kłamczuszek
Prędkość flot pokojowych
- Odol vel Jozek
- Closed
-
-
Mnie co innego denerwuje kolega pojawił się nie wiadomo skąd i będzie wszystkich ustawiał. Ma inne unie x4 niech idzie a tu włączy urlop i basta.
Ja nawet przez przypadek odwiedziłem DiD (lubię mini ST polukać) i ten temat a co dopiero inni gracze którzy w ogóle tutaj nie zaglądają i są zadowoleni ustawieniami unii 68.
pozdrawiam
-
-
Taka sama ankieta jest na unii Kalyke
Ankieta - prędkość flot pokojowych
po prostu wypuszczają chłopów aby mieszali tylko zastanawiam się w jakim celu.
-
Tak czytam ten temat i użytkownicy jak ciap i Pavilus to są ewidentnie przedstawiciele, którzy popierają obecny rząd. Nie ważna demokracja i to czego większość ludzi chce, tylko liczy się ich ideologia. Pewnie takim osobnikom ciężko w lustro spojrzeć. Ha tfu na was.
Mam nadzieje, że administratorzy nie zachowają się jak te w/w osobniki i dadzą ludziom prawo do wyboru.
-
Tak czytam ten temat i użytkownicy jak ciap i Pavilus to są ewidentnie przedstawiciele, którzy popierają obecny rząd. Nie ważna demokracja i to czego większość ludzi chce, tylko liczy się ich ideologia. Pewnie takim osobnikom ciężko w lustro spojrzeć. Ha tfu na was.
Mam nadzieje, że administratorzy nie zachowają się jak te w/w osobniki i dadzą ludziom prawo do wyboru.
Bo według mnie mają racje.
To jest ostatnie chyba uni o tak spokojnych parametrach. I też będę bronił takiej świetości
Powiem Ci tak. Jakby była jeszcze jakaś unia o dokładnie tych parametrach i nie było by Form Życia, to maiłbym na to wywalone...bo prznoszę się tam bez żalu i dalej gram po swojemu. Ale już nie ma takich uni i przez formy nie mogę się przenieść, więc to zrozumiałe, że jak wybrałem/wybraliśmy lata temu takie parametry, to chce się ich trzymać.
Zwłaszcza, że gram na uni o zwiększonej prędkości i wiem czym to pachnie.
Mało tego, zostałem zmuszony do takiej prędkości przez łączenie uni, więc nawet ta decyzja zapadła za moimi plecami
Efekt ?? Mam tam wieczny urlop. I pewnie jak wejdzie zasada, że będziemy mogli się urlopować maks miesiąc, to tamto konto przepadnie i GF straci finansowe zasilanie.
Ty mówisz o większości..a ja się zastanawiam, ile osób opowiadających się za podniesieniem prędkości grało na takich uniach.
Bo zwiększenie prędkości tylko x2 już wszystko zmienia..i wbrew pozorom, zmieni się gra tylko ekonomom.
I nie ma nic bardziej wkurzającego jak pseudopolityczne posty
-
-
mrovka a ja będę bronił, aby każdy miał prawo głosu i jak większość chce zmiany to żeby im to umożliwić.
Tylko problem jest taki, że Ci co nie chcą zmian nawet nie mają konta na forum....więc normalne, ze będziemy bronić się do ostatniego transka.
Zwłaszcza że mam przykład z Japońskich serwerów, co oznacza zmiana prędkości w trakcie gry.
Przyznaje, jak wejdzie zmiana, to sami będziemy sobie winni za własną opieszałość - więc prawdę pisząc, utarłoby to nosa tetrykom
No nic, nie ma co gdybać...będzie ankieta zagłosuje na nie i oddam się w ręce losu.
A później się zobaczy, bo jak zmieni mi to radykalnie efesowanie - to z całym szacunkiem, ale niestety za stary jestem by życie dostosowywać pod grę.
Nie mam już 16 lat a moim obowiązkiem domowym nie jest tylko odrobienie zadania domowego
-
-
mrovka ankieta jest rozsyłana w grze a nie na forum. Tak jak ankieta dotycząca nowych unii.
Fakt, no więc tym bardziej oddaje się w ręce losu
-
Moim zdaniem nie powinno się zmieniać speed floty i od zawsze tak uważam.
Powody dla których tak uważam napisało parę osób wyżej. Nie byłam tutaj jedyna.
W skrócie: Nic tak nie wpływa na grę jak speed floty.
O ile chciałam zmianę eko na x5 to byłam przeciwna x7. Po zmianie spytałam wiele osób dlaczego zagłosowali na x7 i większość osób nawet się nie zastanowiła nad wyborem, po prostu zagłosowali bo była ankieta.
Speed floty rozwala całkowicie grę i jestem przekonana że będzie jak ze speed eko, większość nawet nie pomyśli że jakieś głupie speed wpływa na grę.
Dlatego, jak pisałam, od zawsze uważam że speed floty nie powinno się ruszać, nawet przez ankietę.
Ps. Przedstawiacie ankietę jako dobro obiektywności.... Tak niestety nie jest.
-
Daj sobie spokój z dyskusją z nimi. Przedstaw swoje zdanie czy jesteś za czy nie i tyle. Sam widzisz, że jakiś typ top 400 pavilus widzi jakieś teorie spiskowe... chyba za dużo bajek młokos ogląda. O ustawieniach gry wyraża się w formie świętości, beczy, że nie ma czasu na grę, a w nią gra - ignoruj łba.
Jak jest podniesienie eko czy derbisu to takie osoby są za i powstaje ankieta. W temacie zwiększenia derbisu o podobnym zainteresowaniu na forum ankieta powstała i ludzie zagłosowali przeciw, więc jak słyszę, że ankiety nie są obiektywne to proponuje zapisać się do psychiatry. Robicie z ludzi debili, którzy nie potrafią wypełnić ankiety według własnych preferencji.
-
Po 10 miesiącach na uni speed x2 zostałem zmuszony do fuzji i miałem do wyboru tylko x1
KAT Jak już jesteś może odpowiesz na pytanie:
Które uni miało speed x2 i poszło na fuzję do u68 ?
Nie widzę takiego uni w ogłoszeniach + zmian parametrów
-
-
-
Daj sobie spokój z dyskusją z nimi. Przedstaw swoje zdanie czy jesteś za czy nie i tyle. Sam widzisz, że jakiś typ top 400 pavilus widzi jakieś teorie spiskowe... chyba za dużo bajek młokos ogląda. O ustawieniach gry wyraża się w formie świętości, beczy, że nie ma czasu na grę, a w nią gra - ignoruj łba.
Jak jest podniesienie eko czy derbisu to takie osoby są za i powstaje ankieta. W temacie zwiększenia derbisu o podobnym zainteresowaniu na forum ankieta powstała i ludzie zagłosowali przeciw, więc jak słyszę, że ankiety nie są obiektywne to proponuje zapisać się do psychiatry. Robicie z ludzi debili, którzy nie potrafią wypełnić ankiety według własnych preferencjiKol
Miałem nie odpisywać już i sorrki za zaśmiecanie tematu ale wywołał mnie kolega więc odpiszę.
Po pierwsze kolego, nie wiem czy ktoś z aktywnych ma większy staż w tą grę jak ja Ci co mnie znają wiedzą o tym (unia 21 od momentu powstania bodajże rok 2006 i gram do teraz z przerwami ale zawsze na tej unii) nie było ACS-ów, paczkomatów itd.
Po drugie nie płaczę że nie mam czasu na grę ale wyraziłem swój pogląd. Jeszcze raz to napiszę żebyś zrozumiał jestem przeciw bo mam prawo do tego i będę zawsze bronił starego dobrego ogame.
Po trzecie to że mam top 400 o niczym nie świadczy polukaj sobie dzieciaku po ST z innych uniach lub archiwalne z uni 21,1,46, 25, 18 itd. a z dystansem wam się już poprzestawiało w główkach jak gracie tylko dla punktów, ale każdy ma swoje priorytety.
Po czwarte jest to mój ostatni post i odpisz jaki masz nick na grze
pozdrawiam
-
ja gram dluzej ;P lipiec 2005 ;P uni1 pol roku po powstaniu
-
O ustawieniach gry wyraża się w formie świętości, beczy, że nie ma czasu na grę, a w nią gra
Nie świętości.
Sama dostałam speed eko x8 choć wolałabym grać na speed x5. Trudno, uni zadecydowało i muszę się z tym pogodzić.
Większość graczy na serwerze to osoby dorosłe, zaczynające na tym uni (spadek po u1, u2... u67) mając 16-18 lat. Teraz spora ich cześć ma dzieci, męża/żonę. Wypominanie komuś ile czasu może poświęcić na grę?
Co ciekawe zmiana speed floty uderzy najbardziej w tych co najwięcej grają. po prostu oni robią FS. Jest XXX graczy których będzie wszystko jedno jaki jest speed bo się tylko raz dziennie zalogują i zbudują obronę.
Jak jest podniesienie eko czy derbisu to takie osoby są za i powstaje ankieta.
Moim zdaniem - wszystko poza flotą nadaje się do ankiety.
więc jak słyszę, że ankiety nie są obiektywne to proponuje zapisać się do psychiatry.
Widać to szczególnie czasem przy ankietach o nowy serwer, gdy wygrywają opcje które były wybierane "dla żartu". W problemach ankiety nie jest tylko "głosowanie na żarty".
nie potrafią wypełnić ankiety według własnych preferencji
Wybierają zawsze według własnego zdania tylko dziwnym trafem często nie umieją podać argumentu dlaczego tak zagłosowali.
Nie uważam żeby zmiana speed floty uderzała tak samo w każdego gracza. Każdy powinien grać na takim jaki świadomie wybrał przy rejestracji.
Zawsze byłam zadowolona że jest tyle serwerów ze speed x1 flotą żeby przy fuzji nam nie zmienili. Inna rzecz że na takiej zmianie speed floty cierpi najbardziej x1. Zmiana z x1 na x2 przyspiesza o 100%. Zmiana z x4 na x5 przyspiesza 25%.
Ja gram jeden* dzień więcej niż Ty. Soory miałeś dużo urlopów.
* tylko jeden dzień bo więcej to nie, wystarczy mi jeden powód wybrania się do psychiatry - uważam że ankieta nie zawsze sprawiedliwie przedstawia opcje do głosowania.
edit:
HALO!!!! CO Z TYM UNI!?
-
daj spokój, nie napisze ani z jakiego uni przyszedł, nie napisze jaki ma nick ani nie napisze kogo tak zaciekle farmi na naszym uni (jak wypisuje pod ST).
Zwykły troll, olać.
-
Display More
Sprawę przekazałam do smoki , więc pewnie odezwie się na czym sprawa stoi