Cześć,
zauważałem, że w zakładce "Ustawienia Surowców" gdzie mamy pełny dostęp do informacji odnośnie statystyk ECO, brakuje kilku ważnych informacji. Mianowicie nie wyświetlają się badania FŻ które zwiększają wydobycie na planetach. Jako przykład opieram się np. na badaniu "Wysokowydajne Ekstraktory" które zwiększają wydobycie na wszystkich planetach zarówno metalu, kryształu i deuteru. Natomiast w zakładce "Ustawienia Surowców" ta technologia nie jest wyświetlana i jest brak informacji jak podnosi ona ECO.
Czy to błąd tylko u mnie ? Czy macie tak samo? To są technologie jakie widzę, czy to też błąd? Bo technologie skierowane dla ECO jest znacznie więcej.
Dodatkowo wymienię technologie jakie widnieją w owej zakładce i podliczają wzrost wydobycia:
- Wysokoenergetyczne Wytapianie
- Wydobywanie Fuzyjne
To są technologie jakie widzę, czy to też błąd? Bo technologie skierowane dla ECO jest znacznie więcej.
Ekonomia wzmocniona Formami Życia
-
- 9.1.1
- Shepard
-
-
brakuje kilku ważnych informacji. Mianowicie nie wyświetlają się badania FŻ które zwiększają wydobycie na planetach.
Nic nie brakuje po prostu ogame tego nie wyświetla. Widzisz ogólny bonus w "Bonus do technologii form życia". procentu jakie daje planeta możesz sobie zobaczyć w "bonusy dla graczy" (u góry w zakładce "ustawienia surowców")
Dodatkowo wymienię technologie jakie widnieją w owej zakładce i podliczają wzrost wydobycia:
- Wysokoenergetyczne Wytapianie
- Wydobywanie FuzyjneTo są budynki. One są wyszczególnione.
badania - nie
-
Ok, dzięki za pomoc
-
Teoretycznie można sobie policzyć czy wszystko się zgadza, sumując procenty z wszystkich badań... ale komu by się chciało
-
Teoretycznie można sobie policzyć czy wszystko się zgadza, sumując procenty z wszystkich badań... ale komu by się chciało
Ja liczyłam i mi się zgadza.