Głodny głodnemu wypomni 🤣
No to pogłodujmy razem
Głodny głodnemu wypomni 🤣
No to pogłodujmy razem
Zjadłam własne obiad, więc nie głoduje 🤣
Zjadłam własne obiad, więc nie głoduje 🤣
Smacznego! Ja jeszcze drugiego śniadania nie zdążyłem wszamać, a Ta już po obiedzie
Może dlatego, że ja nigdy sniadania nie jadam 🙈
Ja jeszcze nic od rana nie jadłem doczekam do kolacji.
W sumie to u mnie czwartek bo dziś koniec pracy a jutro wolne
Tak patrząc to u mnie w sobotę będzie poniedziałek, bo ide do pracy 🤣
To z Twojego punktu widzenia masz nie fajnie ( nie chciałem pisać że przesrane ). Lepiej mieć sobotę w poniedziałek niż poniedziałek w sobotę.
Przy dwójce dzieci jakos tak nie odczuwam kiedy poniedziałek, a kiedy sobota 🤣 a w pracy hmm odpocznę
A ile dni u Was ma tydzień?
A ile dni u Was ma tydzień?
Dwa 🤔🤣 poniedziałek i niedziela 🤣
Ja mam czwórkę
Na szczęście spore już są więc od środy można reseta zaczynać.
Więc mój tydzień to poniedziałek wtorek i środa , choć czasami niestety się wydłuża. Jak się skraca to super
Takiego wyniku nigdy nie osiągnę 😂
Nigdy nie mów nigdy - ja też miałem mieć jedynaczkę i żonę aż po grób a zostałem z czwórką dzieci :p
Gotowi na czwartek? Dziś chyba Legia gra
Gotowi na czwartek? Dziś chyba Legia gra
Pełna gotowość!!! Ale z tą grą Legły to Cię lekko poniosło - mam nadzieję że będą tylko statystować, a pograć se będą mogli w przyszłym sezonie w Fortuna 1 Lidze
a ja im życzę jak najlepiej, wbrew pozorom ich gra w europejskich pucharach daje profity całej lidze - punkty potrzebne do rozstawień w przyszłych sezonach. Dlatego w pucharach kibicuje każdemu Legia, Lech, Raków, Jaga...
Ja na temat tego klubu mam inne zdanie - wg mnie to jest taki nasz ekstraklasowy pasożyt wyhodowany na plecach klubów z całej Polski!
Dzień dobry w niedziele 🤣
Kurde!! Było blisko!
Pełna gotowość!!! Ale z tą grą Legły to Cię lekko poniosło - mam nadzieję że będą tylko statystować, a pograć se będą mogli w przyszłym sezonie w Fortuna 1 Lidze
Ej! ale ległę to ty szanuj szrot się stara! Zamykają tabelę, nie. No i co wąski?????!!!!!
Mam nadzieję, że w Lidze Europy jednak utrzymają te trzecie miejsce, i będą grać w play-off'ach Ligi Konferencji. Dlaczego? Ano dlatego, bo jak szrot będzie musiał rozegrać dodatkowe mecze poza Ekstraklasą - to może nasze marzenia o spadku Legły do 1 ligi się spełnią! Więc im dłużej grają międzynarodowo, tym lepiej dla Ekstraklasy! Bo sieroty nie poradzą sobie na dwóch frontach