Dzisiaj faktycznie nie za ciepło. Mamy jeszcze rano więc będzie chyba dobrze. Na szczęście w delegację jadę do Monachium, to bardziej na południe i może będzie cieplej. Poza tym zaczął się oktoberfest więc ![]()
i od razu cieplej się robi :P. Byle do 12.00 w pracy wytrzymać
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
u mnie kolejny zimny dzien. TTrzeba bylo sie wpisac bo pewnie Supek znowu zapomni. A nie bedziemy dawac komus wygrywac przed delegracja ;p
-
Ahoj!
Podbijam co by Wam popsuć plany zapanowania nad tematem!
-
Ahoj!
Podbijam co by Wam popsuć plany zapanowania nad tematem!
Ahoj?
To pewnie w Czechach jesteś 😊 ja jestem u tych nygusów co tydzień i się tego powitania na słucham 😊
-
Nieee, do nich mi daleko bo ja w Szczecinie "nad morzem"

Ale oprócz polskiej społeczności Ogame terroryzuje czasem i czeską i jakoś tak mnie z tym ahoj naszło

-
Ahoj Kruszynka . Jaki kolejny brzydki dzien u mnie byl.
-
No ja wczoraj wieczorem jednak wyciągnełam tą zimówke i dzisiaj też ubrałam.. powiem Wam że az miło że tak ciepło w plecuchy

Chyba to już starosć!
Jutro piąteczek także byle przetrwać

-
taka pogoda w polsce.. no ja w piatek kolo 18 wroce a potem w sobote jeszcze na zajecia

-
-
A jakież to zajęcia Rentek ?:> ciekawe chociaż? czy będziesz się nudził jak mops?:D
nudzil przygotowania do egzaminu na technika

-
Ooo co za technik, opowiadaj?

-
rolnik panie Supku. Ale nie wiem po co go robie..
-
no i ez wygrana znowu ;p
-
Osz Ty! zaspaliśmy :p
-
ktos musi jak wy nie spamujecie

-
-
Witam wszystkich, udanego dnia

-
No spamować to powinien Superman ale coś leniuchuje jak zwykle!
Daje pogadać innym
a wygrane w weekend, to się nie liczO!Nowy tydzień, u mnie testowanie herbatek
nakupiłem kilka do biura
oczywiście, z rana kawka! -
ale kUamczy i jak nie licza jak licza i tyle . U was dalej zimno czy tylko u mnie ?:)
-
U mnie jeżeli chodzi o temperature to spoko ale pada...a raczej mży co nie jest zbyt fajne