Jak jest u was. Powiedzcie mi. Z dość dużą ilością osób mamy od początku ten sam problem. Na tym serwerze nie opłaca się latać na ekspedycje. Bo po prostu nic z nich nie dostajesz. Nie ma żadnego zysku. Ilości albo tak żałośnie małe ( 2kk dexu na tydzień, serio ??? ???? ???? ) że aż zastanawiam się co się stało. I nie, nie pytajcie mnie już więcej czym latasz, jak latasz, po co latasz.... Przerabiamy po 50 pytań tego typu dziennie i robi się to już żałośnie nudne, bo wszyscy eksperci od siedmiu boleści i jedynie co mogą powiedzieć to "Jak latasz".
TOP1 na serwerze ma powyżej 200 mln pkt, kolejny powyżej 50 mln.
SKłady standardowe, 3kdt, pioner, rozpruwacz albo niszczarka, sonda. Kombinacje różne, różne ilości, co chwila w inne kordy, nawet przy lataniu w to samo miejsce, nie ma kompletnie żadnej ale to żadnej różnicy. A i tak, klasa odkrywca. Co by nie było.
Ilości przy około 80-90 ekspedycjach na dzień jeśli chodzi o "wielkość" wypadają tak tragicznie jak by na serwerze było ledwo z 10 mln pkt max. Do tego opóźnienia po kilka nawet kilkanaście na dzień. Żadnych dużych eventów jeśli chodzi o surowce. Żadnych dużych eventów jeśli chodzi o flotę. Wszystko - jeśli już się coś trafi to randomy w żałosnych ilościach = o ile w ogóle. Na oczy nie widujemy nic praktycznie , całymi dniami. Albo coś jest popsute, albo coś sie gdzieś dzieje , podziało i nikt nie zdaje sobie z tego nawet sprawy. Bo nie mozna nazwać pechem czegoś co powtarza się systematycznie - dzień w dzień, raz za razem od prawie dwóch tygodni. 80/90% ekspedycji na dzień jest nieudana - pusta, opóxnienia, piraci... Tu już nie ma miejsca na stwierdzenie "No masz pecha po prostu", bo tu definitywnie coś nie gra. Poleciałem specjalnie na inne serwery sprawdzić jak to wygląda - no katastrofalnie inaczej. W jedną wyprawę zbierasz to co na Lacerta przez tydzień.
Co się tu porobiło na tym serwerze ?? Tyle botów że nic niejesteś w stanie zebrać ?? Czy coś się po prostu popsuło - zbugowało.