No ja umieram, pewnie mam z 37*

Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
Zgadza się, 37* u faceta to znak, że pora pisać testament
-
Oj tak...
To Supcio zdrowiej!
-
[*] ku pamieci Supka. U mnie znowu dzis zimno deszcz i wiatr
-
spokojnie już niedługo śnieg I chlapa!
Wymieniacie już oponki?
-
Mam całoroczne więc wymieniam co 2-3 lata, tylko na brzuchu trzymam stały zapas
-
na zimę przyda się każda dodatkowa warstwa izolacji, aby nie zmarznąć
-
Macie rację, ja już nad nią pracuję
-
Testowałem całoroczne bodajże z Hankook, od tego roku wracam do standardowego zestawu letnie + zima.
Druga zima już zaczynało się ślizganie a trzecia to już niektóre górki były wyzwaniem.Standardowe zimowe ogumienie jednak wytrzymuje u mnie dłużej, nawet jeżeli w jakimś dłuższym oknie czasowym wyjdzie to drożej to wolę czuć się bezpieczniej, zwłaszcza jak jadę z rodziną.
Oczywiście zależy ile kto jeździ
-
Testowałem całoroczne bodajże z Hankook, od tego roku wracam do standardowego zestawu letnie + zima.
Druga zima już zaczynało się ślizganie a trzecia to już niektóre górki były wyzwaniem.Standardowe zimowe ogumienie jednak wytrzymuje u mnie dłużej, nawet jeżeli w jakimś dłuższym oknie czasowym wyjdzie to drożej to wolę czuć się bezpieczniej, zwłaszcza jak jadę z rodziną.
Oczywiście zależy ile kto jeździ
Postawiłem na Kleber i dają radę. Na świeży śnieg i tak każda się podda
Lecz jak tylko poranne przymrozki się zaczynają, to wystarczy zdrowy rozsądek i tryb 4x4
-
Zima ostatnio bywala słaba, też mam całoroczne. Nie było problemu do tej pory. Na zapas kupiłem sobie takie gumowe nakładki na koła, jakbym wpadł w zaspe i by wyjechać jak coś
Zdrowie lepsze, dzięki!
-
ja to dopiero w listopadzie pewnie wymienie. To dobrze Supek ze juz lepiej
-
Zima ostatnio bywala słaba, też mam całoroczne. Nie było problemu do tej pory. Na zapas kupiłem sobie takie gumowe nakładki na koła, jakbym wpadł w zaspe i by wyjechać jak coś
Zdrowie lepsze, dzięki!
O, nie znałem. Miałeś już okazję z tego korzystać?
-
Nie miałem, nie było takich zasp i śniegu. Ale wygląda spoko, szybko się zakłada i powinno być ok.
-
dzien dobry wiezor
u mnie znowu pogoda barowa..,, A ja na zajeciach siedze