Temat dyskusyjny dla typera Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej. Mistrzostwa startują już za 10 dni, zapraszamy więc do typowania
Typer Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022 - dyskusje
-
-
To typujemy także mistrza ja stawiam na Argentynę
-
Dziś juz oficjalnie ogłosili Katar - Ekwador 1:0, gol w drugiej połowie ... uwzglednijcie obstawiając.
-
-
Dziś juz oficjalnie ogłosili Katar - Ekwador 1:0, gol w drugiej połowie ... uwzglednijcie obstawiając.
Już 1:0 dla Kataru nie będzie
od 4 minuty 0:1 Ekwador
I nie ma gola
-
Całe szczęście że przegrywają, bo po tym "automatycznym varze" zwątpiłem w ten sport.
No jednak był spalony.
-
Można już typować 3 kolejkę mistrzostw, wzór jak zawsze w 2 poście tematu typera, a dodatkowo0 są dostępne wyniki 1 kolejki
Typer Mistrzostwa Świata w Piłce Nożnej 2022
Zapraszam do dalszego typowania, a gracza Papierowy-Motyl zapraszam do prywatnej wiadomości po odbiór nagrody za wygranie 1 kolejki
-
Można już typować 3 kolejkę mistrzostw, wzór jak zawsze w 2 poście tematu typera, a dodatkowo0 są dostępne wyniki 1 kolejki
Zapraszam do dalszego typowania, a gracza Papierowy-Motyl zapraszam do prywatnej wiadomości po odbiór nagrody za wygranie 1 kolejki
Zaraz zaraz, albo ja coś źle licze ale mi tez wychodzi 18 pkt a nie 17
-
Jako, że ja jestem autorem zliczarki punktów w lidze typera to aż musiałem sprawdzić czy nie ma w tym jakiegoś babola
Mi wychodzi, że jest 17, poniżej rozpiska ile pkt za każdy mecz Ci się należało.
Podzieliłem sumowanie po cztery mecze, żeby były mniejsze szanse na pomylenie się w dodawaniu
-
Jako, że ja jestem autorem zliczarki punktów w lidze typera to aż musiałem sprawdzić czy nie ma w tym jakiegoś babola
Mi wychodzi, że jest 17, poniżej rozpiska ile pkt za każdy mecz Ci się należało.
Podzieliłem sumowanie po cztery mecze, żeby były mniejsze szanse na pomylenie się w dodawaniu
Za Portugalię nie powinienem dostać 2 pkt?
E. A nie chyba dopiero zaczailem, sorry za zamieszanie 😁
-
No nie wystarczy trafić różnicy bramek, może być max 1 różnicy
Jak jest 3:2 w meczu to:
- są 3 punkty za wytypowanie 3:2,
- są 2 punkty za wytypowanie 2:1 lub 4:3,
- jest 1 punkt za wytypowanie każdego innego zwycięstwa gospodarzy,
- no i 0 punktów za remis lub zwycięstwo gości
-
Jest już podliczenie 2 kolejki:
Jak widać cztery osoby zdobyły 18pkt, zatem zgodnie z regulaminem typera kupon za 2 kolejkę dostaje Bresia (L) , gdyż dokładnie wytypowała wyniki trzech meczów, podczas gdy pozostała trójka trafiła wyniki tylko dwóch spotkań. Proszę o kontakt na pw na forum w celu odbioru nagrody.
A tu klasyfikacja generalna typera po 2 kolejce:
-
Można już typować pierwsze 4 mecze 1/8 finału mistrzostw:
Pierwszy mecz w sobotę 3.12 o godzinie 16:00.
-
Można już typować 5 kolejkę typera:
Pierwszy mecz już 5.12 o godzinie 16, przypominam tez, że to ostatnia chwila na typowanie pełnej 4 kolejki
Są też wyniki typera po 3 kolejkach, w poście do którego link poniżej, a w kolejnych postach są wyniki poszczególnych kolejek:
3 kolejkę wygrał TheLeg , proszę o kontakt na forum w celu odbiory nagrody
-
Są już wyniki 4 kolejki typera:
Trzy osoby zdobyły 9 punktów, ale najwięcej dokładnych wyników wytypował Bad Boy zatem to on wygrywa kupon za 4 kolejkę. W celu odbioru nagrody proszę o kontakt w prywatnej wiadomości na forum.
A tu łączna klasyfikacja typera po 4 kolejkach:
-
Można już typować 6 kolejkę typera:
-
Są już wyniki 5 kolejki typera:
Tak jak poprzednio trzy osoby zdobyły 1 miejsce, a ponieważ każda z nich wytypowała prawidłowo dokładnie 1 wynik, to kupon dostaje osoba typowała jako pierwsza czyli MaRecki . W celu odbioru nagrody proszę o kontakt w prywatnej wiadomości na forum.
A tu łączna klasyfikacja typera po 5 kolejkach:
-
Można już typować 7 kolejkę typera:
-
Oto wyniki 6 kolejki typera:
Tym razem 1 miejsce zdobyli itti i MaRecki , ale wcześnie wytypował itti zatem jemu przysługuje kupon. W celu odbioru nagrody proszę o kontakt w prywatnej wiadomości na forum.
A tu łączna klasyfikacja typera po 6 kolejkach:
Przypominam też o typowaniu 7 kolejki, każdy mecz półfinałowy punktowany jest x3, więc warto dodać swoje typy
-
Można już typować 8 kolejkę typera: