Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa

• Moja droga, ja nie mam czasu na takie głupotki. Nie po to do Irlandii wybyłem, żeby jakieś lenistwa uprawiać. Dosyć, że całe niemal wolne poświęcam na excele do ogeja, zamiast do knajpy iść :D Poza tym tu nie ma L4, tylko darmowe wolne do 3 dni (bez udowadniania choroby - kraj turboleniów) - potem L4. Ni ma letko ;D

• 5 hours ago

Ruda: Oct 25th 2023

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

Logitech: Aug 22nd 2021

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

PS. Dlaczego przestałeś im gratulować? :beaten:

/

u42, u66, Sirius, Taurus OFF

• Moja droga, ja nie mam czasu na takie głupotki. Nie po to do Irlandii wybyłem, żeby jakieś lenistwa uprawiać. Dosyć, że całe niemal wolne poświęcam na excele do ogeja, zamiast do knajpy iść :D Poza tym tu nie ma L4, tylko darmowe wolne do 3 dni (bez udowadniania choroby - kraj turboleniów) - potem L4. Ni ma letko ;D

No życie xD to ja sobie poleżę i poubolewam nad Twoim nieszczęściem 🤣

• 5 hours ago

"SPIN DOKTOR Spamujesz wszem i wobec (...) Nie przyjmujesz do wiadomości faktów, tylko oceniasz je według własnego widzimisię."

SPIN DOKTOR, jesteś gościem, który ponad 1000 postów nabił tekstem: "gratki starcia" na każdym uni przy każdym starciu :ocb:

nawet na nich nie grając. Jesteś mistrzem hipokryzji, palancie - konto typowego spamera.

/

• :pat: :pat:

Nie no, spoko jest. Wszędzie dobrze gdzi nas nie ma :P

Wszędzie dobrze tylko nie w polsce

Polsce.

Nie masz wrażenia jakby coś kazało Ci nienawidzić swój kraj (nawiasem mówiąc w poprawności politycznej "kraj" to słowo ładniejsze, bardziej lewicowe (nawiasem mówiąc w poprawności politycznej "lewicowe") niż lewackie) niż ojczyznę, czy nację/Naród)?

• kto głupi to siedzi w pOLSCE.

/

• ...

...

/S

/

Edited once, last by Logitech ().

• kto głupi to siedzi w pOLSCE.

Dzięki! :D

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• No właśnie - nie rozumiem, przecież....

Mamy dobry rząd...

Wybitnych fachowców...

Gospodarka idzie do przodu...

A ludziom żyje się coraz lepiej!

No bo tak, jest! A do tego możemy pomału wyrabiać paszporty, o których już spora część z nas zapomniała :D - a przecież te książeczki były takie fajowe i tyle fajnych "pieczątków" tam było ;)

Za dnia szeregowy pracownik supermarketu, a nocą trener Borussii Dortmund i galaktyczny kłusownik!

"Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie." - Albert Einstein

• A ludziom żyje się coraz lepiej!

Mi ostatnio zioło pomaga trzymać się na dystans od tego całego syfu. Dobre, tłuściutkie, od Wietnamczyka.

.

Edited 4 times, last by Aurora Borealis: Jeśli ktoś ma problem z tym, że ktoś edytuje post 20 razy, to znaczy że nie docenia dbania o poprawną polszczyznę. U mnie na przykład powodem edycji jest brak przecinka (tak, lubię czytać ze świeższym co raz spojrzeniem na bardziej rozbudowane wypowiedzi okiem). ().