge na niego za kontakt ze.zgloszonym graczem.Za jakiś czas Wojciech pisze że nie dam ci się w bana wkręcić i że ...Zastraszylem tymka i wymusiłem bana na mambie.

.Więc jak widać operatorzy trzymają się z SC na 100% możliwe też że z innymi..

• Czekam na wypowiedź wodza:D który niby wiedział ale jednak trochę się łudził bo punktów duzo 🤣🤣

to było od początku oczywiste, ale w VIPach działy się dziwne rzeczy już dużo wcześniej, był pod obserwacją, nieswojo sie czułem wstawiając za niego ST ale grałem w to. A co z tym kontem ktróre drenuje VIPy dłużej? też zobaczymy pusz którym wojciech sie nie pochwali tylko zobaczymy przeciekłe st?

edit: wiele lat temu skończyłem przez takie akcje, wruciłem i się zawiodłem, ide se pogram w traviana może tam będzie lepiej, hociaż pewnie nie.

[mod='Neferet']Pseudocenzura[/mod]

Sojuszniku, niech robią tak dalej, to zobaczymy, jak na tym wyjdą. Ciekawe czy GF o tym wie i przyzwala na to. Art zrobił na mnie dobre wrażenie, wiec może o tym nie wie, co dzieje się niżej ;)

You have the look of a man, who accepts what he sees, because he is expecting to wake up. Ironically, that’s not far from the truth.