Z nudów podsumowałem sobie top 2-200 i dodałem 100 x top 201, 301, 401, 501, 601, 701 i 801. Wyszło mi trochę ponad 221 kkk punktów. Wasz top 1 ma 252 kkk, czyli ma więcej niż wszyscy inni gracze razem. Nie chcecie uznać, że przeszedł grę i powinien awansować na uni dla graczy powyżej 250 kkk punktów?
Dysproporcja
-
-
Na innych uni'ach też taka sytuacja jest - czyli osobny serwer dla TOPki?
-
Mogliby się tam prać na pieniądze
-
Mogliby wypuszczać na siebie miliony gęsi
-
Albo tak jak cmentarz dla nie aktywnych zrobili tak zrobić tak zwane Top Uni i wywalać tam graczy z ilością punktów przekraczające np.5kkk albo 10kkk pkt.
-
Albo tak jak cmentarz dla nie aktywnych zrobili tak zrobić tak zwane Top Uni i wywalać tam graczy z ilością punktów przekraczające np.5kkk albo 10kkk pkt.
Ilościowo może nie - ale jeżeliby przekroczyli jakąś warość % danego uni.
-
Ale to dla nich wyróżnienie ogólno światowe Top Uni ze wszystkich krajów zawodnicy rywalizowali by o miano mistrza świata Ogame
-
zawodnicy rywalizowali by o miano mistrza świata Ogame
Fantastyczny pomysł! Największe paczkomaty na osobnym serwerze, eehhh... piękna perspektywa. Szkoda, że nigdy do tego nie dojdzie, ale sam pomysł genialny
-
Z nudów podsumowałem sobie top 2-200 i dodałem 100 x top 201, 301, 401, 501, 601, 701 i 801. Wyszło mi trochę ponad 221 kkk punktów. Wasz top 1 ma 252 kkk, czyli ma więcej niż wszyscy inni gracze razem. Nie chcecie uznać, że przeszedł grę i powinien awansować na uni dla graczy powyżej 250 kkk punktów?
Nie bierzemy go pod uwagę Nie ma sensu
-
Można przejsc gre za pieniądze taki jest top1
-
jaka to fajna gra byla przed piratami i paczkomatami 250 pkt hah no tego nawet rusek by nie wymyslił xd GF hajs kasuje to mu sie zgadza a my patrzmy na rzeczy niemożliwe i pomyslec ze kiedys kilka kkk pkt to byly konta xd. Pozdrawiam tych co zostali