Połowa dnia za nami, jakoś leci oby weekend był udany!
Kto napisze dwa posty pod rząd wygrywa
-
-
a dzis wam wcześnie odświeżę
-
I tak za minutę weekend się zaczyna
-
ło pieronie było blisko
-
co to weekend?
-
co to weekend?
pozdrawiam z pracy
-
Czyżby to dziś poniedziałek ?? , chyba dzień mi się zgubił. Jakoś się wytłumaczę jutro
-
pozdrawiam z pracy
me to... koszenie jeszcze dobre 6 dni koszenia i po zniwach :x
-
Supek dzisiaj zaspał na kawe nie zaprasza ??
-
Witajcie w kolejny poniedziałek, będzie to już szósty w ciągu ostatniego tygodnia.
-
no zly supek zly
-
Dziś wracając po tygodniu z bałtyckiej opiekalni widziałem płonący kombajn. Mam nadzieję, że to nikogo stąd
-
u mnie sie zaczynal palic ale ugasilismy 4 lata temu
-
Dziś wracając po tygodniu z bałtyckiej opiekalni
Kto normalny nad Bałtyk jedzie ?? Chyba milioner
-
no wole zdecydowanie chorwacje lepszy klimat lespza cena..
-
Jeśli Europa to Albania. Jak Afryka to Tunezja, Cabo Verde polecam ( kiedyś tam wrócę) . Moim celem jest Jamajka boję się niestety że jeśli pojadę to zostanę na stałe
-
Dziś wracając po tygodniu z bałtyckiej opiekalni
Kto normalny nad Bałtyk jedzie ?? Chyba milioner
Własna m-ka w postaci namiotu, pole namiotowe i zakupy w biedrze nieopodal. Wychodzi taniej niż jeszcze 3 lata temu w kwaterach po 50zł za osobę
-
i zakupy w biedrze nieopoda
Byłeś w Biedronce w Świnoujściu ?? Tam nawet w żabce po 7 rano już nie ma pieczywa bo "turyści" lecą po śniadanie i prowiant w postaci bułek na cały dzień zanim pójdą parawan rozbijać Kolejki są jeszcze przed otwarciem . Poza tym ciepłe piwo w każdym sklepie bo nie nadążają chłodzić. Te w lokalach droższe niż nad Adriatykiem
Poza tym pole namiotowe też nie jest tanie. Wolę kwaterę :
-
oO supka dalej nie ma a co do albani rodzice byli i stwierdzili ze duzo lepiej w Chorwacji
-
i zakupy w biedrze nieopoda
Byłeś w Biedronce w Świnoujściu ?? Tam nawet w żabce po 7 rano już nie ma pieczywa bo "turyści" lecą po śniadanie i prowiant w postaci bułek na cały dzień zanim pójdą parawan rozbijać Kolejki są jeszcze przed otwarciem . Poza tym ciepłe piwo w każdym sklepie bo nie nadążają chłodzić. Te w lokalach droższe niż nad Adriatykiem
Poza tym pole namiotowe też nie jest tanie. Wolę kwaterę :
W Stegnie. Tam jeszcze obok mają Polo więc ludzie w miarę się rozchodzą i to chyba jest 24/7 więc tragedii nie ma. Z każdym kolejnym wyjazdem maksuję sprzęt, który mogę upchać, mam już i na czym gotować i w czym schładzać co trzeba
Ceny już zależą od pola i miejscowości. W tym roku udało się za 4 osoby + namiot 6 + SUV + pies + prąd ~185zł. Nieco taniej można znaleźć w Krynicy Morskiej ale dla tych 10zł-15zł nie warto, chyba że ktoś lubi gonitwy z dzikami w nocy.