Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa

• Zjadłam własne obiad, więc nie głoduje 🤣

Smacznego! Ja jeszcze drugiego śniadania nie zdążyłem wszamać, a Ta już po obiedzie :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• A ile dni u Was ma tydzień? :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• Gotowi na czwartek? Dziś chyba Legia gra :D

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Gotowi na czwartek? Dziś chyba Legia gra

Pełna gotowość!!! Ale z tą grą Legły to Cię lekko poniosło :D - mam nadzieję że będą tylko statystować, a pograć se będą mogli w przyszłym sezonie w Fortuna 1 Lidze :D :D :D

• a ja im życzę jak najlepiej, wbrew pozorom ich gra w europejskich pucharach daje profity całej lidze - punkty potrzebne do rozstawień w przyszłych sezonach. Dlatego w pucharach kibicuje każdemu Legia, Lech, Raków, Jaga...

"Po co robić dolne partie pleców? Laski na to nie lecą..." ~Paulo Coelho

:whocares:

• Ja na temat tego klubu mam inne zdanie - wg mnie to jest taki nasz ekstraklasowy pasożyt wyhodowany na plecach klubów z całej Polski! ;)

• Kurde!! Było blisko! :)

• Pełna gotowość!!! Ale z tą grą Legły to Cię lekko poniosło :D - mam nadzieję że będą tylko statystować, a pograć se będą mogli w przyszłym sezonie w Fortuna 1 Lidze :D :D :D

Ej! ale ległę to ty szanuj :ocb::ocb: szrot się stara! Zamykają tabelę, nie. No i co wąski?????!!!!!

Mam nadzieję, że w Lidze Europy jednak utrzymają te trzecie miejsce, i będą grać w play-off'ach Ligi Konferencji. Dlaczego? Ano dlatego, bo jak szrot będzie musiał rozegrać dodatkowe mecze poza Ekstraklasą - to może nasze marzenia o spadku Legły do 1 ligi się spełnią! Więc im dłużej grają międzynarodowo, tym lepiej dla Ekstraklasy! Bo sieroty nie poradzą sobie na dwóch frontach :beaten::beaten:

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF