Dzięki wszystkim za wspólną zabawę. Wygranym gratuluję a przegranym powodzenia w grze, następnej edycji SD i w życiu realnym.
S&D Universum Sombrero Edycja 1 [30.04.2021-30.05.2021]
-
- Dyskusje
- Ruda
-
-
Ten event powinien być duzo częściej robiony. Wtedy uni może by tak nie wymierały szybko?? Tylko kto by to wszystko liczył ^^
-
Ten event powinien być duzo częściej robiony. Wtedy uni może by tak nie wymierały szybko?? Tylko kto by to wszystko liczył ^^
Ja co event dostaję jakieś PW "idę na urlop na SD" i gracz który grał np. XX lat już nigdy potem z tego urlopu nie wraca, To że atakuje np. 10 osób przez miesiąc nie oznacza że gra w magiczny sposób ożywa. Druga sprawa kto broni nadal tak atakować, skanować?
-
Nie zgadzam sie. Pierdzielisz xD są nagrody, jest gra w drużynie. I wcale nie chodzi o atakowanie i skanowanie. I tak się to robi.
-
I tak się to robi.
Jeżeli i tak to robisz to o jakim przestaniu wymierania mówisz?
Przecież i tak atakujesz więc wymierania nie ma.
chcesz nagrody a ubieranie tego w bajkę powolniejszego wymierania jest śmieszne.
-
Nie o nagrody najbardziej mi chodzi a o ciekawy, bardzo ciekawy format eventu. Nagrody to wiesz.. samemu mozna wbić. Po prostu podoba mi się ten event i tyle. Bardzo mi sie podoba. I nie ubieram niczego poza ubraniem xD
-
Nie o nagrody najbardziej mi chodzi a o ciekawy, bardzo ciekawy format eventu. Nagrody to wiesz.. samemu mozna wbić. Po prostu podoba mi się ten event i tyle. Bardzo mi sie podoba. I nie ubieram niczego poza ubraniem xD
Prywatnie tez możesz taką rozrywkę zrobić.
-
Prywatnie tez możesz taką rozrywkę zrobić.
A rzeczywiście. Było coś takiego rozkręcane na u.Fenrir kiedys. Wtedy jeszcze nie wiedziałem ze to mi sie podoba xD
-
Podsumowanie gotowe!
S&D Universum Sombrero Edycja 1 [30.04.2021-30.05.2021]
Gratuluję wszystkim i do następnego!
-
Dziękujemy Olu za pełen profesjonalizm. Teraz byle do następnej edycji. Uczestnikom gratulacje bo zabawa na plus. Pozdro Tom-ki i reszta uczestników.
-
narka Jerrowie odpocznijcie niech się świat odbuduje
PA PA Neferet i Ruda
Wiadomo gratuluję wygranym zwłaszcza Chiro
-
Szczere gratulacje dla zwycięzców oraz wszystkich innych, ktorzy zaangażowali się chwilą wolnego czasu, aby uczestniczyć w tym projekcie 👍👌
Dzięki Chmurka, przyfarcilo się
Waleczny Łowca, tssaa..
-
Nagrody S&D Quasar, Rosalind, Sombrero
W tym temacie znajdzie jak zgłaszać się po nagrody.
Zadecydowałam za Negan co do nagrody, bo czas się kończył i ja też musiałam wysłać listę wygranych osób.
-
Trofea za S&D przyznane, w razie gdyby były jakieś błędy to proszę o pw do mnie.
Przy okazji informacja: jeśli osoby obdarowane chcą aby ich trofeum/trofea były widoczne obok postów pod rangą, to w Settings -> General wystarczy zaznaczyć odpowiednie trofeum.