UPS. nie minęło 24 h, sorki;-(
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Musisz jeszcze chwilkę poczekać
Poza tym w weekend się nie liczy podobno
-
To poczekamMiłego weekendu
-
Musisz jeszcze chwilkę poczekać
Poza tym w weekend się nie liczy podobno
To jakiś głupi wymyśl, nie ma tego w regulaminie
-
A u mnie fajnie jest! Od samego rana atrakcje!
Najpierw nas zalało, a potem piorun pierdyknął w fotowoltaikę na hali z olejami i częściami samochodowymi i nastała jasność
U mnie nuda , nic do roboty , wszystkie maszyny działają , żaden piorun nie pierdutął . Nawet dzisiaj nikt szlifierki kontowej nie zepsuł, Czas się dłuży masakrycznie. Jeszcze 3h nudy i weekend.
Peper_SMT* jak już pilnujesz poprawnej polszczyzny tooo rób to everywhere pliiiis zerkając z KONTA
-
Zasady są po to żeby je łamać, tak samo jak regulamin
Wymagasz od kogoś poprawnej polszczyzny to mów "Dużymi Literami" bo czasami nie wiem co "do mnie rozmawiasz"
Poproszę słowo na niedzielę, dawno nie było.
-
Polej!
-
Znowu poniedziałek
-
Styrtasiepali widziałem to "konto" i szczerze powiedziawszy był taki plan, aby przy okazji cytowania m fox wprowadzić korektę. Tylko, że wtedy to nie byłby cytat!
Z drugiej strony nie chciałbym zostać forumowym "Strażnikiem Teksasu" od poprawnej polszczyzny, bo takie incydentalne błędy mogą się przytrafić każdemu. Nikt z nas, łącznie ze mną, nie jest idealny i błędy się wkradają. Ważne jest, żeby ich nie powielać w nieskończoność.
Jednak wiem do czego się odnosisz i do czyich wpisów, bo sam zwracałeś tej osobie uwagę na pewne rzeczy!
Tutaj w dziale SPAM wszystkie chwyty dozwolone więc nie ma co się rozpisywać. Jednak gdy w działach, gdzie ludzie oczekują jakiejś merytorycznej odpowiedzi czy sensownej konkretnej wskazówki, pojawiają się posty złożone z nielogicznego ciągu znaków, oddzielonych niezliczoną ilością emotikonek, a do tego pozbawione jakiejkolwiek treści i nic nie wnoszące do dyskusji to lekko jest takie coś irytujące!
Ja nie reaguję, jeśli komuś się raz czy drugi przytrafi taka wpadka, ale jeśli w każdym temacie i to jeszcze co drugi post pojawia się taki bełkot, to czasem nie mogę się powstrzymać!
Ale rozumiem Cię doskonale, konsekwencja to cecha, której często nam brakuje!
PEACE!!!
-
Ja konsekwentnie piję co dzień
-
Ja konsekwentnie piję co dzień
Czyli znana Ci jest maksyma że" lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem"
-
Przede wszystkim nie jestem anonimowy ;P reszta się zgadza
-
No i tak trzymać,na zdrowie;-)
-
Deszczowo dzisiaj. Ale to dobrze, lepiej się będzie pracować
-
Kawka odpita - do roboty
-
@m fox jeszcze robisz?
-
Na śląsku ledwo co popadało;-)
-
Mały piąteczek dzisiaj
-
A ja wczoraj byłem z żona i bratanicą we stolycy!!! Na koncercie, na Stadionie Dziesięciolecia
Tylko, że organizator mnie trochę oszukał! Miał być koncert Zenka, a jako support była jakaś "lipsta" ze Hameryki i po jej występie... KOOONIEEEC!!! Po Zenku ani widu, ani słychu!
Show fajny (choć to nie moja muzyka), ale niesmak pozostał!
-
Dobrze że na stadion pojechałeś , jakbyś pojechał na Wiejską lub Nowogrodzką to by Cię bardziej oszukali
Czego się spodziewałeś , przecież to warszawka