Jest ok
Jeżeli wrzucacie kilka rw na raz mogą być w jednym poście.
Jest ok
Jeżeli wrzucacie kilka rw na raz mogą być w jednym poście.
a o tym nawet nie pomyślałem
bardziej o spamowanie wiadomościami
Jeżeli Twoja wiadomość będzie dotyczyć gry (S&D dotyczy) i wyślesz maksymalnie jedną wiadomość do jednego gracza (czyli możesz wysłać np. dziesięć wiadomości po jednej do dziesięciu graczy) to nie będzie spamu. Za spam może być potraktowane gdy wysyłasz wiele razy tą samą wiadomość do jednego gracza.
Wiadomości które nie dotyczą gry i wysyłane jedna wiadomość do jednego gracza - może być potraktowane jako spam.
Czyli możesz napisać parę wiadomości do innych.
Dziękuję za wyjaśnienie
mam kolejną sprawę czas raportu wojennego z niszczenia i czas komunikatu z niszczenia mi się różnią 0o sekundę w jednym przypadku nie zauważyłem żeby ktoś tak miał wstawione to się pytam czy nie bedzie z tego jakiegoś problemu ?
Dziękuję za wyjaśnienie
mam kolejną sprawę czas raportu wojennego z niszczenia i czas komunikatu z niszczenia mi się różnią 0o sekundę w jednym przypadku nie zauważyłem żeby ktoś tak miał wstawione to się pytam czy nie bedzie z tego jakiegoś problemu ?
Proszę
Ja zawsze wstawiam godzinę z raporty niszcz.
A czasy to chyba od zawsze był mniejszy lub większy rozjazd
Fajny ten seek. palimyogame mocno idzie
urlop urlop i po urlopie więc nadganiam
Można już ewentualne niszczenia moonów zgłaszać do mnie na pw
Znalazłam 2 małe błędy
Tutaj zamiast drużyny wkradł się sojusz
01-05-2021 14:25:51 - Negan [ONI] - 630.67%
A tutaj brakuje drużyny
01-05-2021 18:10:20 - Chiro - 468.13%
Cześć to kilka dni i znowu sobie na urlop zasłużysz
miłego dnia życzę
poprawione sorki za błąd
hehe przy tylu raportach to Ci się mogło zdarzyć
Pierwsze podliczenie gotowe:
S&D Universum Sombrero Edycja 1 [30.04.2021-30.05.2021]
Jeśli ktoś widzi jakiś błąd, to proszę o informacje
graciory TOMowie nie wiem jak chcecie żeby to napisać
ładnie Nas zmiażdżyliście przez te pierwsze 10 dni , oby tak nie wyglądała reszta tej edycji ( haha pewnie jedynej ) .
oj Szefowo nie warto tak tracić a po za tym i tak bez szans
a przy okazji chciałbym napisać co mi w zasadach nie pasuje wiem sa od tego jakieś inne tematy ale jak w każdym miejscu gdzie są dyskusje są kłónie a tu puki co nie ma więc tu napiszę a dostęp do osób decyzyjnych jest
kto i dlaczego wpadł na pomysł że od aktywisty się wymaga 2x próg procentowy jako minimalna średnia . to absurd przecież jest
wróćmy do czasów kiedy minimalny próg był 5% i wiadomo było że hurtem te śmieciowe rw się robiło po to i taki to sens miało dla także słąbszych graczy bioracych udział w rozgrywce
minimalna flota 5k pkt z tego co pamiętam to można się było tak pokazać .
a może właśnie dlatego się czeka z S&D aż takich zgłaszających się nie będzie przy 800 kontach na uni
Ale przy 400% to bez przesady że średnią 800% narzucacie to wbrew idei
A druga sprawa kiedyś i teraz zniszczenie księżyca tak samo trudne a procent minimalny zwiększony wielokrotnie świadczy o tym że uważacie taki za leżacy na ziemi i tylko się schylić
wtedy zniszczenie ksiezyca to ogromny skok z wysokością dodaną % dla drużyny a tu jest od 1/4 okolo do około minimalny prób rw - wracając do tego że 400% to leżacy na glebie złomek tylko idąc po drodze się schylić to za zniszenie księzca tak mały procent to już źle wygląda
tak z mojej strony nic i tak tiu nie wygram bo bycie w trójce nic nie daje drużyny dzieląc tylko według pkt wyszło jak wyszło fajnie było ruszyć 4 litery ale zapał siadł zwłąszcza jak widzę te naciąganie rw
lecąc pofarmić bo z tego rw do sd nie bedzie widzę to co tam leci to aż się za łeb chwycić
żeby nie było do nikogo z aktualnych uczestników/ moderatorów nie mam o nic pretensji tak wyszło bo tak widocznie musiało
miłego wieczoru życzę i powodzenia w grze
Kolejne podliczenie gotowe:
Pomimo aktywnego urlopu widniejącego na moim profilu, nadal ewentualne niszczenia zgłaszacie do mnie - jednak będzie mnie dużo mniej przez weekend.
ok odpoczywaj miłego weekendu
Jeśli się nie obrazicie to następne podliczenie będzie już końcowym podsumowaniem. Przepraszam wszystkich, ale mam trochę problemów w życiu i już nie wiem w co ręce włożyć
Nikt nie powinien sie raczej obrazić a jak tak to kij mu na plecy.
Dzisiaj o północy kończy się projekt. Pamiętajcie o tym zapisie dotyczącym dodawania raportów:
Po zakończeniu rozgrywki powyższy czas ulega skróceniu do 48 godzin.
Dzięki wszystkim za rywalizację
A Ci co wygrali niech się cieszą. Gratuluję.
również gratuluję i fajnie że Neferet się chciało to ogarniać miło było narka
miłego dnia