W sumie to nie było różnicy czy to pielgrzymka czy koncert, Imprezy zawsze co wieczór
no co Ty na pielgrzymkę sie nie idzie imprezować, jak tak mozesz kUamac zaraz wleci kaczor
W sumie to nie było różnicy czy to pielgrzymka czy koncert, Imprezy zawsze co wieczór
no co Ty na pielgrzymkę sie nie idzie imprezować, jak tak mozesz kUamac zaraz wleci kaczor
Nigdy nie byłam na takiej "imprezie"
a bylo juz tak bliko
Nigdy nie byłam na takiej "imprezie"
Żałuj - ja byłem raz , drugi raz się bałem że nie uniosę
Może za 73 lata pójdę 💪
Dzień doberek!!! Co wyście tu nawyrabiali beze mnie?
Wróciłem właśnie z dzikiego północnego-wschodu czyli z Podlasia! Niestety moja wątroba tam jeszcze została bo kilkukrotnie nawiedził mnie duch puszczy! Mam nadzieję, że do mnie wróci!
Teraz jakby coś to ja popilnuję!
Dzień doberek!!! Co wyście tu nawyrabiali beze mnie?
Wróciłem właśnie z dzikiego północnego-wschodu czyli z Podlasia! Niestety moja wątroba tam jeszcze została bo kilkukrotnie nawiedził mnie duch puszczy!
Mam nadzieję, że do mnie wróci!
To i tak dobrze że wróciłeś 😂
Boooooze ja za 2 dni biere ślub 🙀 jestem w proszku, mam stresa nie wiem co gdzie i jak ......pijta za mój rozum żebym wszystko ogarnęła 😂
Wódkę masz? Jak tak to reszta jakoś pójdzie. Zluzuj majty, albo wcale ich nie ubieraj.
Display MoreDzień doberek!!! Co wyście tu nawyrabiali beze mnie?
Wróciłem właśnie z dzikiego północnego-wschodu czyli z Podlasia! Niestety moja wątroba tam jeszcze została bo kilkukrotnie nawiedził mnie duch puszczy!
Mam nadzieję, że do mnie wróci!
To i tak dobrze że wróciłeś 😂
Boooooze ja za 2 dni biere ślub 🙀 jestem w proszku, mam stresa nie wiem co gdzie i jak ......pijta za mój rozum żebym wszystko ogarnęła 😂
Gdzie? Zrobimy ogejmową bramę
Wódkę masz? Jak tak to reszta jakoś pójdzie. Zluzuj majty, albo wcale ich nie ubieraj.
Wódka jest 😂 gorzej z innymi rzeczami 🙈
Gdzie? Zrobimy ogejmową bramę
![]()
O luju, lepiej nie mówię bo wódki braknie xd
ja nie pije już od dawna to co mogę zrobić bramę?
ja nie pije już od dawna
to co mogę zrobić bramę?
Zla Kobieta nic się nie stresuj - dasz radę! Tak jak litek napisał jak wódeczkę masz to reszta pójdzie jak ta lala!!!
Dawaj gdzie to będzie się odbywało, bo ja też nie piłem przez chwilę! Mianowicie dokładnie 7h bo tyle zajęło mi dojechanie z Augustowa do Rudy Śląskiej
A teraz łyknył by co za zdrowie Państwa Młodych!
Utworzymy ładną ogejmową delegację i zajedziem brame zrobić!
Masz tylko 150km szybko zajedziesz do mnie, na pewno nie zdążysz się odwodnić haha 😂
150 w która strone może mam bliżej
Radomsko xd
Radomsko xd
no to w zla strone bo prawie 300
Radomsko xd
no to w zla strone bo prawie 300
hahaha nie ma w życiu lekko 😂
Panowie w sobotę objazdowka po kościołach w Radomsku
Panowie w sobotę objazdowka po kościołach w Radomsku