. Pamięciowa 😅
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Jeszcze tylko dzisiaj i do końca miesiąca wolne!!
-
Ja jeszcze jutro
-
Wolne to ja mam dziś ruchy w robocie! Panie Boże, spraw żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce! Chyba zaraz się zabiorę do chaty i tyle z tego będzie!
Szefowi powiem, że poszedłem do domu, bo mam problem z oczami! Jak się mnie spyta jaki to problem, to mu odpowiem, że po prostu nie widzę się dziś w pracy!
-
Ja ostatnio wszystko robię wolno, szef się zapytał czy potrafię coś robić szybko to odpowiedziałem że tak. Szybko się męczę
-
To witaj w klubie!
-
Ja ostatnio wszystko robię wolno, szef się zapytał czy potrafię coś robić szybko to odpowiedziałem że tak. Szybko się męczę
Jak J abym tak powiedział mojemu szefowi to szybko bym musiał szukać nowego szefa
-
Ja potrafię jeszcze szybko wracać do domu. I jak już jestem w domu to szybko piwo piję
-
Ja piwo szybko piję w pracy bo niby nie wolno. W domu się piwem delektuję
-
Fox już czeka 🤣
-
Prawie wygrałem
-
Już był w ogródku, już witał się z gąską!
-
6 min.
-
Bo to zła kobieta była
-
Wy nie jesteście złe ...
Franc twierdził że to zła kobieta była
. Nie miał racji.
-
szo dla wątroby
-
19h już było to i @Rentek musiał coś napisać. W sumie dobrze że nie 6 min przed potencjalną wygraną.
Wredny naród się robi ,
szo dla wątroby
Moja od piątku od 14.00 została poddana ciężkiemu treningowi - zobaczymy czy wytrzyma do południa w niedzielę.
-
Koniec weekendu się zbliża
-
No niestety;-)
-
To już koniec ? Jeszcze bym chciał mieć trochę wolnego