Panowie w sobotę objazdowka po kościołach w Radomsku
Może dam Ci dokładnie namiary 😂 co się będziesz odwadniał tak długo
Nie zapomnij składając przysięgę przejęzyczyć się i powiedzieć "oraz że Ci nie odpuszczę aż do śmierci"
Panowie w sobotę objazdowka po kościołach w Radomsku
Może dam Ci dokładnie namiary 😂 co się będziesz odwadniał tak długo
Nie zapomnij składając przysięgę przejęzyczyć się i powiedzieć "oraz że Ci nie odpuszczę aż do śmierci"
Nie stresuj mnie bardziej 😂
"oraz że Ci nie odpuszczę aż do śmierci"
Zla Kobieta lepiej tak jak Qnick napisał niż tak: "oraz, że Cię nie dopuszczę aż do śmierci"
EDIT: Kurna chata, troszkę tych kościołów jest w Radomsku - musimy opracować jaką strategię
a moze ze nie opuści go aż do ogamowej śmierci
Może być!
Zla Kobieta dawaj ten namiar na synagogę bo trochu ich macie w Radomsku i obawiam, się że ten właściwy odnajdziemy jako ostatni! A wtedy to już może być lekki bełkot zamiast życzeń szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia!
Poza tym raczej na parafialnej gazetce nie znajdziemy wpisu: "Dzisiejsza msza w intencji przyjęcia sakramentu małżeństwa przez Zla Kobieta i ten jedyny szczęściarz"
Może być!
Zla Kobieta dawaj ten namiar na synagogę bo trochu ich macie w Radomsku i obawiam, się że ten właściwy odnajdziemy jako ostatni! A wtedy to już może być lekki bełkot zamiast życzeń szczęścia i pomyślności na nowej drodze życia!
Poza tym raczej na parafialnej gazetce nie znajdziemy wpisu: "Dzisiejsza msza w intencji przyjęcia sakramentu małżeństwa przez Zla Kobieta i ten jedyny szczęściarz"
Myślę że nawet do tego byście nie przyjechali 😂
Nie prowokuj!
Nie prowokuj!
Czemu nie. 😅
nie znasz granic ogamowej rodziny
nie znasz granic ogamowej rodziny
Mówisz to do osoby która od kilku lat regularnie jeździ na złoty OGame 😂
Boooooze ja za 2 dni biere ślub
Bierz bierz , nie możesz mieć lepiej niż ja
Moje kondolencje.
Pamiętaj że zawsze możesz zrezygnować w ostatniej chwili . jak już podpiszesz cyrograf to masakra.
Boooooze ja za 2 dni biere ślub
Bierz bierz , nie możesz mieć lepiej niż ja
Moje kondolencje.
Pamiętaj że zawsze możesz zrezygnować w ostatniej chwili . jak już podpiszesz cyrograf to masakra.
Zawsze możesz iść do takiej cudownej instytucji co Cię uwolni, jak Ci tak bardzo źle 😅
Raz już tam byłem , potem ogarnęła mnie półmroczność jasna i mam drugą żonę. Na razie grzeczna bo wie, że teraz rozstanie to szybka opcja (zwłaszcza że nie mamy wspólnych dzieci ).
Jak robi się niegrzeczna to cytuje Halinkę z Kiepskich " ty wiesz gdzie się spotkamy? U adwokata "
Tak poza tym to szczęścia na nowej drodze życia.
powodzenia na nowej drodze Zla Kobieta
Zla Kobieta chyba wcale nie taka zua skoro znalazł się odważny. Gratulacje, pamiętaj tylko, że rano to już nie noc i bez nocy poślubnej ślub nie ważny! Także szarpaj go tam żeby się już nie wywinął!
Gorzka wódka, gorzka wódka... Zla Kobieta
One temu winna, Ona temu winna… 😂
Wszystkiemu winny jak zawsze jest Donald
Amen!
No to chlusniem bo uśniem 😂
To napiję się za Twoje szczęście
Na zdrowie wszystkim i Młodej Parze.