Rozczaruje was ale nie jego też zgłosiłem:) MiNiOni na innym Uni też dużo pisal aż Go Kolega spakowal
Balboa [S_D] vs. Lagerta [STEALTH] ~ 16275.52% + 2920.03%
- Balboa
- Closed
-
-
Rozczaruje was ale nie jego też zgłosiłem:) MiNiOni na innym Uni też dużo pisal aż Go Kolega spakowal
No i co? To, że mnie ktoś spakował to co to ma oznaczać? Tutaj też dostałem złom na początku?
Kiedyś grałem rozrywkowo, teraz ze względu na życiową sytuację moje podejście się zmieniło i taktyka. Czego nie potrafisz zrozumieć?
To, że mnie ktoś spakował ma oznaczać, że gram nieuczciwie?
Co to za gadanie w ogóle...
Konkrety, podaj konkrety, a póki co to błądzisz po omacku z jednego przypuszczenia na drugie.
Nie ja jeden dostałem złoma, ale w ogóle się go nie wstydzę, ani nie wypieram.
-
Nie potrafię zrozumieć twojej hipokryzji sam ladujesz anty ( klikanie telepków i Pancków) I siedzisz 23h na dobę.
P.S po złomie dużo mniej piszesz ale i tak pewnie cie pojedzie Pushowka Zawsze jakaś wymówkę znajdziesz najlepsza że kupił .
-
Pewnie, na pewno, zapewne...
Ale ja nigdzie nie napisałem, że nie ładuje anty, wskażesz mi to w moich wypowiedziach?
Zasugerowałem, że nie popieram kupowania statków za paczki, a tego na pewno nie robię. Na początku kupiłem sporo skracaczy, bo wiedziałem jaką strategię obieram.
Nigdy nie grałem 23 godzin na dobę, masz złe obserwacje albo informacje.. Polecam bardziej szczegółowo spoglądać na wykresy.
Lecisz ze skrajności w skrajność, a nadal nie potrafisz podać konkretów tylko swoje przypuszczenia, które według Ciebie na pewno są prawidłowe, bo przecież jak mogłoby być inaczej?
A o dziwo Twój pierwszy post na forum jest z uni Halley, tam gdzie cała ta banda oszustów grała.
Mniej pisze? Przecież tu dostałem złoma, a jakoś nie ograniczyłem pisania, więc chyba znów się minąłeś z faktami.
Tłumaczę któryś raz, że pierwszy raz w życiu mam taką sytuację, która dała mi możliwość takiego poświęcenia grze, więc jak możesz w ogóle porównywać przeszłość do teraźniejszości skoro okoliczności się bardzo zmieniły?
Polecam Ci otwarcie świadomości i poznania samego siebie. Zacznij od ocenienia siebie, a potem zabierz się za innych, bo póki co plujesz jadem na lewo i prawo, ale wszystko opierasz tylko i wyłącznie na przypuszczeniach.
GO może publicznie pokazać moje logi, wyrażam na to zgodę pomimo całego śmiesznego RODO.
[ciach]
Moderator Neferet:
Flame -
Panowie szkoda sojuszniczki , zdarza sie fs też nie najlepszy no ale cóż .
Cała Wasza rozmowa jest nie potrzebna jeden wylewa żale , drugi go atakuje . Załatwcie to na pw . Jest stek kto miał pogratulować to złożył gratulacje a ta Wasza rozmowa i przegadywanie jest nikomu nie potrzebne . Pamiętajcie to tylko gra .
Pozdrawiam
-
Szczerze mówiąc wymyślanie licznych teorii jest śmieszne, każdy gra swoje i po co te debaty .
Stare ogame nie wróci bo kasa to kasa .. ktoś zaciera łapy że kasa płynie strumieniem.
Tak jak pisałem, czas powinien płynąć jednakowo każdemu , tak jak w życiu, bo w życiu nawet miliony nie uchronią przed przeznaczeniem.
Skracanie czasu na budowę teleporterów , tudzież inne skróty budowania jednostek bojowych, to nic innego jak OSZUSTWO
Jednak skoro mechanika gry jest taka a nie inna , każdy może kupować i OSZUKIWAĆ to nie powinno być powodem wzajemnych oszczerstw .
Atakujący, jest ambitny, gra jak uważa i możemy tylko pogratulować.
Gratuluje Balboa akcji .. pokazujesz swoje umiejętności i upór w dążeniu do celu jaki sobie postawiłeś
a wracając do kwestii antymaterii i skrótów, czyli OSZUSTWA W GRZE , TO MY SAMI SIEBIE OSZUKUJEMY !! Więc po co żale i pretensje do garbatego, że ma kulawe dzieci
pozdrawiam wszystkich
-
Skracanie czasu na budowę teleporterów , tudzież inne skróty budowania jednostek bojowych, to nic innego jak OSZUSTWO
Zanim coś napiszesz kolejnym razem to się zastanów najpierw. Skracacze są dostępne prawie za darmo (prawie, bo za surowce) w import/export - taka funkcja gry to oszustwo ??
Pzdr
-
Pewnie, na pewno, zapewne...
Ale ja nigdzie nie napisałem, że nie ładuje anty, wskażesz mi to w moich wypowiedziach?
Zasugerowałem, że nie popieram kupowania statków za paczki, a tego na pewno nie robię. Na początku kupiłem sporo skracaczy, bo wiedziałem jaką strategię obieram.
Nigdy nie grałem 23 godzin na dobę, masz złe obserwacje albo informacje.. Polecam bardziej szczegółowo spoglądać na wykresy.
Lecisz ze skrajności w skrajność, a nadal nie potrafisz podać konkretów tylko swoje przypuszczenia, które według Ciebie na pewno są prawidłowe, bo przecież jak mogłoby być inaczej?
A o dziwo Twój pierwszy post na forum jest z uni Halley, tam gdzie cała ta banda oszustów grała.
Mniej pisze? Przecież tu dostałem złoma, a jakoś nie ograniczyłem pisania, więc chyba znów się minąłeś z faktami.
Tłumaczę któryś raz, że pierwszy raz w życiu mam taką sytuację, która dała mi możliwość takiego poświęcenia grze, więc jak możesz w ogóle porównywać przeszłość do teraźniejszości skoro okoliczności się bardzo zmieniły?
Polecam Ci otwarcie świadomości i poznania samego siebie. Zacznij od ocenienia siebie, a potem zabierz się za innych, bo póki co plujesz jadem na lewo i prawo, ale wszystko opierasz tylko i wyłącznie na przypuszczeniach.
GO może publicznie pokazać moje logi, wyrażam na to zgodę pomimo całego śmiesznego RODO.
Zapraszam HuGo, nawet opłacę Twój przyjazd do mnie, byś nie był nic stratny. Ile razy mam zapraszać byś mógł na własne oczy się przekonać? Chyba najlepiej zobaczyć coś samemu niż za plecami snuć teorie spiskowe, prawda?
Mam tylko jedno pytanie o jakich wykresach mowisz tych z ninja to chyba jednak masz cos za uszami xD.Niezla zabawa na tych speed uni ale dla mnie to nie gra tylko masochizm szkoda ze tych wszystkich pr0 nigdy nie widzialem na x1.