zapraszam do mnie
Po co? by tam też chować się za ufs?
zapraszam do mnie
zapraszam do mnie
to dawajcie i zobaczymy kto bedzie sie chowac wy czy majs:D takie lole jak pl i jego kofana to zal PL
Wszedłem na Q z ciekawosci. Whisky top 26 czyli nikt juz nie kojaży tego konta, jest z dopiskiem "oddam".
Pierwsze 3 konta z P_A, nr 4 ale cios, mistrz eko kiedy t gra była jeszcze normalna, nizej pl1 na urlopie pewnie czeka na przelew.
Poza tym na Q nic ciekawego.
Muniek a ty co juz zakonczyles karjere na quantum?? ty tam grales systemycznie zlomy dostawales skonczyla sie przygoda?
Za cienki jestes do mojego skilla.
Kiedy wiatr w żaglach szybko się zapomina jak to było kiedy się samemu grało tylko ufs
Za cienki jestes do mojego skilla.
cienki mozesz miec sik:D ty jestes trol u quantum zlom za zlomem
Chyba snisz.
Piszecie o bezkarnosci,ze nie moga juz latac, ze uni uwolnione. Serio jakas inna rzeczywistosc. Pawelos farmi jak farmil. Pl farmi jak farmil. I to oni robia to bezkarnie.
zaorane. Można do Niemiec pisać o wyłączenie już uni. Wszystko przeorane. Bezkarnie! Zabawne, że o tyle o ile na początku by wiadomości po zejściu wszystkich wysłanych na ufs graczy typu "uwaga xxx gra" czy zapytanie czy floty bezpieczne, tak teraz z uśmiechem czytamy "chować pełzacze i nocny urobek!" bo satelit już nikt nie ma
PL1, nie mam nic do takiej gry, nie za bardzo masz wyjście, ale takich szczekaczy to sugerowałbym się pozbyć, bo tylko psują Ci jakiekolwiek wypracowane imie.
Zdrówka wszystkim.
Display MorePiszecie o bezkarnosci,ze nie moga juz latac, ze uni uwolnione. Serio jakas inna rzeczywistosc. Pawelos farmi jak farmil. Pl farmi jak farmil. I to oni robia to bezkarnie.
zaorane. Można do Niemiec pisać o wyłączenie już uni. Wszystko przeorane. Bezkarnie! Zabawne, że o tyle o ile na początku by wiadomości po zejściu wszystkich wysłanych na ufs graczy typu "uwaga xxx gra" czy zapytanie czy floty bezpieczne, tak teraz z uśmiechem czytamy "chować pełzacze i nocny urobek!" bo satelit już nikt nie ma
PL1, nie mam nic do takiej gry, nie za bardzo masz wyjście, ale takich szczekaczy to sugerowałbym się pozbyć, bo tylko psują Ci jakiekolwiek wypracowane imie.
Zdrówka
Włącz lepiej bota bo malo rozumiesz, ale wyloze ci to pokrotce: Pawelos Pl i kilku innych zawsze tak farmili ^^ a bezkarnosc polega na tym ze majac pierdyliard gsow panckow rozporek i inne badziewie nie umiecie nawet wylapac jednego takiego ataku wlacznie z farmieniem gsami KUMASZ? Te wasze mentory na forum chwala sie zniszczonymi moonami i na tym sie konczy. Wiec o czym tu dyskutowac...
widać, bardzo rzadko zaglądasz do działu ST
sugeruję lekturę.
widać, bardzo rzadko zaglądasz do działu ST
sugeruję lekturę.
Daj linka bo cos nie widze
Po co sie sprzeczać, ranking mówi wszystko.
Po co sie sprzeczać, ranking mówi wszystko.
True. Ja napisałem co chciałem
Panowie Wy tu gadu gadu a tutaj zostało 6 h 27 min do końca promocji. Robić przelewy żeby ranking lepiej wyglądał
Wszedłem na Q z ciekawosci. Whisky top 26 czyli nikt juz nie kojaży tego konta, jest z dopiskiem "oddam".
Pierwsze 3 konta z P_A, nr 4 ale cios, mistrz eko kiedy t gra była jeszcze normalna, nizej pl1 na urlopie pewnie czeka na przelew.
Poza tym na Q nic ciekawego.
heh dzieki za wspomnienie xd ciekawy okres w zyciu dobic do top 1 swiata i utrzymac sie na tym miejscu kilka mcy ... a potem to juz nowy ład, wielki reset, i nowe potegi $$ .
Co byście nie robili i mówili to nic nie uratuje tej gry z roku na rok liczba graczy maleje. Łza się w oku kręci
Kasa misiu kasa - jak tu grać jak za kase możesz postawić 10k GS i rozpuścić moony graczowi.
Powiniem być jakiś limit wydawanej kasy na danym uni - ale GF na to nie pójdzie.
Lub limit % pkt od jakiego można atakować, np. masz 1kk pkt to możesz atakować graczy z pkt powyżej 60% twoich pkt - czyli tych, którzy mają powyżej 600k pkt.
To by wpłynęło na to, że gracze nie kupowaliby większej ilości paczek - bo nie będą mieli celów (albo będzie ich mało), które mogliby atakować.
Kasa misiu kasa - jak tu grać jak za kase możesz postawić 10k GS i rozpuścić moony graczowi.
Powiniem być jakiś limit wydawanej kasy na danym uni - ale GF na to nie pójdzie.
Lub limit % pkt od jakiego można atakować, np. masz 1kk pkt to możesz atakować graczy z pkt powyżej 60% twoich pkt - czyli tych, którzy mają powyżej 600k pkt.
To by wpłynęło na to, że gracze nie kupowaliby większej ilości paczek - bo nie będą mieli celów (albo będzie ich mało), które mogliby atakować.
Źle to napisałeś!
w podsumowaniu powinno być, że nagle wszyscy by zaczeli wydawać kupe szmalcu by móc latać na silniejszych, kasa płynęłaby nieprzerwanym strumieniem do GF, wszyscy mieliby pkt w miliardach liczone, serwery by nie wytrzymały! KONIEC OGAME! ARGAGAMENDON